Testlerde %33 yanilma payi var cok kisi gordum cevremde pozitif cikip ertesi gun negatif cikan cnm bence denemeye devamTest yaptırmamış olsaydı asla ama asla covid diyemezdik. Çünkü en hafif en ufak bir bulgu yok hastalıkla ilgili çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testlerde %33 yanilma payi var cok kisi gordum cevremde pozitif cikip ertesi gun negatif cikan cnm bence denemeye devamTest yaptırmamış olsaydı asla ama asla covid diyemezdik. Çünkü en hafif en ufak bir bulgu yok hastalıkla ilgili çok şükür
Ay ins ya bakalim biz dr rutini atladik 1 gun bakalim artik daha yumurtlama olmadi yarin ya da oburgun tahminimce, stressiz olsun bu ay rahat olsun yaaDeğerlendirdik son dk İnşaallah olur ya ben de senin gibi freeyim bu ay bakalım
Bugünde bu şekilde çıktıHadi bakalim takipteyim
sanki yumurtlama oldu da catladi gibi ya.. degerlendirdiniz mi biri tutmasa oburu tutar belki.. ikisi de tutar insBugünde bu şekilde çıktı
sanki yumurtlama oldu da catladi gibi ya.. degerlendirdiniz mi biri tutmasa oburu tutar belki.. ikisi de tutar insw
Bir gün öncesini degerledirdim birde bugünü değerlendirmeyi düşünüyorumsanki yumurtlama oldu da catladi gibi ya.. degerlendirdiniz mi biri tutmasa oburu tutar belki.. ikisi de tutar ins
2 gunde 1 di mi?Bir gün öncesini degerledirdim birde bugünü değerlendirmeyi düşünüyorum
Yani şöyle salı gece çarsambae yok bugün inşallah2 gunde 1 di mi?
Evet gün aşırı yani2 gunde 1 di mi?
Olsun canım bir sonraki günde olur sen dene inşallah bu ay şanslı oluruz hepimizBugün çatlama günü ama değerlendiremiyoruz
Ayyy inşallah yaa hepimiz bu ay sevinelimIns boyle takmiyoruz da tutar
Ahahah son dk da tutar inşallah evet kafaya takmadan sakin geçirelim belirtileri falan boşverelimDeğerlendirdik son dk İnşaallah olur ya ben de senin gibi freeyim bu ay bakalım
Aynen aynen biz de hergun mu olmali diorum negatifleri gorunce ama hergun de imkansiz ya sankiYani şöyle salı gece çarsambae yok bugün inşallah
Ins coook aminAyyy inşallah yaa hepimiz bu ay sevinelim
Bende artık yoruldum inankiiAynen aynen biz de hergun mu olmali diorum negatifleri gorunce ama hergun de imkansiz ya sanki
Ben kendimi dinlememeye çalışıyorum yoksa hemen belirti uyduracağım kendimeAhahah son dk da tutar inşallah evet kafaya takmadan sakin geçirelim belirtileri falan boşverelim
HahahahaaaBende artık yoruldum inankii
Hemen matematige vurayım mı, işte bilmem kaçıncı günden önce flnBen kendimi dinlememeye çalışıyorum yoksa hemen belirti uyduracağım kendime
Ahahaha bekliyorum senden öyle bişeyler gönder gelsinHemen matematige vurayım mı, işte bilmem kaçıncı günden önce fln
Ahahaha bekliyorum senden öyle bişeyler gönder gelsin
Hazırız zaten bi belirti bulmaya düşünme hiiç düşünmeeeeBen kendimi dinlememeye çalışıyorum yoksa hemen belirti uyduracağım kendime