Olabilir cnm yumurtlama olmayabiliyor doktor bakınca iyi olur, iyi yapmışsınEvet düzenli pko var dedi ama hormon testlerim normal çıktı bende anlamadım bişey yarın doktor kontrolüm var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir cnm yumurtlama olmayabiliyor doktor bakınca iyi olur, iyi yapmışsınEvet düzenli pko var dedi ama hormon testlerim normal çıktı bende anlamadım bişey yarın doktor kontrolüm var
Tmm cnm eklerim, bizim gruba da ugra arada..Güncel bat 13 mayıs canım unutmuşum onu
Sen gittikten sonra uğramamıştım artık gelirimTmm cnm eklerim, bizim gruba da ugra arada..
Geçmiş olsun canım inşaallah tez vakitte sağlıklı bir gebeliğin ve bebeğin olur. Daha ilk haftalarda olduğu için sorun olmaz inşallah ben de 8 haftalıkken düşük yapmıştım.Merhaba kızlar,bir gebeliğim oldu ama kalbi durmuş 10 haftalıkti kürtaj oldum, kürtaj sonrası ilk adetimi oldum, denemelere devam edeceğiz, normalde 28 günde bir adet olurdum ama kürtaj sonrası ne olacak bilmiyorum.eger düzene girerse bat14 Mayıs,herkes için sağlıklı gebelikler diliyorum
Aminn inşallah herkesinGeçmiş olsun canım inşaallah tez vakitte sağlıklı bir gebeliğin ve bebeğin olur. Daha ilk haftalarda olduğu için sorun olmaz inşallah ben de 8 haftalıkken düşük yapmıştım.
Canım ben bugün başladım soğan kürüne ama 15 gün değil 1 hafta yapıcam.. çünkü yumurtlamaya 1 hafta var tahminimceKokusuna dayanabilirsem 15 günü tamamlayacagım inşallah Sen de başlarsan yazar mısın?
4. Pik gibi yarın da yap ovulasyon takibini sanki yarın daha da koyu olacak gibiKızlar hayırlı geceler bugünkü 4.test sizce pik mi çok kararsız kaldım yine de değerlendirdik tabi ama merak ettim eğer pikse erken adet olucam demektir daha hesaplarıma göre yumurtlamaya 2 gün var.
Bana da yarın daha koyu olur gibi geldi ama pik gibi de duruyor Yarın yapayım bakim canım4. Pik gibi yarın da yap ovulasyon takibini sanki yarın daha da koyu olacak gibi
Niye saçma olsun belki erken yumutladinArkadaşlar çok saçma gelebilir ama,adet sonrası gebe kalınabilir mi. Benim ilk gebeligimde erkenden yaşadığım belirtileri yaşıyorum,gece normalde deliksiz olan uykumdan uyanıyorum birde çok aç kalkıyorum sabahlari . Düşük yaptım öncesinde psikolojik mi acaba kendi kendime kuruyorum,bu kadar erken zaten belli olmaz sanırım
Benim ilk gebeliğimde adet sonrasıydı düşükle sonuçlandı. O zamanlar kaliteli yumurta olmadığı için düşükle sonuçlanması muhtemel diyorlar.Arkadaşlar çok saçma gelebilir ama,adet sonrası gebe kalınabilir mi. Benim ilk gebeligimde erkenden yaşadığım belirtileri yaşıyorum,gece normalde deliksiz olan uykumdan uyanıyorum birde çok aç kalkıyorum sabahlari . Düşük yaptım öncesinde psikolojik mi acaba kendi kendime kuruyorum,bu kadar erken zaten belli olmaz sanırım
Yani kürtaj sonrası belki hormonlar değişti, bekleyip göreceğizNiye saçma olsun belki erken yumutladin
Yaptin mi cnm test? Benim de anlamadim ya testler bozuk muydu hep silikte olsa cikardi bugun 0 cizgi 2 tane yaptim yarin budaha yapacağımBana da yarın daha koyu olur gibi geldi ama pik gibi de duruyor Yarın yapayım bakim canım
Adet sonrasi derken? Kac gun suruyor kacinci gununuzdesiniz duzenli mi biraz bilgi verirseniz ona göre cevaplayalimArkadaşlar çok saçma gelebilir ama,adet sonrası gebe kalınabilir mi. Benim ilk gebeligimde erkenden yaşadığım belirtileri yaşıyorum,gece normalde deliksiz olan uykumdan uyanıyorum birde çok aç kalkıyorum sabahlari . Düşük yaptım öncesinde psikolojik mi acaba kendi kendime kuruyorum,bu kadar erken zaten belli olmaz sanırım
Canim sana haber veriyim dedim hamile değilim tarlusal verdi doktor bugün ona başladım bi hasta olsamda kurtulsamPazar yaparsan onda da cikar silik de olsa
İyi yapmışsın canım ben sadece sabahları içiyorum ama etkisi olur umarım sen nasıl yaptın ?? yumurtlamayı görünce bırakıcam bende aynenCanım benimde dün 10 gün oldu bıraktım. Bir kaç gün önce göğüslerim şişti dokununca acıma var bide alt karnımı şiş hissediyorum. Ovulasyon yapmadım ama yumurtlama oldu galiba. Daha fazla devam etmeyeyim dedim
Pik gibi görünüyor canım ama devam et sen bana da erken yumurtluyorsun gibi geldi geçen ay aynıydı ya bizimKızlar hayırlı geceler bugünkü 4.test sizce pik mi çok kararsız kaldım yine de değerlendirdik tabi ama merak ettim eğer pikse erken adet olucam demektir daha hesaplarıma göre yumurtlamaya 2 gün var.