Neymis o cnm, hadi yaaa ama belirtiler ayniydiCanim sana haber veriyim dedim hamile değilim tarlusal verdi doktor bugün ona başladım bi hasta olsamda kurtulsam
Canım genim pik bugün galibaPik gibi görünüyor canım ama devam et sen bana da erken yumurtluyorsun gibi geldi geçen ay aynıydı ya bizim
Yaptım tekrar canım bak bugün pik galibaYaptin mi cnm test? Benim de anlamadim ya testler bozuk muydu hep silikte olsa cikardi bugun 0 cizgi 2 tane yaptim yarin budaha yapacağım
Öyle valla canım napalim kısmetNeymis o cnm, hadi yaaa ama belirtiler ayniydi
Aynen piki gördün hadi hayirlisiYaptım tekrar canım bak bugün pik galiba
Evet canım pikCanım genim pik bugün galiba
Canım kürtaj öncesi düzenli idi,28 günde bir oluyordum, kürtaj sonrası ilk adetimi 25. Gün oldum.simdi nasıl olacak düzene girecek mı bilmiyorum.doktor güzel toparlamissin demişti.adetten sonraki günler düzenli ilişkim oldu ama yumurtlama belirtileride olabilir.benim durum karışık.Adet sonrasi derken? Kac gun suruyor kacinci gununuzdesiniz duzenli mi biraz bilgi verirseniz ona göre cevaplayalim
Daha çok yeni cnm o zamanCanım kürtaj öncesi düzenli idi,28 günde bir oluyordum, kürtaj sonrası ilk adetimi 25. Gün oldum.simdi nasıl olacak düzene girecek mı bilmiyorum.doktor güzel toparlamissin demişti.adetten sonraki günler düzenli ilişkim oldu ama yumurtlama belirtileride olabilir.benim durum karışık.
Kacinci gün yumurtlama oldu kacinci gundesiniz? Adetiniz kac gun suruyor?Herkese merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım ovulasyon ile takip ettim yumurtlama ve catlamayi gördüm . Adetime 8 gün var ve kanama gördüm çok fazla değil ama az az devam ediyor ovulasyon ile test yaptım tekrardan bu şekilde çıktı sizce gebelik mi yoksa tekrardan yumurtlamamı
Sende oldu mu pikEvet canım pik3 günü değerlendirmeye çalış hayırlısı inşallah
14.gun yumurtlama oldu 21.gündeyim 7gun suruyorKacinci gün yumurtlama oldu kacinci gundesiniz? Adetiniz kac gun suruyor?
Cnm birkac ihtimal var, hamile olma olasılığın var yerlesme kanaman olabilir max. 3 gun sürer lekelenme seklinde olur. Lh pozitif cikmasi pco varsa olabilir, tekrar yumurtluyor da olabilirsin onda da az lekelenme olabilir. Bence iliskiye devam et haftaya kan verirsin degerlere baktirirsin en mantiklisi o sanırım14.gun yumurtlama oldu 21.gündeyim 7gun suruyor
İşte cesaret edemiyorum kanama oldu diye dün degerlendirdik ondan sonra kanama oldu zaten bilemedim kiCnm birkac ihtimal var, hamile olma olasılığın var yerlesme kanaman olabilir max. 3 gun sürer lekelenme seklinde olur. Lh pozitif cikmasi pco varsa olabilir, tekrar yumurtluyor da olabilirsin onda da az lekelenme olabilir. Bence iliskiye devam et haftaya kan verirsin degerlere baktirirsin en mantiklisi o sanırım
Gun aşırı yetiyor zaten dün olduysa yarın devamİşte cesaret edemiyorum kanama oldu diye dün degerlendirdik ondan sonra kanama oldu zaten bilemedim ki
İnşallah yerleşmedir nolur dua edinGun aşırı yetiyor zaten dün olduysa yarın devamben de merak ettim şimdi dediklerimin hepsi olabilir. Pco da yumurta catlamadigi icin hep lh yuksek olurmuş. Yerlesme de olabilir hersey olabilir takipteyim bakalim belli olur 1 haftaya
Ins cnmİnşallah yerleşmedir nolur dua edin
Hayırlısı bakalım yarın tekrarlayıp bildiririm inşallahIns cnmtutuyor çünkü catlama 15te olduysa bugun 6. Gun zaten yerlesme 6-14 arasi herhangi birgun olabiliyor da lh neden pozitif.. belki 2. Kez yumurtlama var, yrn devam Hayırlısı bakalim
İki günü değerlendirdik de bugün çatlama olur büyük ihtimal değerlendirmemiz zor bakalım kısmetEvet canım pik3 günü değerlendirmeye çalış hayırlısı inşallah
Bilmediğin herhangi bir şey var mı acaba yaIns cnmtutuyor çünkü catlama 15te olduysa bugun 6. Gun zaten yerlesme 6-14 arasi herhangi birgun olabiliyor da lh neden pozitif.. belki 2. Kez yumurtlama var, yrn devam Hayırlısı bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?