Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar,bir gebeliğim oldu ama kalbi durmuş 10 haftalıkti kürtaj oldum, kürtaj sonrası ilk adetimi oldum, denemelere devam edeceğiz, normalde 28 günde bir adet olurdum ama kürtaj sonrası ne olacak bilmiyorum.eger düzene girerse bat14 Mayıs,herkes için sağlıklı gebelikler diliyorum

Geçmiş olsun canım inşaallah tez vakitte sağlıklı bir gebeliğin ve bebeğin olur. Daha ilk haftalarda olduğu için sorun olmaz inşallah ben de 8 haftalıkken düşük yapmıştım.

Canım benimde dün 10 gün oldu bıraktım. Bir kaç gün önce göğüslerim şişti dokununca acıma var bide alt karnımı şiş hissediyorum. Ovulasyon yapmadım ama yumurtlama oldu galiba. Daha fazla devam etmeyeyim dedim

Kızlar hayırlı geceler bugünkü 4.test sizce pik mi çok kararsız kaldım yine de değerlendirdik tabi ama merak ettim eğer pikse erken adet olucam demektir daha hesaplarıma göre yumurtlamaya 2 gün var.

Eklentiler

• 2B25899E-3439-4E62-9D37-BA483A6B39E4.jpeg
    66,2 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar hayırlı geceler bugünkü 4.test sizce pik mi çok kararsız kaldım yine de değerlendirdik tabi ama merak ettim eğer pikse erken adet olucam demektir daha hesaplarıma göre yumurtlamaya 2 gün var.
4. Pik gibi yarın da yap ovulasyon takibini sanki yarın daha da koyu olacak gibi

Arkadaşlar çok saçma gelebilir ama,adet sonrası gebe kalınabilir mi. Benim ilk gebeligimde erkenden yaşadığım belirtileri yaşıyorum,gece normalde deliksiz olan uykumdan uyanıyorum birde çok aç kalkıyorum sabahlari . Düşük yaptım öncesinde psikolojik mi acaba kendi kendime kuruyorum,bu kadar erken zaten belli olmaz sanırım

Niye saçma olsun belki erken yumutladin

Benim ilk gebeliğimde adet sonrasıydı düşükle sonuçlandı. O zamanlar kaliteli yumurta olmadığı için düşükle sonuçlanması muhtemel diyorlar.

Adet sonrasi derken? Kac gun suruyor kacinci gununuzdesiniz duzenli mi biraz bilgi verirseniz ona göre cevaplayalim

İyi yapmışsın canım ben sadece sabahları içiyorum ama etkisi olur umarım sen nasıl yaptın ?? yumurtlamayı görünce bırakıcam bende aynen

Pik gibi görünüyor canım ama devam et sen bana da erken yumurtluyorsun gibi geldi geçen ay aynıydı ya bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…