Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi maşallah
yaa ben pişman olmuştum da o yüzden diyorum:))
Daha 17-18 deyse düşün bence:))
Antibiyotik kısmını bilmiyorum ama onu araştırıp doktoruna sorarark artık ilerlersin:)
Dr riskli dedi, ama saglikli bebegi olanlar da var dedi, bu ay korun dedi. Senin hsg normal miydi? Başka birsey var miydi hormon, pko fln? Hsg den ne kdr zaman sonra hamilelik oldu olmadi detay istiorum

Valla kararsizim ya napsam bilmiyorum

İnşallah hayırlısı ile kucağına alırsın Rabbim yardımcın olsun Maalesef artık kocamın yolunu beklicem

Oldun vardır bunda da bir hayır. Herşeyin bir vakti var o da vaktinde gelir elbet

Dr riskli dedi, ama saglikli bebegi olanlar da var dedi, bu ay korun dedi. Senin hsg normal miydi? Başka birsey var miydi hormon, pko fln? Hsg den ne kdr zaman sonra hamilelik oldu olmadi detay istiorum

Valla kararsizim ya napsam bilmiyorum
Bana da sakın korunma şansın çok artar demişti. Ben dinlememiştim Araştırmalarım 4-5 gün etkisi olduğu yönündeydi. Ama sen gerçekten içinden geleni yapmalısın bence.
Ben Eylül sonunda hsg çektirdim. Normal hsgydi anestezi olmadan.
Radyasyon muhabbetine korundum ve Kasımda covid oldum. Oradı öyle kaldı.
Ocakta doktora gittim 1 ay prolaktin yüksek çıktı. Dostinex ilacı verdi. Ama sadece 1 hap kullanabildim aşırı yan etki yaptı.
Şubatta değerim düzeldi. 1 hap yetti mi yoksa psikolojik mi bilmiyorum:) Şubatta nasip olmadı.
Martta da nasip olmadı.
Nisanda doktor değiştirdim ve pko yu öğrendim. Ona göre vitamin ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.
Tüm detaylar bunlar:)) İnşallah senin daha çok daha kolay ve kısa zamanda nasip olur

Ben de sizinle aynıyım. Doktor ne dedi acaba
Doktor dedi ki hareket sorunu var. Takviye vitamin verdi. Ben sordum bu değerlerle çocuk sahibi olmak zor mudur diye o da biraz ihtimali düşürür ama çocuk sahibi olabiilirsiniz dedi. Sizin varsa test sonucu paylaşır mısın, bakayım ben de :)

Ya iste yeni teknoloji makinelerde çekilirsen dr korunma diyormuş benimki eski usul galiba valla kararsızım ama beklemek heralde daha mantıklı gibi, yine de şeytan dürtüyor bakma

Hsg ne oluyor acaba
İlaçlı rahim filmi cnm, ultrasonda gorunmeyen tüp tıkanıklığı, rahim pozisyonu vs gösteriyor. Yumurtaliklari görüyorlar yine. Verdikleri ilaç tupteki mukuslari temizledigi icin hamile kalma olasılığı artiyormuş onu bidahaki ay gorcez

Bende iyice düşündüm ve doktora güvenmeye kafamı karıştırmamaya karar verdim. Smear testi sonuçları 15 gün sonra çıkacak onu aldığımda unutmazsam sorarım
Ben smear her sene yaptiriyorum bu ay hpv taramasi da yaptıracağım. Hepimizin yaptirmasi lazim aslinda ya, saglik ocaklari yapıyormuş.

Kızlar pazartesi biri erken diğeri normal 2 tane test yaptım. Normal testte ikinci çizgi hiç çıkmadı, erken gebelik testinde ise ikinci çizgi çookk silik çıktı ışığa tutunca gözüküyor. Bugün yine 2 tane test yaptım biri erken diğeri normal, bu sefer de erken gebelik testimde ikinci çizgi hiç çıkmadı ve normal testte ışığa tutunca ikinci çizgiyi görebildim ama diğerinden daha silik adetlerim düzensiz ama bu hafta içinde olmam gerekiyor daha gelen giden bişey yok. Birkaç gündür akıntım çok arttı beyaz akıntı geliyor.
Sizce gebe olabilir miyim? Başına böyle bir şey gelen var mı?

Ayyyy hadi hayırlısı olsun inşallah

Reactions: Mof
Bata kaç gün var ?

Ya iste yeni teknoloji makinelerde çekilirsen dr korunma diyormuş benimki eski usul galiba valla kararsızım ama beklemek heralde daha mantıklı gibi, yine de şeytan dürtüyor bakma
Gönlüne, aklına uyanı yap İnşallah güzel etki eder en kısa en hayırlı zamanda nasip olur

Reactions: Mof
bence de risk almayıp korunmak daha iyi canım zaten hsgden hemen sonra hamile kalanlar genelde ertesi ayı kastederek söylüyorlar anladığım kadarıyla. Etkisi diğer ay devam eder yani illa.

Kızlar ben hamile kaldığım ay ufak tefek enfeksiyonlar için fitil kullandım onun bi faydası oldu mu bilmiyorum ama smear testinde orta enflamasyon çıkmıştı önceki ay. yani eğer sizin de böyle bir durumunuz varsa doktora sorup fitil kullanın bence. Ben de enfeksiyon belirtisi yoktu ama çıktı yine de Bi de ben çatlama günkü ilişkide ayaklarımı baya havaya kaldırmıştım bunun da belki faydası oldu. Daha önce hiç kaldırmamıştım öyle. Bi de magnezyum önemli dediler onun için keçiboynuzu özü almıştm aç karnına eşimle içtik ama yumurtlamadan sonra başladık. Belki tutunmasına yaradı bilmiyorum. Ruhsal olarak da tavsiyem cidden çok üstüne düşmemek lazımmış. Benim en boşverdiğim aydı bu ay hiç stres olmadım test yapmadım. Regl olucam diye düşündüm ama çok şükür olmadı. O yüzden en önemlisi rahat olmak.

Bunları sizinle paylaşacağımı söylemiştim bugün kalp atışlarını duyunca artık yazabilirim diye düşündüm. İnşaallah en en kısa zamanda bebiş haberleriyle dolar burası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…