Hmmmm cuma günü bir daha test yap ister bendende beyaz akıntı olmuştu başka belirti var mı ? İnşallah gönlüne göre verir RabbimCanım tam tarih veremiyorum düzensiz olduğu İçin en son 24 Nisanda adet oldum. 30-35 gün arasında değişiyor
Maşallah Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar ben hamile kaldığım ay ufak tefek enfeksiyonlar için fitil kullandım onun bi faydası oldu mu bilmiyorum ama smear testinde orta enflamasyon çıkmıştı önceki ay. yani eğer sizin de böyle bir durumunuz varsa doktora sorup fitil kullanın bence. Ben de enfeksiyon belirtisi yoktu ama çıktı yine deBi de ben çatlama günkü ilişkide ayaklarımı baya havaya kaldırmıştım bunun da belki faydası oldu. Daha önce hiç kaldırmamıştım öyle. Bi de magnezyum önemli dediler onun için keçiboynuzu özü almıştm aç karnına eşimle içtik ama yumurtlamadan sonra başladık. Belki tutunmasına yaradı bilmiyorum. Ruhsal olarak da tavsiyem cidden çok üstüne düşmemek lazımmış. Benim en boşverdiğim aydı bu ay hiç stres olmadım test yapmadım. Regl olucam diye düşündüm ama çok şükür olmadı. O yüzden en önemlisi rahat olmak.
Bunları sizinle paylaşacağımı söylemiştim bugün kalp atışlarını duyunca artık yazabilirim diye düşündüm. İnşaallah en en kısa zamanda bebiş haberleriyle dolar burası.
Yaa kalp atışını mı duydunKızlar ben hamile kaldığım ay ufak tefek enfeksiyonlar için fitil kullandım onun bi faydası oldu mu bilmiyorum ama smear testinde orta enflamasyon çıkmıştı önceki ay. yani eğer sizin de böyle bir durumunuz varsa doktora sorup fitil kullanın bence. Ben de enfeksiyon belirtisi yoktu ama çıktı yine deBi de ben çatlama günkü ilişkide ayaklarımı baya havaya kaldırmıştım bunun da belki faydası oldu. Daha önce hiç kaldırmamıştım öyle. Bi de magnezyum önemli dediler onun için keçiboynuzu özü almıştm aç karnına eşimle içtik ama yumurtlamadan sonra başladık. Belki tutunmasına yaradı bilmiyorum. Ruhsal olarak da tavsiyem cidden çok üstüne düşmemek lazımmış. Benim en boşverdiğim aydı bu ay hiç stres olmadım test yapmadım. Regl olucam diye düşündüm ama çok şükür olmadı. O yüzden en önemlisi rahat olmak.
Bunları sizinle paylaşacağımı söylemiştim bugün kalp atışlarını duyunca artık yazabilirim diye düşündüm. İnşaallah en en kısa zamanda bebiş haberleriyle dolar burası.
Heyecanlandım ya. Minik minik atıyor zaten net değildi ama güzel bir duyguYaa kalp atışını mı duydunNe güzel yaa ne hissettin o an
Ayy duygulandım yaa çok sevindim senin adınaHeyecanlandım ya. Minik minik atıyor zaten net değildi ama güzel bir duygu
Inşallah canım bizde o güzel duyguyu yasayalım senin gibi eminim çok özeldirKızlar ben hamile kaldığım ay ufak tefek enfeksiyonlar için fitil kullandım onun bi faydası oldu mu bilmiyorum ama smear testinde orta enflamasyon çıkmıştı önceki ay. yani eğer sizin de böyle bir durumunuz varsa doktora sorup fitil kullanın bence. Ben de enfeksiyon belirtisi yoktu ama çıktı yine deBi de ben çatlama günkü ilişkide ayaklarımı baya havaya kaldırmıştım bunun da belki faydası oldu. Daha önce hiç kaldırmamıştım öyle. Bi de magnezyum önemli dediler onun için keçiboynuzu özü almıştm aç karnına eşimle içtik ama yumurtlamadan sonra başladık. Belki tutunmasına yaradı bilmiyorum. Ruhsal olarak da tavsiyem cidden çok üstüne düşmemek lazımmış. Benim en boşverdiğim aydı bu ay hiç stres olmadım test yapmadım. Regl olucam diye düşündüm ama çok şükür olmadı. O yüzden en önemlisi rahat olmak.
Allah razı olsun canımMaşallah Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok sağ ol canım benim inşaallah ben de sizinkilere ortak olucam en yakın zamandaAyy duygulandım yaa çok sevindim senin adına
Öyle canım kesinlikle vakti zamanı var. Beklemek lazımInşallah canım bizde o güzel duyguyu yasayalım senin gibi eminim çok özeldirzaten belli bi aydan sonra stres azalıyor bence hep negatifi görünce bosveriyorsun bende öyle oldu şahsen dediğin gibi test bile yapmayıp adet bekleme kafasında oluyosun. Demekki bebişin bu zamanda dünyaya gelmesi gerekiyormuş belkide bizimkilerde zamanını bekliyor
İnşallah canım iğnenin 8. Günü bekliyoruz bakalım pek umutlu değilim ama yinede belirti falan aramqyı da bırakmıyoruz çok şükürÇok sağ ol canım benim inşaallah ben de sizinkilere ortak olucam en yakın zamanda
Canım ben beklemedeyim iğnenin 8. Günü 1 haziranda test yapıcam. Ara ara hafif kasık agrıları çekiyorum. Sanki üzerime ölü toprağı serpilmiş gibi hiç bir iş yapasım gelmiyor neşem yok bu aydan da umudum yok zatenEki Görüntüle 2858702 Kızlar naptınız ben başladım ovulasyona 11.gundeyim daha esamesi okunmuyor yumurtlamanınsanırım bu ayda 16si falan gorucem yumurtlamayı ya da bu sıvı alım süresini 2 saatten fazla tutmam lazım sanırım 2 saat bekledim 2. Idrarla çıktım ama yinede çok çok silik oruçluyken baya iyi oluyordu 5 6 saat susuzlukta daha etkiliydi sanırım. Sizde durumlar ne
Bende aynı sekildeyim hiç bişey yapasım yokCanım ben beklemedeyim iğnenin 8. Günü 1 haziranda test yapıcam. Ara ara hafif kasık agrıları çekiyorum. Sanki üzerime ölü toprağı serpilmiş gibi hiç bir iş yapasım gelmiyor neşem yok bu aydan da umudum yok zaten
Bende aynı sekildeyim hiç bişey yapasım yoksenin iğnenin 8.günü adetin kaçıncı günü oluyo?
Ben buay bir yumurtlamisim bir yumurtlamisim akillara zararama biraktim degerlendirmeyi sirf adet günüm belli olsun diyr yaptim ama bi hosumada gitmedi degil
Ay maşallah kaçıncı gün bu pikte olur ertesi gün buBen buay bir yumurtlamisim bir yumurtlamisim akillara zararama biraktim degerlendirmeyi sirf adet günüm belli olsun diyr yaptim ama bi hosumada gitmedi degil
Hahahha sirff su cift cizgiyi görmek icin bile her gün test yapilirmaşallah
Olmaz hemen bırakmak. Çatlama gününü de değerlendir
Yaaa sormaaa 2 yildir ilk defa böyle.net cikti testtenmi acabaa birde aksam 20.00 de yaptim cok hos degilmiiiAy maşallah kaçıncı gün bu pikte olur ertesi gün bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?