• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben hamile kaldığım ay ufak tefek enfeksiyonlar için fitil kullandım onun bi faydası oldu mu bilmiyorum ama smear testinde orta enflamasyon çıkmıştı önceki ay. yani eğer sizin de böyle bir durumunuz varsa doktora sorup fitil kullanın bence. Ben de enfeksiyon belirtisi yoktu ama çıktı yine de🤷🏼‍♀️ Bi de ben çatlama günkü ilişkide ayaklarımı baya havaya kaldırmıştım bunun da belki faydası oldu. Daha önce hiç kaldırmamıştım öyle. Bi de magnezyum önemli dediler onun için keçiboynuzu özü almıştm aç karnına eşimle içtik ama yumurtlamadan sonra başladık. Belki tutunmasına yaradı bilmiyorum. Ruhsal olarak da tavsiyem cidden çok üstüne düşmemek lazımmış. Benim en boşverdiğim aydı bu ay hiç stres olmadım test yapmadım. Regl olucam diye düşündüm ama çok şükür olmadı. O yüzden en önemlisi rahat olmak.

Bunları sizinle paylaşacağımı söylemiştim bugün kalp atışlarını duyunca artık yazabilirim diye düşündüm. İnşaallah en en kısa zamanda bebiş haberleriyle dolar burası. 🤲🏻🤲🏻❤️
Maşallah Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙂

Kızlar ben hamile kaldığım ay ufak tefek enfeksiyonlar için fitil kullandım onun bi faydası oldu mu bilmiyorum ama smear testinde orta enflamasyon çıkmıştı önceki ay. yani eğer sizin de böyle bir durumunuz varsa doktora sorup fitil kullanın bence. Ben de enfeksiyon belirtisi yoktu ama çıktı yine de🤷🏼‍♀️ Bi de ben çatlama günkü ilişkide ayaklarımı baya havaya kaldırmıştım bunun da belki faydası oldu. Daha önce hiç kaldırmamıştım öyle. Bi de magnezyum önemli dediler onun için keçiboynuzu özü almıştm aç karnına eşimle içtik ama yumurtlamadan sonra başladık. Belki tutunmasına yaradı bilmiyorum. Ruhsal olarak da tavsiyem cidden çok üstüne düşmemek lazımmış. Benim en boşverdiğim aydı bu ay hiç stres olmadım test yapmadım. Regl olucam diye düşündüm ama çok şükür olmadı. O yüzden en önemlisi rahat olmak.

Bunları sizinle paylaşacağımı söylemiştim bugün kalp atışlarını duyunca artık yazabilirim diye düşündüm. İnşaallah en en kısa zamanda bebiş haberleriyle dolar burası. 🤲🏻🤲🏻❤️
Yaa kalp atışını mı duydun 😇 Ne güzel yaa ne hissettin o an 🤩

Inşallah canım bizde o güzel duyguyu yasayalım senin gibi eminim çok özeldir 🤩🤩🤩 zaten belli bi aydan sonra stres azalıyor bence hep negatifi görünce bosveriyorsun bende öyle oldu şahsen dediğin gibi test bile yapmayıp adet bekleme kafasında oluyosun. Demekki bebişin bu zamanda dünyaya gelmesi gerekiyormuş belkide bizimkilerde zamanını bekliyor 😊

Inşallah canım bizde o güzel duyguyu yasayalım senin gibi eminim çok özeldir 🤩🤩🤩 zaten belli bi aydan sonra stres azalıyor bence hep negatifi görünce bosveriyorsun bende öyle oldu şahsen dediğin gibi test bile yapmayıp adet bekleme kafasında oluyosun. Demekki bebişin bu zamanda dünyaya gelmesi gerekiyormuş belkide bizimkilerde zamanını bekliyor 😊
Öyle canım kesinlikle vakti zamanı var. Beklemek lazım ☺️ Sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum en güzel zamanda🥰

20210527_155901.jpg
Kızlar naptınız ben başladım ovulasyona 11.gundeyim daha esamesi okunmuyor yumurtlamanın 🙃sanırım bu ayda 16si falan gorucem yumurtlamayı ya da bu sıvı alım süresini 2 saatten fazla tutmam lazım sanırım 2 saat bekledim 2. Idrarla çıktım ama yinede çok çok silik oruçluyken baya iyi oluyordu 5 6 saat susuzlukta daha etkiliydi sanırım. Sizde durumlar ne🙈

Eki Görüntüle 2858702 Kızlar naptınız ben başladım ovulasyona 11.gundeyim daha esamesi okunmuyor yumurtlamanın 🙃sanırım bu ayda 16si falan gorucem yumurtlamayı ya da bu sıvı alım süresini 2 saatten fazla tutmam lazım sanırım 2 saat bekledim 2. Idrarla çıktım ama yinede çok çok silik oruçluyken baya iyi oluyordu 5 6 saat susuzlukta daha etkiliydi sanırım. Sizde durumlar ne🙈
Canım ben beklemedeyim iğnenin 8. Günü 1 haziranda test yapıcam. Ara ara hafif kasık agrıları çekiyorum. Sanki üzerime ölü toprağı serpilmiş gibi hiç bir iş yapasım gelmiyor neşem yok bu aydan da umudum yok zaten😏

Canım ben beklemedeyim iğnenin 8. Günü 1 haziranda test yapıcam. Ara ara hafif kasık agrıları çekiyorum. Sanki üzerime ölü toprağı serpilmiş gibi hiç bir iş yapasım gelmiyor neşem yok bu aydan da umudum yok zaten😏
Bende aynı sekildeyim hiç bişey yapasım yok🙈 senin iğnenin 8.günü adetin kaçıncı günü oluyo?

Ben buay bir yumurtlamisim bir yumurtlamisim akillara zarar🤣🤣🤣 ama biraktim degerlendirmeyi sirf adet günüm belli olsun diyr yaptim🤭 ama bi hosumada gitmedi degil 😊

Eklentiler

• 20210527_201825.jpg
    20210527_201825.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 19
😂😂 maşallah
Olmaz hemen bırakmak. Çatlama gününü de değerlendir🥰
Hahahha sirff su cift cizgiyi görmek icin bile her gün test yapilir 🤣8.gün olmustu zaten seeeey🤭 Asilama randevusu alincaa bir rahatlama geldi yüküm hafifledi bugün 11.gün her ay farkli günlerde yumurtluyorum ben yaa neden acaba? Ayyy öylemi diyosunn sooon 1 sans olabilirmiki bak yine havaya girmeye basladim ya🤭 ama korkUorumda degerlendirmeye yarin Kovid asimin ilk dozunu alicam acaba es mi gecsem degerlendirsemmi bi stresde bu oldu bana

Ay maşallah kaçıncı gün bu pikte olur ertesi gün bu
Yaaa sormaaa 2 yildir ilk defa böyle.net cikti testtenmi acabaa birde aksam 20.00 de yaptim cok hos degilmiii🤭keske gebelikde böyle ciksaaa hepimizdee😍 kuzumm bugün 11.gün pik olmus agril vardi bi yaptim böyle cikti ama gecen ay 14.gündü bu ay da erken regl olucam kesin ama neden oynarki yumurtlama günü sen yaptinmi seninle ayni günlerdeyiz

Simdi birazdan bu pikle bide gebelik testi yapcam bakalim ne cikacak Lh ile Hcg ayniysa silik olmasi lazim testin

• Beğen
Reactions: Mof
Back