• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa sormaaa 2 yildir ilk defa böyle.net cikti testtenmi acabaa birde aksam 20.00 de yaptim cok hos degilmiii🤭keske gebelikde böyle ciksaaa hepimizdee😍 kuzumm bugün 11.gün pik olmus agril vardi bi yaptim böyle cikti ama gecen ay 14.gündü bu ay da erken regl olucam kesin ama neden oynarki yumurtlama günü sen yaptinmi seninle ayni günlerdeyiz
Kuzum benimde bugün 11 senle aynıyız ama bende pikin esamesi yok sen bu ay geçen aya göre erken yumurtlamışsın duygusal çevresel faktörlerde etken olmuş olabilir sende. Ben 15 16si yumurtlama bekliyorum yine geçen ay ki gibi çok silik benim dahaa bi 4 5 günüm daha var sen benden erken adet olursun bu ay:)

Hahahha sirff su cift cizgiyi görmek icin bile her gün test yapilir 🤣8.gün olmustu zaten seeeey🤭 Asilama randevusu alincaa bir rahatlama geldi yüküm hafifledi bugün 11.gün her ay farkli günlerde yumurtluyorum ben yaa neden acaba? Ayyy öylemi diyosunn sooon 1 sans olabilirmiki bak yine havaya girmeye basladim ya🤭 ama korkUorumda degerlendirmeye yarin Kovid asimin ilk dozunu alicam acaba es mi gecsem degerlendirsemmi bi stresde bu oldu bana
Ayyy covid aşısını bilemedim. Ben korunurdum kesin. Sürekli acaba sıkıntı oldu mu diye düşünmek çok zor olur. Aşı şarttı değil mi

Evet evet her ay farklı olabilir:)

Kızlar ben hamile kaldığım ay ufak tefek enfeksiyonlar için fitil kullandım onun bi faydası oldu mu bilmiyorum ama smear testinde orta enflamasyon çıkmıştı önceki ay. yani eğer sizin de böyle bir durumunuz varsa doktora sorup fitil kullanın bence. Ben de enfeksiyon belirtisi yoktu ama çıktı yine de🤷🏼‍♀️ Bi de ben çatlama günkü ilişkide ayaklarımı baya havaya kaldırmıştım bunun da belki faydası oldu. Daha önce hiç kaldırmamıştım öyle. Bi de magnezyum önemli dediler onun için keçiboynuzu özü almıştm aç karnına eşimle içtik ama yumurtlamadan sonra başladık. Belki tutunmasına yaradı bilmiyorum. Ruhsal olarak da tavsiyem cidden çok üstüne düşmemek lazımmış. Benim en boşverdiğim aydı bu ay hiç stres olmadım test yapmadım. Regl olucam diye düşündüm ama çok şükür olmadı. O yüzden en önemlisi rahat olmak.

Bunları sizinle paylaşacağımı söylemiştim bugün kalp atışlarını duyunca artık yazabilirim diye düşündüm. İnşaallah en en kısa zamanda bebiş haberleriyle dolar burası. 🤲🏻🤲🏻❤️
Ayyy canımmmm ❤️❤️❤️ Senin adına o kadar sevindim ki, sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah 🙏 uzun ömürlü olsun bebişin 👶

Allah razı olsun canım seni de bekliyorum arkamdan 🥰🥰 🤲🏻🤲🏻
İnşallah canım dört gözle bekliyoruz o günleri 🤗 şimdi soru soralım sana fikir alalım bu ay için 🤣 ayaklarını ilişkiden hemen sonra mı kaldırdın ? Bide enfeksiyon diye bahsettiğin idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı bişey miydi ??

İnşallah canım dört gözle bekliyoruz o günleri 🤗 şimdi soru soralım sana fikir alalım bu ay için 🤣 ayaklarını ilişkiden hemen sonra mı kaldırdın ? Bide enfeksiyon diye bahsettiğin idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı bişey miydi ??
Hemen kaldır canım hamile kalanların çoğu öyle yapmış bide eşin hemen çıkmasın çünkü birden çıkınca spermlerde dışarı akişi çabuk oluyor bir müddet beklediği zaman bende hiç akma olmadı

Ay cok merak ediyorum🤣
Negatifff🤭 yani bunun ölcüsü nedirki ? Hamileyken tavan yapan Lh pik se ovulasyondada degisen bisi yok yani neden negatif ki🤣

Eklentiler

• 20210527_220400.jpg
    20210527_220400.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 24
Negatifff🤭 yani bunun ölcüsü nedirki ? Hamileyken tavan yapan Lh pik se ovulasyondada degisen bisi yok yani neden negatif ki🤣
Lh testinde hamileyken hem idrardaki az miktardaki lh’ı hem de hcg’yi ölçüyor o nedenle pik gibi çıkıyor. Ama hcg testi yalnızca hcg ölçüyor, öbür türlü her hamilelik testinin lh’ı da algılayıp pozitif çıktığını düşünsenize her ay kafa karışıklığı 😬

Hemen kaldır canım hamile kalanların çoğu öyle yapmış bide eşin hemen çıkmasın çünkü birden çıkınca spermlerde dışarı akişi çabuk oluyor bir müddet beklediği zaman bende hiç akma olmadı
Ayak kaldırma işini ben hiç yapmadım. Ama ayağa kalkmıyordum. Keyifle uyku moduna geçerim😂😂
Bir de faydası oldu belki de, hemen çıkmamayı denedik biz de. Bir süre devam ediyor çünkü

Valla hic anlamadim🤷🏼‍♀️ sonucta birbirinden ayirt edemiyorsa pozitif çıkıyor acaba hcg çok kuvvetli lh daha mi düşük oluyorki..

8A99E67E-A561-4479-8A08-55C10D9EE28D.jpeg
Kızlar yılmadım ve test yapmaya devam ettim. Adetimin bitiş günü pik gözüküyor ama bugün koyulaşma var ve sanirim olması gereken ovulasyon tarihinde yeniden pik olacak. Bakalım daha neler göreceğiz 🤔

Eki Görüntüle 2859554 Kızlar yılmadım ve test yapmaya devam ettim. Adetimin bitiş günü pik gözüküyor ama bugün koyulaşma var ve sanirim olması gereken ovulasyon tarihinde yeniden pik olacak. Bakalım daha neler göreceğiz 🤔
Canım ben sana dedim bak sen benimle bi daha yumurtlucaksin koyulaşmaya başlıyor yavaş yavaş 15 16. Gün yumurtlarsın 😉

20210528_175647.jpg

C charlottes bak benim 12.Gün daha silik geçen ay 16si pik oldu bu ayda öyle bekliyorum bi 4 5 günüm var. ama sen önden gidiyorsun gibi 14ü yumurtlarsın bence 15 piki görürsün

Eki Görüntüle 2859615
C charlottes bak benim 12.Gün daha silik geçen ay 16si pik oldu bu ayda öyle bekliyorum bi 4 5 günüm var. ama sen önden gidiyorsun gibi 14ü yumurtlarsın bence 15 piki görürsün
Canım insallah yine pik görürüm de değerlendirme şansım olur yoksa kös kös oturup regl beklemek istemiyorum. En azindan heyecan yaşanıyor 😅

Canım insallah yine pik görürüm de değerlendirme şansım olur yoksa kös kös oturup regl beklemek istemiyorum. En azindan heyecan yaşanıyor 😅
Öyle valla adete çok var görmen lazım 😅 bekle bekle görürsün geliyo koyuluklar ☺ kızlar naptınız bi biz mı yapıyoruz ovulasyon takip yumurtlayan varmı 🙄🙄

Öyle valla adete çok var görmen lazım 😅 bekle bekle görürsün geliyo koyuluklar ☺ kızlar naptınız bi biz mı yapıyoruz ovulasyon takip yumurtlayan varmı 🙄🙄
Canım ben iğnenin 9. Günündeyim 12. Gün test yapmaya başlıycam hayırlısı neyse o olsun 🤲 sabah mide bulantısı vardı eşime tostu zor yaptım normalde parfüm kokusuna bayılırım o bile beni rahatsız etti.

Back