Oooo sen baya şeyler yapıyorsunYok canım ona bende baktım hayıt falan içiyorum kislere iyi geliyormuş eğer bu ayda tutmazsa masajlada desteklicem artık bide testere disliye başlıcam bakalım baya şeyler deniyorum hangisi tutarsa
Canımın merhaba ben seni ara ara sorulara boğabilirim ya hakkını helal et. Çatlatma olup da pozitif sonuç aldığın için sana sormak en doğrusu gibi . Senin iğneden kaç gün sonra belli oldu testte.Ben çatlama iğnesini 22:00 da yaptırmıştım. O gece, ertesi gece ve sonraki geceyi değerlendirmemi, sonra da gün aşırı değerlendirmemi söylemişti. Ben mm sini bilmiyorum kaçtı
Helal olsun ne demek. İstediğin kadar soru sorabilirsin. Benim gebeliğim riskli şu an. En azından sana faydam olur belki.Canımın merhaba ben seni ara ara sorulara boğabilirim ya hakkını helal et. Çatlatma olup da pozitif sonuç aldığın için sana sormak en doğrusu gibi . Senin iğneden kaç gün sonra belli oldu testte.
Peki iğnenin yan etkisi oldu mu sende benim felaket başım ağrıyor sabahtır iğnenin etkisi mi acaba ilaç da yutmak istemiyorumHelal olsun ne demek. İstediğin kadar soru sorabilirsin. Benim gebeliğim riskli şu an. En azından sana faydam olur belki.
İğneyi 27 Nisan 22:00 da olmuştum. Ertesi günü 28 Nisanı 1 sayarak tam 12 gün sonra öğrenmiştim.
10. - 11. - 12. Gün ovulasyon testinde pozitif görmüştüm. Öyle olunca şüphelenip 12. gün test yaptım pozitif çıktı.
Yalnız genelde 14. Gün öneriyorlar. İğnede beta hcg hormonu var diye.
Bir de benim zaten çatlamak üzereydi yumurtam. Hemen döllenmiş olabilir
Sadece 1 kere karın ağrısı yaşamıştım. Başka bir yan etkisi olmadı. Bence de ilaç kullanmaman daha iyi oluePeki iğnenin yan etkisi oldu mu sende benim felaket başım ağrıyor sabahtır iğnenin etkisi mi acaba ilaç da yutmak istemiyorum
Ya çok taktım kafaya 7 gündür ilişki olmamış olacak yarın için az önce aradım sordum önceden ilişkiye girmemeniz bi sorun yaratmaz zaten doğurgan döneminde değildin dedi şimdi ilişki önersem yarına çok az sperm olacak dedi bilerek önermedim dedi işte. Doktorun vardır bir bildiği diyorum artık ya bir de Rabbim nasip ederse her türlü olur ya tevekkül edecem artıkVeziir bir de doktorun dediği Cuma sabahına uymaya kararlı mısınız? Bence hiç değilse bugünü de değerlendirin
Anladım. Değişiyor demek doktordan doktora. Sonuçta muayene eden doktoru dinlemek mantıklı. Zaten güveniyorsan doktoruna için rahat olsun o zaman.Ya çok taktım kafaya 7 gündür ilişki olmamış olacak yarın için az önce aradım sordum önceden ilişkiye girmemeniz bi sorun yaratmaz zaten doğurgan döneminde değildin dedi şimdi ilişki önersem yarına çok az sperm olacak dedi bilerek önermedim dedi işte. Doktorun vardır bir bildiği diyorum artık ya bir de Rabbim nasip ederse her türlü olur ya tevekkül edecem artıkRabbim sana da yardımcı olsun bebeğini esirgesin korusun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah
İnşallah canımAnladım. Değişiyor demek doktordan doktora. Sonuçta muayene eden doktoru dinlemek mantıklı. Zaten güveniyorsan doktoruna için rahat olsun o zaman.
Amin inşallahHepimizin sağlıkla olsun, devam etsin inşallah
Ay benimde öyle oluyo canım 3 günden sonra azalma. Folik asit iyi bencede kullan hatta arisutu bal polense takviye al istersen ben adetim şuan başladım takviyelere folik asit için hurma yiyorum bende her gün çok faydalıymış. Bende ilk defa gittim geçen ay insan bi ürküyor ama hiç korkucak bişey yokmuşKızlar bugün doktora gittim alttan muayene yaptı. Yumurtlalıklarda bir problem yokmuş benim bazen adetim 3 günde azalmaya başlıyordu onu da sordum. Hepimizde öyle azalmalar olur çevresel, psikolojik vs faktörlere bağlı olarak azalabilir dedi. Şuanlık bir problem yok yarın hormon testi ve smear testi yaptıracağım. Bu arada folidoce folik asit takviyesine başladım bunu kullanan var mı?
Ben ilk defa alttan muayene yaptırdım korkacak hiçbir şey yokmuş eğer yaptırmak isteyen varsa korkmadan doktora gitsin
İnsana o çatal koltuk biraz korkutucu geliyor ama doktora güvenip kendini sıkmazsan hiçbir şey hissedilmiyormuş bunu öğrendim. Ben kıştan beri arı sütü bal polen fındık fıstık kuru incir keçiboynuzu pekmezi vs kullanıyorum. Bunlar sayesinde hiç hasta olmadan kaç kışı geçirdim. İnşallah hepsinin faydası olur folik asitte destekler ve kolayca gebe kalırız canım.Ay benimde öyle oluyo canım 3 günden sonra azalma. Folik asit iyi bencede kullan hatta arisutu bal polense takviye al istersen ben adetim şuan başladım takviyelere folik asit için hurma yiyorum bende her gün çok faydalıymış. Bende ilk defa gittim geçen ay insan bi ürküyor ama hiç korkucak bişey yokmuş
Selamm kuzummm bu ayda olmadi bende artik asilama icin ön görüsme aldim 8 haziranda insallah bu sefer olurAysunnn28 canim selam merak ettim seni son durum nedir? Ben iki gun once covid asisi oldum ilk dozu. Iki ay sonra ikinci dozunu vurulcam. Bebegi ertelemek zorunda kaldim.
Canimmm benimde bu ay 2 g0n sürdü bir pedi bile doldurmadi neden böyle oluyi ki anlamiyorum kesin o büyüyen yumurta kist oldu bende senindemi az geliyo ?bugün 4.gün benim dün hic gelmedi bugünde damla damla geliyo ilk gün bile yogun olurdum valla 4 günde toplasan 4 ped dolmamistir korkmaya basladimİnsana o çatal koltuk biraz korkutucu geliyor ama doktora güvenip kendini sıkmazsan hiçbir şey hissedilmiyormuş bunu öğrendim. Ben kıştan beri arı sütü bal polen fındık fıstık kuru incir keçiboynuzu pekmezi vs kullanıyorum. Bunlar sayesinde hiç hasta olmadan kaç kışı geçirdim. İnşallah hepsinin faydası olur folik asitte destekler ve kolayca gebe kalırız canım.
Canimm hic bilmiyorumki kagit dalan vermiyo burdaki doktorlar cildirmama ramak kaldi ama 8 haziranda anlicaz bakalimBizde morfoloji yüzde 6 ama ileri hareket 1 ml içinde yok. Toplamda ise yüzde 20sizin ileri hareket kaç?
Benim bugün 3 günümdü tüm gün toplasam yarım ped kadar anca gelmiştir. Bunu doktora sordum hepimizde öyle olabiliyor her şey etkiler önemli olan düzenli olarak adet olmak dedi. Hem çevresel hemde psikolojik faktörlerden dolayı kanama miktarında değişim oluyormuş. Benim ilk 2 gün yoğun gelmişti ama şimdi iyice azaldı. Yarın 4 günüm ve hormon testi yaptıracağım. Doktora azaldığını söyledim ama teste engel değil galibaCanimmm benimde bu ay 2 g0n sürdü bir pedi bile doldurmadi neden böyle oluyi ki anlamiyorum kesin o büyüyen yumurta kist oldu bende senindemi az geliyo ?bugün 4.gün benim dün hic gelmedi bugünde damla damla geliyo ilk gün bile yogun olurdum valla 4 günde toplasan 4 ped dolmamistir korkmaya basladim
Canım geç döllenme olduysa yerleşme kanaması olabilir. Bekle biraz daha eğer kesilirse lekelenme test yaparsınHanımlar yerleşme kanaması her zaman regl den önce mi olur ? Ben 4 gün geciktim şu an ağrısız açık pembe akıntım var regl olunca her zaman çok ağrı çeken birisiyim çok kafam karıştı
Ya hakkinda hayirlisi olsun tez zamanda kavusursun insallah doktorlar onermiyor . Eger gebeligin basinda bebek olusumunuum etkileyebilir dedi. Ikinci asindan sonra bakicam. Uzuldum Ama mecburen. Turkiyeyede gitmek istiyorum. Riske etmek istemedim. Insallah sonrasinda hemen kavusurumSelamm kuzummm bu ayda olmadi bende artik asilama icin ön görüsme aldim 8 haziranda insallah bu sefer oluryaaa oldunmu asiyi bizde hala asilamiyolar bizi bende istiyorum türkiyeye gelmeden ama bakalim , bebegi neden erteliyosun olmuyomu asi oldugunda bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?