Bende suyunu ve tohumu duymuştum hapı duymamıştım, kistler için instagramda birgebeningünlüğü sayfasına bi bak canım orda kistler için masaj var yapıp faydasını gören de çok işine yarar benceCanım hayıt tohum şeklinde hap şeklinde bide su şeklinde satılıyor. Suyunu suyla sulandirip iciyorsun. Hapını ezcaneden alıp 1 tane iciyorsun. Tohumunu Aktardan alıp demleyip iciyorsun. Ben tohumunu aldım günde 2 bardak içiyorum demleyip kaynamış suya atıyorum ılıyınca içiyorum benim doktorum 3 ay kullan dedi bende önemsiz kistler cıktı ama yinede verdi kolaylaştırsın diye
Bizde morfoloji yüzde 6 ama ileri hareket 1 ml içinde yok. Toplamda ise yüzde 20Canimm ileri hareket kac sizin ? Bizdede sorun var ileri hiz ve marfaloji sorunu %2 marfoloji ama oglumada bu degerle hamile kalmistim ama bu sefer 2 yildir olmuyo oglumdan sonra bi ümitliydim olur belki diye ama olmadi 8 haziranda asilama icin görüsmem vae esim takviye aliyo bu degero gecen yil yazin ögrendik son 4 aydirda takviye aliyo 8 haziranda örnek vericez öyle korkuyorum ki 0 cikacak diye takviyeler ters etkilemis olabilir diye
Ay bende korktum canım yumurtaliklri etkiler mi diye benim çatlama falan oluyo bide ters teper diye bilemedim kiBende suyunu ve tohumu duymuştum hapı duymamıştım, kistler için instagramda birgebeningünlüğü sayfasına bi bak canım orda kistler için masaj var yapıp faydasını gören de çok işine yarar bence
Ben çatlama iğnesini 22:00 da yaptırmıştım. O gece, ertesi gece ve sonraki geceyi değerlendirmemi, sonra da gün aşırı değerlendirmemi söylemişti. Ben mm sini bilmiyorum kaçtıMerhaba kızlar şimdi doktorun yanından çıktım çatlatma iğnesi verdi ilişkiyi de bu akşam saat kaçta iğne olursam cuma günü sabahı o saatte değerlendirmemizi sonrasında da gün aşırı devam etmemizi söyledi. Bana sanki biraz geç gibi geldi bilgisi olan beni aydınlatabilir mi? Bide yumurtaların boyutunu söylemedi ama ultrason görüntüsünde 18 ve 21 mm gibi yazılar var anlayan var mı ultrason görüntüsünden ?
Bende şimdi oldum bana cuma sabahı diye verdi değerlendirme için ayy ne karışık zor işler bunlar ya Neyse isyan etmiyorum rabbim emeklerimizin en güzel şekilde karşılığını verir inşallahBen çatlama iğnesini 22:00 da yaptırmıştım. O gece, ertesi gece ve sonraki geceyi değerlendirmemi, sonra da gün aşırı değerlendirmemi söylemişti. Ben mm sini bilmiyorum kaçtı
Amiin inşallahBende şimdi oldum bana cuma sabahı diye verdi değerlendirme için ayy ne karışık zor işler bunlar ya Neyse isyan etmiyorum rabbim emeklerimizin en güzel şekilde karşılığını verir inşallahya bir de şey sorucam size şimdi biz 4 gündür falan birlikte olmadık sperm kalitesi düşermi zamanla. Burda bi kaç yazı okudum sperm bayatlar falan diyorlar
Ya bana da geç gibi geldi diğer grubada yazdım aynı mesajı ordan da bi kıza aynı benim gibi değerlendirmesini söylemiş doktor benim de kafam karıştı birde 3 4 gündür ilişkide olmadı sperm bayatlar diyorlar anaaam ne zor işler bunlar. Gerçi olacağı varsa her türlü olur da işte biz kendimize sıkıntı yapmadan duramıyoruzAmiin inşallahbelki iğne ile nasip olur. Ben ilk iğnemde gebe kaldım. Şu an bazı sıkıntılar olsa da faydasını gördüm.
Cuma sabahı geç değil mi değerlendirmek için? Ben olsam kesinlikle atlamazdım. En azından bugünü mü değerlendirseniz?
Spermlerde normalde sorun yoksa etkilemez sanırım. Biz iğneden önceki gün de değerlendirmiştik. Üst üste 4 gün olacak değerlendirme çok olmaz spermi etkilemez mi dedim. Doktor etkilemez dedi
Hergün gir ilişkiye canım azda olsa gitsin spermler içine bişey olmaz bencede kaç yaşındasıniz 35 yaş ve üstüne gün aşırı öneriyorlarYa bana da geç gibi geldi diğer grubada yazdım aynı mesajı ordan da bi kıza aynı benim gibi değerlendirmesini söylemiş doktor benim de kafam karıştı birde 3 4 gündür ilişkide olmadı sperm bayatlar diyorlar anaaam ne zor işler bunlar. Gerçi olacağı varsa her türlü olur da işte biz kendimize sıkıntı yapmadan duramıyoruz
Ben 24 eşim 27 yaşında canım. Ya eşim ne kadar uzun süre ilişkiye girmezsek o kadar fazla sperm oluşur kafasında bilmiyorum ne kadar doğru bir tez sperm bayatlaması olayına da inanmadı. Gerçi testleri normal çıktı sağlıklı gayetHergün gir ilişkiye canım azda olsa gitsin spermler içine bişey olmaz bencede kaç yaşındasıniz 35 yaş ve üstüne gün aşırı öneriyorlar
Ay bizimde 27 yaşlar. Aynı kafadan bendede var işte bekle biriksin falan diyo ama bence 30 yaş altı oldukları için ara vermeye gerek yok gerçekten yaş 35 ve üstü olsa bi gün ara verelim dicem ama by genç yaşta hergün yapmicaklarda 50demi yapıcaklar anlamadım zaten alt tarafı 3 gün üst üste olucakBen 24 eşim 27 yaşında canım. Ya eşim ne kadar uzun süre ilişkiye girmezsek o kadar fazla sperm oluşur kafasında bilmiyorum ne kadar doğru bir tez sperm bayatlaması olayına da inanmadı. Gerçi testleri normal çıktı sağlıklı gayet
Kuzum sen bide çok gençsin yaaa bence sadece takviyelerle kendine 26ya kadar süre ver illa tutar 3 sene denesen yine 27 oluyosun ben daha yeni başladım bu yaştaBen 24 eşim 27 yaşında canım. Ya eşim ne kadar uzun süre ilişkiye girmezsek o kadar fazla sperm oluşur kafasında bilmiyorum ne kadar doğru bir tez sperm bayatlaması olayına da inanmadı. Gerçi testleri normal çıktı sağlıklı gayet
Amaaan valla ben de gururlu muyum neyim bi kez yanaşıp biriksin gibi cevap alınca bidaha da yanaşmıyorum. Aynen ya çocuk olduktan sonrada gün boyu çocuk bak ev işi derken o yorgunluğun üzerine sürekli isterse görürüm ben onu. Siniri bozuluyor insanın heAy bizimde 27 yaşlar. Aynı kafadan bendede var işte bekle biriksin falan diyo ama bence 30 yaş altı oldukları için ara vermeye gerek yok gerçekten yaş 35 ve üstü olsa bi gün ara verelim dicem ama by genç yaşta hergün yapmicaklarda 50demi yapıcaklar anlamadım zaten alt tarafı 3 gün üst üste olucak
Ya ben evlenmeden önce en az 3 sene bebek istemiyorum diyordum eşimde hemen istiyordu. Pko olduğu için hiç korunmadım zaten hemen olmayacağını biliyor gibiydim. Yani olursada başım üstüne dedim ama olsun diyede işte ilişkiden sonra uzan ayakları kaldır gibi şeyler yapmadım hiç. Ama ne hikmetse bir yıl geçti benim kocam çocuk isteğini bana da aşıladı bide korku oluşmaya başladı 19 ay hiç korunmadan bebek olmadı acaba olmayacak mı diyeKuzum sen bide çok gençsin yaaa bence sadece takviyelerle kendine 26ya kadar süre ver illa tutar 3 sene denesen yine 27 oluyosun ben daha yeni başladım bu yaşta
Ben ters etki edeceğini sanmıyorum canım ama tabiki sen bilirsin için rahat etmiyorsa yapmaAy bende korktum canım yumurtaliklri etkiler mi diye benim çatlama falan oluyo bide ters teper diye bilemedim ki
Kuzum hiç korkma yaşın geç olsa kork dicemde asla korkma yani ayrıca pkolu olup kactane doğal yoldan hamile kalan kadın videosu izledim hepsi umursamayınca olmuş senide anlıyorum 19 aydan ötürü umutsuzluk çökmüş ama şöyle düşün senin yaşındaolup daha hiç denemeyenler var dediğim gibi koca 3 sene denesen bile 30 olmuyorsun yani o kadar avantajlisin ki keşke ben 24 olsamYa ben evlenmeden önce en az 3 sene bebek istemiyorum diyordum eşimde hemen istiyordu. Pko olduğu için hiç korunmadım zaten hemen olmayacağını biliyor gibiydim. Yani olursada başım üstüne dedim ama olsun diyede işte ilişkiden sonra uzan ayakları kaldır gibi şeyler yapmadım hiç. Ama ne hikmetse bir yıl geçti benim kocam çocuk isteğini bana da aşıladı bide korku oluşmaya başladı 19 ay hiç korunmadan bebek olmadı acaba olmayacak mı diye
Yok canım ona bende baktım hayıt falan içiyorum kislere iyi geliyormuş eğer bu ayda tutmazsa masajlada desteklicem artık bide testere disliye başlıcam bakalım baya şeyler deniyorum hangisi tutarsaBen ters etki edeceğini sanmıyorum canım ama tabiki sen bilirsin için rahat etmiyorsa yapma
İçimi rahatlattın bir nebze canım Allah razı olsunKuzum hiç korkma yaşın geç olsa kork dicemde asla korkma yani ayrıca pkolu olup kactane doğal yoldan hamile kalan kadın videosu izledim hepsi umursamayınca olmuş senide anlıyorum 19 aydan ötürü umutsuzluk çökmüş ama şöyle düşün senin yaşındaolup daha hiç denemeyenler var dediğim gibi koca 3 sene denesen bile 30 olmuyorsun yani o kadar avantajlisin ki keşke ben 24 olsam
Haklısın canım sonuçta hepimiz böyle hemen ilk aydan olsun kafasına giriyoruz her şeyin vakti var rabbim nasip etsin en güzel zamanda hepimizeİçimi rahatlattın bir nebze canım Allah razı olsunevet yaş avantajı var ama ben şimdi doğudayım burda çok bi tanıdığım yok bi kaç Komşum var sadece eşim işten yorgun geliyor sağolsun ilgi alakası var ama yorgun sonuçta. Bende gün içinde evde hep tek olduğumdan bazen düşün düşün kendimi yiyorum. Bebeğim olsa onunla uğraşır bütün ilgimi ona veririm diyorum. Demen gibi YouTube da pkolu olup hamile kalan çok var onlarda umut oluyor bana aslında çok da şaaapmamak lazım da ben yapamıyorum
Allahım çok aminHaklısın canım sonuçta hepimiz böyle hemen ilk aydan olsun kafasına giriyoruz her şeyin vakti var rabbim nasip etsin en güzel zamanda hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?