Sperm Şekil (Morfoloji) Bozuklukları & Normal Değerleri | Bahçeci canım burda güzel açıklamış bak istersenİleri hareket eden sperm yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sperm Şekil (Morfoloji) Bozuklukları & Normal Değerleri | Bahçeci canım burda güzel açıklamış bak istersenİleri hareket eden sperm yok
Amin canım inşallahZaten o testi negatif görmeseydin o regl gelmezdi tuhaf bisi yaaa Rhea Silvia canimm cok sevindimmmmm keseyide bebegide görürsün insallahhh
Canım bizim morfolojide çok büyük sıkıntı yok ama ileri hareketlilik yokSperm Şekil (Morfoloji) Bozuklukları & Normal Değerleri | Bahçeci canım burda güzel açıklamış bak istersen
Hı anladım tedavisi olan bişidir çabucak geçer inşallahCanım bizim morfolojide çok büyük sıkıntı yok ama ileri hareketlilik yok
Sağol canım. Daha kötü bir sonuç bekliyordum o yüzden bu durumu çabuk kabullendim inşallah hepimizin doğal yoldan olurHı anladım tedavisi olan bişidir çabucak geçer inşallah
Bende merak ediyorum eşimin sperm sayısını falan bu ay da denicez eğer olması hala negatif eşimi bende yollucam netCanım bizim morfolojide çok büyük sıkıntı yok ama ileri hareketlilik yok
Kaç yaşındasın? Ne kadardır deniyordunuz?Bende merak ediyorum eşimin sperm sayısını falan bu ay da denicez eğer olması hala negatif eşimi bende yollucam net
Amin inşallahh inşallahSağol canım. Daha kötü bir sonuç bekliyordum o yüzden bu durumu çabuk kabullendim inşallah hepimizin doğal yoldan olur
26 yaşındayım kuzum yAni normalde 5 aydır istiyoruz ama son 1 aydır adam akıllı deniyoruz bende dedim ki en azından bir problem varsa baştan bilelim eğer yoksa da takdiri ilahi yAniKaç yaşındasın? Ne kadardır deniyordunuz?
Canım hayıtı nasıl kullanıyorsun?? Bazıları suyunu bazıları kök şeklinde kullanıyormuş sen hangisini tercih ediyorsun ?Ben hayıtima başladım güzelce temizlesin rahmi. eşimde keciboynuzu yarın ari sütü bal polen sipariş edicem bide bu ay böyle kendi kendimize takviyelerle geçiricem hergün hurma yiyorum bari boş boş geçmesin sizler neler kullaniyosunz var mı öneriler
Merhaba şuan durumunuz nedirSizce var mı
Merhaba haftaya kontrole gidicem şuan herşey yolunda gibi inşallah böyle devam ederMerhaba şuan durumunuz nedir
İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız , bu testten sonra idrar testi yaptınız mı koyulaştı mıMerhaba haftaya kontrole gidicem şuan herşey yolunda gibi inşallah böyle devam eder
İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız , bu testten sonra idrar testi yaptınız mı koyulaştı
Amin inşallah Yok direk gidip kan verdim betahcg 24 cıktı belirtileri suan bile cok fazla yaşıyorumİnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız , bu testten sonra idrar testi yaptınız mı koyulaştı mı
Canım hayıt tohum şeklinde hap şeklinde bide su şeklinde satılıyor. Suyunu suyla sulandirip iciyorsun. Hapını ezcaneden alıp 1 tane iciyorsun. Tohumunu Aktardan alıp demleyip iciyorsun. Ben tohumunu aldım günde 2 bardak içiyorum demleyip kaynamış suya atıyorum ılıyınca içiyorum benim doktorum 3 ay kullan dedi bende önemsiz kistler cıktı ama yinede verdi kolaylaştırsın diyeCanım hayıtı nasıl kullanıyorsun?? Bazıları suyunu bazıları kök şeklinde kullanıyormuş sen hangisini tercih ediyorsun ?
Canimm ileri hareket kac sizin ? Bizdede sorun var ileri hiz ve marfaloji sorunu %2 marfoloji ama oglumada bu degerle hamile kalmistim ama bu sefer 2 yildir olmuyo oglumdan sonra bi ümitliydim olur belki diye ama olmadi 8 haziranda asilama icin görüsmem vae esim takviye aliyo bu degero gecen yil yazin ögrendik son 4 aydirda takviye aliyo 8 haziranda örnek vericez öyle korkuyorum ki 0 cikacak diye takviyeler ters etkilemis olabilir diyeCanım bizim morfolojide çok büyük sıkıntı yok ama ileri hareketlilik yok
Kuzum ben ari sütü bal polen aldım oda çok faydalıymış takviye niyetine onuda dene istersenBirde bu ay mesir macunu buldum Almanyada o otlari bulmam imkansiz , ama markette rasitoglu diye bi markanin mesir macununu buldum her tohum var icinde etrafinizda kullanip sonuc alan duydunuzmi