Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün hormon testi yaptırdım 6 tüp kan aldılar ordaki hemşire bu kadar alınıyor dedi ama sizden de bu kadar mı aldılar? Bende ne kan kaldı ne kol

Benden 1 tüp aldılar canım özelde yaptırdım 6 tüp ne
Devlet hastanesinde yaptırdım hormon testi hemogram beta hcg biyokimya eliza elisa yaptılar. Hemşireye sordum hepsinin yapılması gerekiyor dedi. Bilmiyorum artık gerekli demek ki salı günü sonuç alacağım. Kolum hala acıyor ya

Hadi ya ben özele gittim para vermeme rağmen doktor alttan muayene etti bişey yok iyi falan dedi hormon testi yapalım mı falan gerek yok bence dedi bende olsun yapalım bidaha gelmiyim falan dedim yoksa onu bile yapmicakti hatta bende şaşırdım niye yapmak istemedi normalde para da alıyorlar yani. Sonra daha yeni 2 ay diyince ondan yapmaya gerek duymadığını düşündüm 1 senedir deniyorum deseydim belki bakardı işte doğal yoldan olması için ben bi kaç ay daha beklicem da devlette böyle yapmalarına şaşırdım

Biz sahil kasabasında oturuyoruz devlet hastanesi büyük ve doktorumuz çok ilgili başında atmaya çalışmıyor ne sorsam uzun uzun anlatıp ilgileniyor. Bekarken annemlerin ordaki kadın doğuma gitmiştim içeri girme le çıkmam bir olmuştu. Yoğun bir yer olmadığı için bu kadar ilgililer diye düşünüyorum. Hatta ben sadece 2 yıldır evli olduğumu 3 4 aydır çocuk düşündüğümü söyleyim direkt alttan muayeneye aldı. Regl olmasaydı smear testi de yapacaktı. İşte sonuçlarım için salı günü tekrar gideceğim o gün smear testi de yapılacak. Bana doktorum her yıl düzenli olarak smear testi yaptırmam gerektiğini söyledi. Rahim ağzı kanserinde erkenden teşhis ediliyormuş ve çok ağrısız basit bir işlemmiş

Arkadaşlar tekrar merhaba. 3 gün adet görmemin ardından mide bulantısı yaşayınca dün akşam evdeki predictor testle ikimci silik çizgi tamamen gitmiş mi diye bakmak için test yaptım.ikinci çizgi tamamen net çıktı bu swfer çok korktum baya normal adetin üzerine nasıl böyle birşey olur diye.hemen kan verdm gece , 18 mayısta 6,87 olan değerm 21 mayısta 25,01 çıktı. Doktoruma yazdım daha dönüş sağlamadı. Belimin sağ tarafında da ağrı var , en son size yazmıştım kimyasaldır demiştiniz , böyle bir durum normal mi kimyasalda fikrimiz varmı

Ben hepsini duzenli yaptiriyorum ama hpv taramasi yaptirmadim saglik ocaklari yapiyormus aklinda olsun, bu ay düşünüyorum. Ayrica pztsi hsg cektirecegim karar verdim. Ultrasonda rahim ters mi, tupler kapali mi gorunmuyormus. Bosa kurek cekmek istemiyorum artik. Zaten baska birsey kalmıyor. Eşimin değerleri ortalama çıktı, hsg ne olacak bakalim.

Son düzenleme:
E hamilesin cnm o zaman sen, ama artış az gibi ya. Doktor daha iyi bilir tabi de dış gebelik nedir bir araştırır mısın kanaman çok olduysa

Kanaman olsa bile bu sekilde gebelik öğrenenler var cnm dr baksin bir sen yerlesme kanamasini adet sanmista olabilirsin

Evet canım her şey ultrasonda çıkmıyor eşinin de her şeyi normalmiş. Siz ne kadar zamandır deniyorsunuz?

2-3 günde 2 kattan fazla artış var bence gayet yeterli, yerleşme kanaması olabilir eğer 3 gün sürdüyse. İçini ferah tut bence canım

Dış gebelikten çok korkuyorum bende ondan telaşlandım. Baya fazla kanamaydı lekelenme asla değildi
Önceki beta hcg değerleriniz nasıldı? Yoksa sadece 2 kere 6,87 ve 21 olarak mı değeriniz var?

İnşallah dış gebelik değildir ama bu kadar kamama olduysa mutlaka bir an önce muayene olmalısınız.
şu an değeriniz çok çok düşük kese için ama doktorunuzun değerlendirmesi önemli

2-3 günde 2 kattan fazla artış var bence gayet yeterli, yerleşme kanaması olabilir eğer 3 gün sürdüyse. İçini ferah tut bence canım
Çok teşekkür ederim, baya fazlaydı kanamam ondan korktum. Doktorum da aradı değer düşük gebelik var diyemem, vücut atmaaya çalışıyo olabilir dedi

İlk beta hcg 6,87 ydi ikimci 25 .doktorumla konuştum gelsen şuan hiçbirşey gözükmez normal gebelikse de gözükmez dış gebelikse de gözükmez, tek yapılacak şey iki günde bir kan tahlili dedi :/

İlk beta hcg 6,87 ydi ikimci 25 .doktorumla konuştum gelsen şuan hiçbirşey gözükmez normal gebelikse de gözükmez dış gebelikse de gözükmez, tek yapılacak şey iki günde bir kan tahlili dedi :/
O zaman inşallah yolundadır her şey. Kanama da geçtiyse zaten bir şeye de gerek yoktur inşallah
2 günde 1 takip edin 25 daha çok başlarında demek. Kese için 2000-3000 ler lazım daha çok

Kızlar benim size bir sorum olacak adetim düzensiz dir ama 10 günden fazla gecikmez salı günü tuvalette akıntı içinde kırmızılık geldi devamı olmadı normalde adet öncesi gelir devam eder ve adete dönerdi ama adet olmadım hiç adet belirtimde yok başına gelen bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı bu arada dün test yaptım negatif çıktı

Cnm idrarda gec cikabilir yerlesme kanamasiysa kan ver istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…