• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım ben öğretmenim ama çalışmıyorum. Ya evde birsürü iş oluyo eşimle film tv falan akşamları yeni evliyiz zaten öyle çok bakamıyorum bende. Yok işte bende acaba eşimin spermleri naısl diye merak ediyorum şimdi haziran 4. Denem olucak eğer tutmazsa bende yollucam adamı teste. Bu sürede 1 ay boş boş beklemesin diye keciboynuz dut pekmezi ne varsa tıkıyorum ağzına 1 aya artar belki değerler kotuysede boşa zaman geçmesin diye başladım şimdiden sende boş geçme keçiboynuzu çok Cokk ıyiymis neler okudum hiç spermi olmayan adamlar bile çok yükselmiş değerleri
Eşimin test sonucu çıktı ama nasil değerlendiricem bilemedim. Biraz araştırmam gerekli. Az sonra da toplantiya gireceğim. Poff 🙈 ben valla hemen gönderdim adamı çünkü sorun varsa neden uğrasip durayım ki yaw 😅 ben ağustosta 35 yaşımı bitireceğim tabi biraz da o nedenle hızlı davraniyorum. Hemen şimdi acil bebek diye derdim yok aslında sabrederim ama olmuyorsa da boşuna uğraşip ümit etmenin anlamı da yok diye düşünüyorum.

Eşimin test sonucu çıktı ama nasil değerlendiricem bilemedim. Biraz araştırmam gerekli. Az sonra da toplantiya gireceğim. Poff 🙈 ben valla hemen gönderdim adamı çünkü sorun varsa neden uğrasip durayım ki yaw 😅 ben ağustosta 35 yaşımı bitireceğim tabi biraz da o nedenle hızlı davraniyorum. Hemen şimdi acil bebek diye derdim yok aslında sabrederim ama olmuyorsa da boşuna uğraşip ümit etmenin anlamı da yok diye düşünüyorum.
Hadi inşallah iyidir sonuçlar sen ablamla yasitsin oda 30dan sonra doğurdu oluyo yani yaşa çokta takılma. Araştır canım bizede tüyo ver bilgilerinden😅

Ya evet bu ay bende alıştım sanki ağlamadım zaten biliyodum olmadığını gibi düşündüm bende canım bide insan her ay olmamasına alışında stres duygusu söyle azalıyor yine olmucak moduna geçiyorsun ben ilk ay çok heyecanlıydım hatta hesap ediyodum herşeyi şimdi burda konuşunca iyice rahatladım hepimiz böyleyiz demekki sorun bizde değil bu zor bişey zaten. Bende öyle ovulasyon 3 5 gün yaparım piki görmek için sonra bırakıyorum zaten arı sütü polen sipariş verdm onu icicem bu ayda bakalım
Evet insan biraz biraz alışıyor ama yine de fark etmeden stres oluyoruz. Bende propolis arı sütü vs kullanıyorum. Perşembe günü doktora kontrole de gideceğim. Ama haziranda burda aktif olmak istemiyorum. Tamamen akışına bıraktım tatil planı yapıyoruz. Bu yazı istediklerimi yaparak geçirmek istiyorum. Belki de böylesi hayırlısıdır sonuçta elbette problem yoksa bir gün olacaktır. Ha 3 ay önce ha 1 ay sonra fark etmez. Bu düşüncelerle hayatımı yaşayıp testle, belirtileri hayatımdan çıkarıyorum 😍

Malesef regl oldum bu ayda elendim 😂
Öyle aşırı üzülmedim ağlamadım o duyguları ilk ayda bıraktım galiba. Ama bu ay ovülasyon da yapmayacağım akışına bırakmaya karar verdim. Zaten yazda geldi gezip tozup tatil yapıp kafamdan çıkaracağım
Benimde aklimda tatil yaz deniz fln var valla bende mi bıraksam diyorum sonra hsg ler asilamalar bitsin bu iş 🤭

Evet insan biraz biraz alışıyor ama yine de fark etmeden stres oluyoruz. Bende propolis arı sütü vs kullanıyorum. Perşembe günü doktora kontrole de gideceğim. Ama haziranda burda aktif olmak istemiyorum. Tamamen akışına bıraktım tatil planı yapıyoruz. Bu yazı istediklerimi yaparak geçirmek istiyorum. Belki de böylesi hayırlısıdır sonuçta elbette problem yoksa bir gün olacaktır. Ha 3 ay önce ha 1 ay sonra fark etmez. Bu düşüncelerle hayatımı yaşayıp testle, belirtileri hayatımdan çıkarıyorum 😍
En guzeli cnm ben de buraya biraz ara vereceğim çünkü kafam hep burada oluyor aklimdan bebek konusu cikmiyor ciksin biraz rahatlamaya ihtiyacim var😊 ama dondugumde hepinizi bulacağım bu kesin bu grupta cok guzel insanlarla tanistim🤗💕
Evet canım. Sonuç çıksın diye bekliyorum. Ya burdan azospermi tarzi bir başlığa geçicem ya da haziran grubuna. Hayırlısı 🙈
Sonuclari atarsan biraz anlıyorum cnm ben🤗

En guzeli cnm ben de buraya biraz ara vereceğim çünkü kafam hep burada oluyor aklimdan bebek konusu cikmiyor ciksin biraz rahatlamaya ihtiyacim var😊 ama dondugumde hepinizi bulacağım bu kesin bu grupta cok guzel insanlarla tanistim🤗💕

Sonuclari atarsan biraz anlıyorum cnm ben🤗
İleri hareket eden sperm yok 🤷‍♀️

Eklentiler

• 182E690F-1CFB-4362-B0D4-628E9253B671.jpeg
    182E690F-1CFB-4362-B0D4-628E9253B671.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar size silik ikinci çizgi predictor early sonucumu atmıştım. Bilgilendirmek istedim eğer gördüğünüz ikinci silik çizgi gri renkte değil pembeye dönmüşse doğru sonuç veriyor, kan sonucun 7 çktı, bu kadar düşük bir değeri bile gördü yani. Doktorum tabi ki çok düşük değer dedi canım çok sıkkın ama sizleri bu konuda bilgilendirmek adına yazıyorum, siliği görüp de adet olduğumuzda kimyasal gebelik geçirmiş olabilirmişiz yani

Cnm morfoloji 6 cok kotu degil 4 ve alti kisirlik oluyor. Swim up dediginde %20 % 80 demis ileri hareket gözükmüyor ikisinin farkini bilmiyorum ama normalde %32 ustu olmasi lazim ikisinin. Esinde varikosel var mi? Ondan diye düşünüyorum

Ekleme yapiyorum misal hizli 45 dk da giderken yavas ileri 12 saatte ulasiyor rahme. Morfoloji daha onemli onu arttirirsaniz iyi olur. Sık ilişkide değil gun asiri iliskide bulunsaniz daha iyi olur. Dr zaten soyleyecektir. Esimde de baslangic varikosel var dr engel degil dedi ama olmadikca bana engel gibi geliyor bir de hsg cikti bizik tupler ne alemde hiç bilmiyoruz🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Arkadaşlar size silik ikinci çizgi predictor early sonucumu atmıştım. Bilgilendirmek istedim eğer gördüğünüz ikinci silik çizgi gri renkte değil pembeye dönmüşse doğru sonuç veriyor, kan sonucun 7 çktı, bu kadar düşük bir değeri bile gördü yani. Doktorum tabi ki çok düşük değer dedi canım çok sıkkın ama sizleri bu konuda bilgilendirmek adına yazıyorum, siliği görüp de adet olduğumuzda kimyasal gebelik geçirmiş olabilirmişiz yani
Ya ondan erken test yapmamak lazim heralde🤦🏼‍♀️ hayal kırıklığı oluyordur ben onu bile yaşamadım 🥲

Arkadaşlar merhaba ben bugün doktora gittim gebelik düşünüyorum dedim ultrasonla bakti . 17 mm çapında kist gibi bişey var solda dedi . Ben de dedimki hocam yumurtlama haftam .yumurta olmasın o dedim .oda evet olabilir ama daha çatlama sıvısı yok 2 gün sonra esinle ilişki yasa dedi. Benim kafam karıştı . Bir doktor yumurta mı kist mi anlamaz mi . Hadi kist varsa bende

Ya ondan erken test yapmamak lazim heralde🤦🏼‍♀️ hayal kırıklığı oluyordur ben onu bile yaşamadım 🥲
Gerçekten yapmamak lazım. Tam ümitlenirken üzülmek daha zor . Zaten ben yapmayacaktım lekem olunca idrar testi yaptım idrar testnde silik çizgi gördüğümü ve kahverengi lekelenmem oldğnu söyleyince doktorum yapmamı istedi

• Beğen
Reactions: Mof
Ekleme yapiyorum misal hizli 45 dk da giderken yavas ileri 12 saatte ulasiyor rahme. Morfoloji daha onemli onu arttirirsaniz iyi olur. Sık ilişkide değil gun asiri iliskide bulunsaniz daha iyi olur. Dr zaten soyleyecektir. Esimde de baslangic varikosel var dr engel degil dedi ama olmadikca bana engel gibi geliyor bir de hsg cikti bizik tupler ne alemde hiç bilmiyoruz🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Benim de tüpler ne alemde hiç fikrim yok. Morfoloji en çok kaç oluyor ki?

Ben de bilmiyorum ya baktirmak lazim iste aslinda.. morfoloji 4 ve 12 arasimiydi normal uzeri iyi fln oluyordu bakmıştım biara esim yaptirdiginda hatta 8 gördüğümde çok üzülmüştüm düşük fln diye ama normalmiş

Benimde tüpler hakkımda hiç bilgim yok bide rahimde perde olayida varmış bu tüpler ve perde olayına artık deneyip deneyip olmayınca baktircaz heralde oyy bide onları öğrenmek istemiyorum:( allahım yardım et bize biran önce bebislere kavuşalım 🤧🤧🤧morfoloji ne demek ereksiyonda problem falan mı???

çok güzel düşünmüşsn canım benimde taşınma durumlarım var haziranda iyice aktif olamam yaz sonuna kadar öyle kafama göre takilicam bende zaten takviye kullanıyoruz geliceği varsa gelir 🌸🌸

Back