Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar. Ben dün doktora gidecektim ya gittim. Bi oluşum var ama beta hcg düşük diye doktor cuma günü yeniden bakmak istedi yeniden kan vericem. Adetimi 19-20si gibi bekliyorum sanki olucam gibi bi sancım var ama anlamadım bu işten de bişey

Canım hayıtı nasıl kullanıyorsun?? Bazıları suyunu bazıları kök şeklinde kullanıyormuş sen hangisini tercih ediyorsun ?

İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız , bu testten sonra idrar testi yaptınız mı koyulaştı

İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız , bu testten sonra idrar testi yaptınız mı koyulaştı mı
Amin inşallah Yok direk gidip kan verdim betahcg 24 cıktı belirtileri suan bile cok fazla yaşıyorum

Canım hayıtı nasıl kullanıyorsun?? Bazıları suyunu bazıları kök şeklinde kullanıyormuş sen hangisini tercih ediyorsun ?
Canım hayıt tohum şeklinde hap şeklinde bide su şeklinde satılıyor. Suyunu suyla sulandirip iciyorsun. Hapını ezcaneden alıp 1 tane iciyorsun. Tohumunu Aktardan alıp demleyip iciyorsun. Ben tohumunu aldım günde 2 bardak içiyorum demleyip kaynamış suya atıyorum ılıyınca içiyorum benim doktorum 3 ay kullan dedi bende önemsiz kistler cıktı ama yinede verdi kolaylaştırsın diye

Canım bizim morfolojide çok büyük sıkıntı yok ama ileri hareketlilik yok
Canimm ileri hareket kac sizin ? Bizdede sorun var ileri hiz ve marfaloji sorunu %2 marfoloji ama oglumada bu degerle hamile kalmistim ama bu sefer 2 yildir olmuyo oglumdan sonra bi ümitliydim olur belki diye ama olmadi 8 haziranda asilama icin görüsmem vae esim takviye aliyo bu degero gecen yil yazin ögrendik son 4 aydirda takviye aliyo 8 haziranda örnek vericez öyle korkuyorum ki 0 cikacak diye takviyeler ters etkilemis olabilir diye

Birde bu ay mesir macunu buldum Almanyada o otlari bulmam imkansiz , ama markette rasitoglu diye bi markanin mesir macununu buldum her tohum var icinde etrafinizda kullanip sonuc alan duydunuzmi

Birde bu ay mesir macunu buldum Almanyada o otlari bulmam imkansiz , ama markette rasitoglu diye bi markanin mesir macununu buldum her tohum var icinde etrafinizda kullanip sonuc alan duydunuzmi
Kuzum ben ari sütü bal polen aldım oda çok faydalıymış takviye niyetine onuda dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…