3 mayıstıHayırlısı olsunYumurtlama günü ne zamandı
Anladım. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip olsun3 mayıstı
Cnm belli olmaz birkac gun sonra da cikabilir regl olmazsanMalesef gecikme oldu ama negatif duruyor
Ben de ondanimEvet aynen böyle bir şey planlı olduğu için negatif olsa üzülürüm ama pozitif olursa da diye korkuyorum inşallah pozitifi görünce bu korkum da gider
Aaa yaptinmi hiç gölge falan varmı teste3 mayıstı
Ayyy tamamen ben de böyle hissediyorumYani negatif çıkması da pozitif çıkması da şuan beni korkutuyor. Planlı olmasına rağmen ya gebelikse diye tuhaf bir şey hissediyorum. Bu düşünce beni çok heyecanlandırıyor. Bilemiyorum çok garip duygular içerisindeyim tarif edemiyorum sanırım
Kaç gün geçti?Hala regl olmadım umutlanmaya başlicam artık
Yoktu canım biraz önce de regl oldumAaa yaptinmi hiç gölge falan varmı teste
Malesef regl oldum bu ayda elendimCnm belli olmaz birkac gun sonra da cikabilir regl olmazsan
2Kaç gün geçti?
2 Ama daha beklicem 3 4 gün test yapmicamKaç gün geçti?
Yumurtlama tarihin kesin mi? Ovulasyonla takip ettin mi?2 Ama daha beklicem 3 4 gün test yapmicam
Ya evet bu ay bende alıştım sanki ağlamadım zaten biliyodum olmadığını gibi düşündüm bende canım bide insan her ay olmamasına alışında stres duygusu söyle azalıyor yine olmucak moduna geçiyorsun ben ilk ay çok heyecanlıydım hatta hesap ediyodum herşeyi şimdi burda konuşunca iyice rahatladım hepimiz böyleyiz demekki sorun bizde değil bu zor bişey zaten. Bende öyle ovulasyon 3 5 gün yaparım piki görmek için sonra bırakıyorum zaten arı sütü polen sipariş verdm onu icicem bu ayda bakalımMalesef regl oldum bu ayda elendim
Öyle aşırı üzülmedim ağlamadım o duyguları ilk ayda bıraktım galiba. Ama bu ay ovülasyon da yapmayacağım akışına bırakmaya karar verdim. Zaten yazda geldi gezip tozup tatil yapıp kafamdan çıkaracağım
Gitti mi eşin canım doktoraYumurtlama tarihin kesin mi? Ovulasyonla takip ettin mi?
Evet canım. Sonuç çıksın diye bekliyorum. Ya burdan azospermi tarzi bir başlığa geçicem ya da haziran grubuna. HayırlısıGitti mi eşin canım doktora
Off deme öyle hayırlısı olsun güzel sonuçlar çıksın inşallah.. haziran grubuna geçmem orası çok karışık kimin ne konuştuğuna yesimiyorum her saatte takip edemiyorum bu kadınlar 7/24 basindami onuda çözemedimEvet canım. Sonuç çıksın diye bekliyorum. Ya burdan azospermi tarzi bir başlığa geçicem ya da haziran grubuna. Hayırlısı
Burdan devam ederiz yaeeOff deme öyle hayırlısı olsun güzel sonuçlar çıksın inşallah.. haziran grubuna geçmem orası çok karışık kimin ne konuştuğuna yesimiyorum her saatte takip edemiyorum bu kadınlar 7/24 basindami onuda çözemedim
Yok canım ben öğretmenim ama çalışmıyorum. Ya evde birsürü iş oluyo eşimle film tv falan akşamları yeni evliyiz zaten öyle çok bakamıyorum bende. Yok işte bende acaba eşimin spermleri naısl diye merak ediyorum şimdi haziran 4. Denem olucak eğer tutmazsa bende yollucam adamı teste. Bu sürede 1 ay boş boş beklemesin diye keciboynuz dut pekmezi ne varsa tıkıyorum ağzına 1 aya artar belki değerler kotuysede boşa zaman geçmesin diye başladım şimdiden sende boş geçme keçiboynuzu çok Cokk ıyiymis neler okudum hiç spermi olmayan adamlar bile çok yükselmiş değerleriBurdan devam ederiz yaeesiz sperm testi yaptirdiniz mi? Ben de dakika başı bakamıyorum, çalışıyorum sen çalışıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?