İnşallah ya bakalim yarın belli olacak şimdiden bi korku sardıAy hadi bakalım bide hamileymişsin allahhbirimizin tutsun bari ya bu batı 17 olanlar boşa çıktı hepimiz
Aynen öyle canım..kafana takmıycaksın hiç..Allah ol der ve olurDoğru diyosun canım ben 2 ay ovulasyonsuz denedim hepte denk gelmiş çatlamaya falan tutsa tutardı yani gün aşırı yaptıktan sonra çokta gerek yok ovulasyona tutucak olan yikansan bile tutuyor. Ama ben sunada inanıyorum strest diyolarda bu kadar problemli evliliği üzüntüsü olanın vs de tutuyor yani rabbimin takdiri hepsi
İnşallah hamilesindir canımİnşallah canım dualarını bekliyorum ilk işim uyanıp test yapıp eşimden önce sizinle paylaşmak olacak
İnsallah canım hala regl belirtisi yok içimden bir sen hamilesin diyor çok umutluyum nedenseİnşallah hamilesindir canım
Yani duygularima bu kdr tercuman olunabilirYok be ilk ay bende olmuştur havası vardı sonra ki aylar daha da heyecan büyüyor bide umutsuzlukta aynı oranda bende öğrenilmiş çaresizlik oluştu artık heyecanlandığım şeyler çok az
O devlette calisan dr a inanamıyorum ama cok var oyle dr lar. Boyle bir konuda nasil hassas davranmaz ya akil alir gibi degil. Ben yazdim sana baya once degerlerin yuksek geldi ikiz olabilir gibime geldiAllah razı olsun.eksik dua etmeyin kızlar sağlıklı gebelikler dileyin kendinize de. dua ederken ekleyin. Ben bilirim sağlıksız gebeliğin nasıl bir şey olduğunu
Ben olsam bekleyemezdim:) Negatif görmekle regl olma benim için aynı etki. Dua etmeye devam o durumdaKızlar hala gelen giden yok. Test yapsam mı yoksa gelir diye bugün de beklesem mi? Negatif olur diye de çok korkuyorum yüzleşmek istemiyorum böyle beklemek bile daha kolay geliyor. Bugün pikten sonra 15 günüm
Bende bir de hem pozitif hem negatif sonuçtan biri çıkacağı için de korku var. Bu sizde de var mıydıBen olsam bekleyemezdim:) Negatif görmekle regl olma benim için aynı etki. Dua etmeye devam o durumda
Nasıl yani, hem pozitif hem negatif kısmını anlamadım:) Uykudan yeni uyandım diye sanırım:)Bende bir de hem pozitif hem negatif sonuçtan biri çıkacağı için de korku var. Bu sizde de var mıydı
Yani negatif çıkması da pozitif çıkması da şuan beni korkutuyor. Planlı olmasına rağmen ya gebelikse diye tuhaf bir şey hissediyorum. Bu düşünce beni çok heyecanlandırıyor. Bilemiyorum çok garip duygular içerisindeyim tarif edemiyorum sanırımNasıl yani, hem pozitif hem negatif kısmını anlamadım:) Uykudan yeni uyandım diye sanırım:)
Ben negatif ise de öğreneyim de düşünüp durmayayım modunda oluyorum genelde:)
Ben deAllah razı olsun.eksik dua etmeyin kızlar sağlıklı gebelikler dileyin kendinize de. dua ederken ekleyin. Ben bilirim sağlıksız gebeliğin nasıl bir şey olduğunu
Şimdi anladıım:) Allah affetsin ilk seneler ne olur negatif çıksın diye dua edip test yaptıktan sonra negatifi görüp modum düşerdi:)Yani negatif çıkması da pozitif çıkması da şuan beni korkutuyor. Planlı olmasına rağmen ya gebelikse diye tuhaf bir şey hissediyorum. Bu düşünce beni çok heyecanlandırıyor. Bilemiyorum çok garip duygular içerisindeyim tarif edemiyorum sanırım
Evet aynen böyle bir şey planlı olduğu için negatif olsa üzülürüm ama pozitif olursa da diye korkuyorum inşallah pozitifi görünce bu korkum da giderŞimdi anladıım:) Allah affetsin ilk seneler ne olur negatif çıksın diye dua edip test yaptıktan sonra negatifi görüp modum düşerdi:)
O çok tuhaf bir his:)
Ama planlıysa bence pozitif daha mutlu eder
İnşallahEvet aynen böyle bir şey planlı olduğu için negatif olsa üzülürüm ama pozitif olursa da diye korkuyorum inşallah pozitifi görünce bu korkum da gider
Bence yap, eninde sonunda öğreneceksin zaten.Evet aynen böyle bir şey planlı olduğu için negatif olsa üzülürüm ama pozitif olursa da diye korkuyorum inşallah pozitifi görünce bu korkum da gider
Hadi inşallah pozitif gelsinnBen kararımı verdim test yapmaya gidiyorum
Malesef gecikme oldu ama negatif duruyorHadi inşallah pozitif gelsinn
Hayırlısı olsunMalesef gecikme oldu ama negatif duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?