Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım..kafana takmıycaksın hiç..Allah ol der ve olurDuanı eksik etme..hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişler gelsin..

Allah razı olsun. eksik dua etmeyin kızlar sağlıklı gebelikler dileyin kendinize de. dua ederken ekleyin. Ben bilirim sağlıksız gebeliğin nasıl bir şey olduğunu
O devlette calisan dr a inanamıyorum ama cok var oyle dr lar. Boyle bir konuda nasil hassas davranmaz ya akil alir gibi degil. Ben yazdim sana baya once degerlerin yuksek geldi ikiz olabilir gibime geldi saglikla kucagina al ins cnm gerisi muhim degil. Reglden 4 gun sonra da bebek yok diyen dr da gormus olduk valla bravo

Kızlar hala gelen giden yok. Test yapsam mı yoksa gelir diye bugün de beklesem mi? Negatif olur diye de çok korkuyorum yüzleşmek istemiyorum böyle beklemek bile daha kolay geliyor. Bugün pikten sonra 15 günüm

Kızlar hala gelen giden yok. Test yapsam mı yoksa gelir diye bugün de beklesem mi? Negatif olur diye de çok korkuyorum yüzleşmek istemiyorum böyle beklemek bile daha kolay geliyor. Bugün pikten sonra 15 günüm
Ben olsam bekleyemezdim:) Negatif görmekle regl olma benim için aynı etki. Dua etmeye devam o durumda

Bende bir de hem pozitif hem negatif sonuçtan biri çıkacağı için de korku var. Bu sizde de var mıydı
Nasıl yani, hem pozitif hem negatif kısmını anlamadım:) Uykudan yeni uyandım diye sanırım:)

Ben negatif ise de öğreneyim de düşünüp durmayayım modunda oluyorum genelde:)

Nasıl yani, hem pozitif hem negatif kısmını anlamadım:) Uykudan yeni uyandım diye sanırım:)

Ben negatif ise de öğreneyim de düşünüp durmayayım modunda oluyorum genelde:)
Yani negatif çıkması da pozitif çıkması da şuan beni korkutuyor. Planlı olmasına rağmen ya gebelikse diye tuhaf bir şey hissediyorum. Bu düşünce beni çok heyecanlandırıyor. Bilemiyorum çok garip duygular içerisindeyim tarif edemiyorum sanırım

Allah razı olsun. eksik dua etmeyin kızlar sağlıklı gebelikler dileyin kendinize de. dua ederken ekleyin. Ben bilirim sağlıksız gebeliğin nasıl bir şey olduğunu
Ben de O kadar zor ki. Şimdi de hala etkileri devam ediyor. En ufak şeyde wc ye gidip kan var mı kontrol ediyorum. Sürekli elim göğüslerimde hassasiyet devam ediyor mu diye. Bu da bizim imtihanımız.
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah Bol bol dua etmekten başka elimizden gelen bir şey yok. İnşallah güzel haberler alacağız

Şimdi anladıım:) Allah affetsin ilk seneler ne olur negatif çıksın diye dua edip test yaptıktan sonra negatifi görüp modum düşerdi:)
O çok tuhaf bir his:)
Ama planlıysa bence pozitif daha mutlu eder

Şimdi anladıım:) Allah affetsin ilk seneler ne olur negatif çıksın diye dua edip test yaptıktan sonra negatifi görüp modum düşerdi:)
O çok tuhaf bir his:)
Ama planlıysa bence pozitif daha mutlu eder
Evet aynen böyle bir şey planlı olduğu için negatif olsa üzülürüm ama pozitif olursa da diye korkuyorum inşallah pozitifi görünce bu korkum da gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…