• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün regl günüm yumurtalamadan sonra 14 gün tam geçti. Hala regl olmadım ara ara sancım oluyor. Akşam test yapsam çıkar mı
ben yaptım kızlar..geçen hafta silik çıkmıştı hep..bu hafta çok şükür koyulaşmış..haftayada doktora gitcem.kan bile vermiycem..bu sefer herşeyi ağırdan alıcam...Eki Görüntüle 2851247
Test çizgisi gözüme kaçtı, kör oldum 😅 maşallah ya adetten kaç gün geçti?

Mantığım yarın sabah yap der ama merakli olduğum için hemen yap isterim 🤗😅
Ay bilemedim ya şuan hiç hevesli heyecanlı değilim sadece sonuç ne çıkacak diye biraz korku var. İçimden bir ses var diyor diğeri boşver regl gelir yarını bekle ne acelen var diyor. Sanırım yarın sabaha kadar bekleyeceğim 😂

Ay bilemedim ya şuan hiç hevesli heyecanlı değilim sadece sonuç ne çıkacak diye biraz korku var. İçimden bir ses var diyor diğeri boşver regl gelir yarını bekle ne acelen var diyor. Sanırım yarın sabaha kadar bekleyeceğim 😂
Bence yapma canım boşuna testin gitmesin ben boşa testimi harcadım pişmanım 😂😂

Hadi bakalım. Umuyorum ki pozitiftir. Yarın güzel haber bekleyeceğim 🙌

Maşallah sana da bebeğine de. Biz hayalet çizgilerle şaşı bak şaşır oynarken. Kapak gibi test geldi senden. İnsallah bize de nasip olur 🖖
Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın..kalbinizi ferah tutun olması gereken zamanda oluyor...ne ovü tsti nede vücut ısısı takibi.hiçbirisi önemli drğil..boşada stres kaynağı brnce...

Bence yapma canım boşuna testin gitmesin ben boşa testimi harcadım pişmanım 😂😂
Aynen bence de belki yarın gelecektir. Akşamüstü sancım oldu gelecek gibiydi ama gelmedi. Belki ramazandan dolayı dengesi şaşmıştır. Hiç yumurtlamadan 15 gün sonra hasta olmadım ama belli de olmaz. 2 testim var boşa gitmesin 😂

Ben de pişmanım ama çok heyecanlı olmuyor mu 😅 ilk ay diye mi heyecan yaptim ben öyle acaba
Yok be ilk ay bende olmuştur havası vardı sonra ki aylar daha da heyecan büyüyor bide umutsuzlukta aynı oranda bende öğrenilmiş çaresizlik oluştu artık heyecanlandığım şeyler çok az 😂

• Beğen
Reactions: Mof
Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın..kalbinizi ferah tutun olması gereken zamanda oluyor...ne ovü tsti nede vücut ısısı takibi.hiçbirisi önemli drğil..boşada stres kaynağı brnce...
Doğru diyosun canım ben 2 ay ovulasyonsuz denedim hepte denk gelmiş çatlamaya falan tutsa tutardı yani gün aşırı yaptıktan sonra çokta gerek yok ovulasyona tutucak olan yikansan bile tutuyor. Ama ben sunada inanıyorum strest diyolarda bu kadar problemli evliliği üzüntüsü olanın vs de tutuyor yani rabbimin takdiri hepsi

Yok be ilk ay bende olmuştur havası vardı sonra ki aylar daha da heyecan büyüyor bide umutsuzlukta aynı oranda bende öğrenilmiş çaresizlik oluştu artık heyecanlandığım şeyler çok az 😂
Zaten olmaması saçma ya. Ovulasyon bakıp seks yapiyoruz işte başka ne yapacağız 😅 Olmamasını aklım almıyor. 🙈

Ben hayıtima başladım güzelce temizlesin rahmi. eşimde keciboynuzu yarın ari sütü bal polen sipariş edicem bide bu ay böyle kendi kendimize takviyelerle geçiricem hergün hurma yiyorum bari boş boş geçmesin sizler neler kullaniyosunz var mı öneriler

Back