- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
Kızlar bugün regl günüm yumurtalamadan sonra 14 gün tam geçti. Hala regl olmadım ara ara sancım oluyor. Akşam test yapsam çıkar mı
Test çizgisi gözüme kaçtı, kör oldumben yaptım kızlar..geçen hafta silik çıkmıştı hep..bu hafta çok şükür koyulaşmış..haftayada doktora gitcem.kan bile vermiycem..bu sefer herşeyi ağırdan alıcam...Eki Görüntüle 2851247
Doktor iyi düşüneceğimi koymadı hiçYaa değerin çok iyi canım, içini ferah tut sen tekrar kan verirsin normaldir belki görünmemesi her hamilelik farklı sonuçta sen iyi düşün
Ay bilemedim ya şuan hiç hevesli heyecanlı değilim sadece sonuç ne çıkacak diye biraz korku var. İçimden bir ses var diyor diğeri boşver regl gelir yarını bekle ne acelen var diyor. Sanırım yarın sabaha kadar bekleyeceğimMantığım yarın sabah yap der ama merakli olduğum için hemen yap isterim
Bence yapma canım boşuna testin gitmesin ben boşa testimi harcadım pişmanımAy bilemedim ya şuan hiç hevesli heyecanlı değilim sadece sonuç ne çıkacak diye biraz korku var. İçimden bir ses var diyor diğeri boşver regl gelir yarını bekle ne acelen var diyor. Sanırım yarın sabaha kadar bekleyeceğim
Hadi bakalım. Umuyorum ki pozitiftir. Yarın güzel haber bekleyeceğimAy bilemedim ya şuan hiç hevesli heyecanlı değilim sadece sonuç ne çıkacak diye biraz korku var. İçimden bir ses var diyor diğeri boşver regl gelir yarını bekle ne acelen var diyor. Sanırım yarın sabaha kadar bekleyeceğim
Ben de pişmanım ama çok heyecanlı olmuyor muBence yapma canım boşuna testin gitmesin ben boşa testimi harcadım pişmanım
Test çizgisi gözüme kaçtı, kör oldummaşallah ya adetten kaç gün geçti?
Sağolsın darısı size inşallahNe güzel bi çizgi çıkmış yaaasüperrr
Hayırlı olsun bebişş
Maşallah sana da bebeğine de. Biz hayalet çizgilerle şaşı bak şaşır oynarken. Kapak gibi test geldi senden. İnsallah bize de nasip olurGeçen hafta silikti hep.3 gün geçti adetten..
Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın..kalbinizi ferah tutun olması gereken zamanda oluyor...ne ovü tsti nede vücut ısısı takibi.hiçbirisi önemli drğil..boşada stres kaynağı brnce...Maşallah sana da bebeğine de. Biz hayalet çizgilerle şaşı bak şaşır oynarken. Kapak gibi test geldi senden. İnsallah bize de nasip olur
Aynen bence de belki yarın gelecektir. Akşamüstü sancım oldu gelecek gibiydi ama gelmedi. Belki ramazandan dolayı dengesi şaşmıştır. Hiç yumurtlamadan 15 gün sonra hasta olmadım ama belli de olmaz. 2 testim var boşa gitmesinBence yapma canım boşuna testin gitmesin ben boşa testimi harcadım pişmanım
İnşallah canım dualarını bekliyorum ilk işim uyanıp test yapıp eşimden önce sizinle paylaşmak olacakHadi bakalım. Umuyorum ki pozitiftir. Yarın güzel haber bekleyeceğim
Yok be ilk ay bende olmuştur havası vardı sonra ki aylar daha da heyecan büyüyor bide umutsuzlukta aynı oranda bende öğrenilmiş çaresizlik oluştu artık heyecanlandığım şeyler çok azBen de pişmanım ama çok heyecanlı olmuyor muilk ay diye mi heyecan yaptim ben öyle acaba
Doğru diyosun canım ben 2 ay ovulasyonsuz denedim hepte denk gelmiş çatlamaya falan tutsa tutardı yani gün aşırı yaptıktan sonra çokta gerek yok ovulasyona tutucak olan yikansan bile tutuyor. Ama ben sunada inanıyorum strest diyolarda bu kadar problemli evliliği üzüntüsü olanın vs de tutuyor yani rabbimin takdiri hepsiRabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın..kalbinizi ferah tutun olması gereken zamanda oluyor...ne ovü tsti nede vücut ısısı takibi.hiçbirisi önemli drğil..boşada stres kaynağı brnce...
Zaten olmaması saçma ya. Ovulasyon bakıp seks yapiyoruz işte başka ne yapacağızYok be ilk ay bende olmuştur havası vardı sonra ki aylar daha da heyecan büyüyor bide umutsuzlukta aynı oranda bende öğrenilmiş çaresizlik oluştu artık heyecanlandığım şeyler çok az
Canım ben hiç kasmadım yapmak istersek yaptık öyle söyleyeyim ama adetten sonra da gün aşırı ilişki olmuş hep takvimime not etmişimAy ikiz için adet olana kadar değerlendirin diyolarsende öylemi yptin yumurtlamadan sonra bıraktın mı
Ay hadi bakalım bide hamileymişsin allahhİnşallah canım dualarını bekliyorum ilk işim uyanıp test yapıp eşimden önce sizinle paylaşmak olacak
Başka bi doktor da erken demiş ama oraya takılma işte sen rahat olDoktor iyi düşüneceğimi koymadı hiçhaftaya çarşamba için randevu aldım bakalım güzel olur inşaallah canım dua edin
Allah razı olsun.Başka bi doktor da erken demiş ama oraya takılma işte sen rahat oldualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?