- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
Sağ ol canım. Yaa hep 1000-3000 arası görünür yazıyorlar bakalım haftaya çarşambaya randevu aldım o zaman görünür inşaallahGeçmiş olsunkaza kısmını şimdi gördüm
Diğer kızlar da yorumlasın ama 2515 le görünmez bence. 6000 de falan görülüyor diye biliyorum
Öyle dedi canım ya hamile değilsin dedi. Tanıya da adet düzensizliği yazmışBu betaya senin nasıl rahim boş dedi bu doktor. Maşallah subhanallah çok güzel çıkmış
Doktorunu arayıp sonucu söyledin mi canımÖyle dedi canım ya hamile değilsin dedi. Tanıya da adet düzensizliği yazmış
Gidip gösterdim canım. Kese görünmeyebilir haftaya netleşir dediDoktorunu arayıp sonucu söyledin mi canım
A bak kese görünmeyebilir de demiş. İçini ferah tut inşallahGidip gösterdim canım. Kese görünmeyebilir haftaya netleşir dedi
Mantığım yarın sabah yap der ama merakli olduğum için hemen yap isterimKızlar bugün regl günüm yumurtalamadan sonra 14 gün tam geçti. Hala regl olmadım ara ara sancım oluyor. Akşam test yapsam çıkar mı yoksa yarın sabah ilk idrarla mı yapsam? Çünkü elimde sadece 2 test var boşuna kullanmak istemiyorum
Canım çok güzel çıkmış maşallah. Acaba ikiz mi ? İkizse bi bebişin yarısı kadardır değeri e gözükmez tabiCanım yaptırdım sonrasında kaza falan yaptım bakamadım telefona. Beta 2515 çıktı kesenin görünmedi gerekmiyor muydu bu değerle
Maşallahben yaptım kızlar..geçen hafta silik çıkmıştı hep..bu hafta çok şükür koyulaşmış..haftayada doktora gitcem.kan bile vermiycem..bu sefer herşeyi ağırdan alıcam...Eki Görüntüle 2851247
Ayyne güzel bizde bu görüntüyü görülebilecek miyizben yaptım kızlar..geçen hafta silik çıkmıştı hep..bu hafta çok şükür koyulaşmış..haftayada doktora gitcem.kan bile vermiycem..bu sefer herşeyi ağırdan alıcam...Eki Görüntüle 2851247
Ayyne güzel bizde bu görüntüyü görülebilecek miyizsağlıkla gelsin
İnşallah görünür..hayırlısı hakkımızdaMaşallah
Ben sabredemezdim sanırım. Haftaya inşallah kese görünür
Ya biliyo musun geçenki gebeliğimde 10.gün çıkan değer bugün 5.günde çıktı. İkiz olabilir mi ciddenCanım çok güzel çıkmış maşallah. Acaba ikiz mi ? İkizse bi bebişin yarısı kadardır değeri e gözükmez tabikaza içinde geçmiş olsun
Bence olabilir güzel ve yüksek bir değer bence. E kesede gözükmemişse olabilir neden olmasınYa biliyo musun geçenki gebeliğimde 10.gün çıkan değer bugün 5.günde çıktı. İkiz olabilir mi cidden
Ay ikiz için adet olana kadar değerlendirin diyolarYa biliyo musun geçenki gebeliğimde 10.gün çıkan değer bugün 5.günde çıktı. İkiz olabilir mi cidden
Yaa değerin çok iyi canım, içini ferah tut sen tekrar kan verirsin normaldir belki görünmemesi her hamilelik farklı sonuçta sen iyi düşünCanım yaptırdım sonrasında kaza falan yaptım bakamadım telefona. Beta 2515 çıktı kesenin görünmedi gerekmiyor muydu bu değerle
Ahahahha çifte mutluluk olur valla ne güzelYa biliyo musun geçenki gebeliğimde 10.gün çıkan değer bugün 5.günde çıktı. İkiz olabilir mi cidden
Ne güzel bi çizgi çıkmış yaaaben yaptım kızlar..geçen hafta silik çıkmıştı hep..bu hafta çok şükür koyulaşmış..haftayada doktora gitcem.kan bile vermiycem..bu sefer herşeyi ağırdan alıcam...Eki Görüntüle 2851247
Öyle tabi herşeyde bir hayır vardır. İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip eder ..Rahimde gorunmek icin erken de tabi, olabilir cnm vücut bizden iyi biliyor saglikli mi bebek degil mi diye hayirlisi olsun. En azindan gebe kalmana engel bir durum yok onu anladin, ben onu da bilmiyorum
Ins cnmÖyle tabi herşeyde bir hayır vardır. İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip eder ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?