Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok zormuş iste bi iki ay daha deneyip bakayim diyorum.
Zor deyip gözünde büyütme canım bende çektirdim doktor başlamadan birazcık dayan tıkanıklık varsa açalım dedi öyle deyince bir korktum ama en fazla 3 dakika adet sancısı ceketim gibi oldu.

Ben suan arastiriom hahaa senin yontemi ne diye sorayim, neyle bakiyosunuz diye mi

Hsg cihazınız nedir diye sorabilirsin. C kollu diye genelde hemen öne sürüyorlar zaten Yalnız hemen adet biter bitmez yapıyorlar gebelik ihtimali olmasın diye. Ben böyle ucundan yakalamıştım. Zaten telefonda baya bilgi veriyorlar

Reactions: Mof
Zor deyip gözünde büyütme canım bende çektirdim doktor başlamadan birazcık dayan tıkanıklık varsa açalım dedi öyle deyince bir korktum ama en fazla 3 dakika adet sancısı ceketim gibi oldu.
Mantikli geliyor bana ya valla adet bitiminde mi ne yapıyorlarmış aslinda tam zamani ama corona muhabbetine de korkuyorum

Iyi biryer bulmali ozel dr 1200 tl dedi

Mantikli geliyor bana ya valla adet bitiminde mi ne yapıyorlarmış aslinda tam zamani ama corona muhabbetine de korkuyorum
Adet bittikten üç gün sonra yaptılar benimkini. Gittiğin hastanenin hijyeni nasıl bilemiyorum. Bende tedirgindim aslında ama korkunun ecele faydası yok corona yüzünden zaten hayatı çok erteledik diye düşündüm şubatta çektirdim

Kızlar batım 3 gün geçti.eşime test aldırttım oda safım erken gebelik almış..yapımmi şimdi sabah mı yapim..size sorim dedim

Yani 2 gun sonra kan verirsen zaten belli olur haftaya neden acaba? Devlet hastanesi mi dedi cnm
Yok özele gittim zaten iki kere pıhtı düştü zaten kimyasal olduğu belli rahimde görünmüyor bebek testlerde bile ikimci çizgi silik hiç tam çıkmadı

Yok özele gittim zaten iki kere pıhtı düştü zaten kimyasal olduğu belli rahimde görünmüyor bebek testlerde bile ikimci çizgi silik hiç tam çıkmadı
Rahimde gorunmek icin erken de tabi, olabilir cnm vücut bizden iyi biliyor saglikli mi bebek degil mi diye hayirlisi olsun. En azindan gebe kalmana engel bir durum yok onu anladin, ben onu da bilmiyorum

Kızlar batım 3 gün geçti.eşime test aldırttım oda safım erken gebelik almış..yapımmi şimdi sabah mı yapim..size sorim dedim
Cnm sabah her zaman daha iyi olur hcg birikir tum gece daha ilerlemis olsa farketmezdi de erken daha

O da dogru ya

Canım yaptırdım sonrasında kaza falan yaptım bakamadım telefona. Beta 2515 çıktı kesenin görünmedi gerekmiyor muydu bu değerle
Geçmiş olsun kaza kısmını şimdi gördüm
Diğer kızlar da yorumlasın ama 2515 le görünmez bence. 6000 de falan görülüyor diye biliyorum

E süper değil mii? Maşallah Çok sevindim
Bu beta değerinde zaten kese görünmez
Ne zaman gelmeni söyledi doktor?
Yaa sağ ol canım cidden görünmez mi Ben aynı doktora ve bir daha devlet hastanesine gitmeyeceğim canım. İki gün sonra tekrar kan vereceğim sonra özelde devam edeceğim kontrollere

Yaa sağ ol canım cidden görünmez mi Ben aynı doktora ve bir daha devlet hastanesine gitmeyeceğim canım. İki gün sonra tekrar kan vereceğim sonra özelde devam edeceğim kontrollere
İnşallah 2 gün sonra güzelce artar da rahat edersin inşallah Yani en azından 3000 olması lazım vajinalda diye biliyorum. Kiminin erken kiminin geç görünüyor. Önemli olan bizim bu aşamada 2 günde 1 değerin sağlıklı artması
Yani inşallah yanılmayız bol dua ile 2 gün bekleyelim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…