Zor deyip gözünde büyütme canım bende çektirdim doktor başlamadan birazcık dayan tıkanıklık varsa açalım dedi öyle deyince bir korktum ama en fazla 3 dakika adet sancısı ceketim gibi oldu.Çok zormuş iste bi iki ay daha deneyip bakayim diyorum.
Ben suan arastiriom hahaasenin yontemi ne diye sorayim, neyle bakiyosunuz diye mi
Mantikli geliyor bana ya valla adet bitiminde mi ne yapıyorlarmış aslinda tam zamani ama corona muhabbetine de korkuyorumZor deyip gözünde büyütme canım bende çektirdim doktor başlamadan birazcık dayan tıkanıklık varsa açalım dedi öyle deyince bir korktum ama en fazla 3 dakika adet sancısı ceketim gibi oldu.
Iyi biryer bulmali ozel dr 1200 tl dedi
Hsg cihazınız nedir diye sorabilirsin. C kollu diye genelde hemen öne sürüyorlar zatenYalnız hemen adet biter bitmez yapıyorlar gebelik ihtimali olmasın diye. Ben böyle ucundan yakalamıştım. Zaten telefonda baya bilgi veriyorlar
Çok değil mi ya? Sonomed i arayabildin mi?Iyi biryer bulmali ozel dr 1200 tl dedi
Adet bittikten üç gün sonra yaptılar benimkini. Gittiğin hastanenin hijyeni nasıl bilemiyorum. Bende tedirgindim aslında ama korkunun ecele faydası yok corona yüzünden zaten hayatı çok erteledik diye düşündüm şubatta çektirdimMantikli geliyor bana ya valla adet bitiminde mi ne yapıyorlarmış aslinda tam zamani ama corona muhabbetine de korkuyorum
Yok özele gittim zaten iki kere pıhtı düştü zaten kimyasal olduğu belli rahimde görünmüyor bebek testlerde bile ikimci çizgi silik hiç tam çıkmadıYani 2 gun sonra kan verirsen zaten belli olur haftaya neden acaba? Devlet hastanesi mi dedi cnm
Izmirde var mi sonomed bakmadim bakayim. Çok tabi ya...Çok değil mi ya? Sonomed i arayabildin mi?
Rahimde gorunmek icin erken de tabi, olabilir cnm vücut bizden iyi biliyor saglikli mi bebek degil mi diye hayirlisi olsun. En azindan gebe kalmana engel bir durum yok onu anladin, ben onu da bilmiyorumYok özele gittim zaten iki kere pıhtı düştü zaten kimyasal olduğu belli rahimde görünmüyor bebek testlerde bile ikimci çizgi silik hiç tam çıkmadı
Cnm sabah her zaman daha iyi olur hcg birikir tum geceKızlar batım 3 gün geçti.eşime test aldırttım oda safım erken gebelik almış..yapımmi şimdi sabah mı yapim..size sorim dedim
O da dogru yaAdet bittikten üç gün sonra yaptılar benimkini. Gittiğin hastanenin hijyeni nasıl bilemiyorum. Bende tedirgindim aslında ama korkunun ecele faydası yok corona yüzünden zaten hayatı çok erteledik diye düşündüm şubatta çektirdim
Canım yaptırdım sonrasında kaza falan yaptım bakamadım telefona. Beta 2515 çıktı kesenin görünmedi gerekmiyor muydu bu değerleRhea Silvia ne yaptin cnm? Seni merak ediyorum
E süper değil mii? Maşallah
Geçmiş olsunCanım yaptırdım sonrasında kaza falan yaptım bakamadım telefona. Beta 2515 çıktı kesenin görünmedi gerekmiyor muydu bu değerle
Yaa sağ ol canımE süper değil mii? MaşallahÇok sevindim
Bu beta değerinde zaten kese görünmez
Ne zaman gelmeni söyledi doktor?
Bu betaya senin nasıl rahim boş dedi bu doktor. Maşallah subhanallah çok güzel çıkmış
İnşallah 2 gün sonra güzelce artar da rahat edersin inşallahYaa sağ ol canımcidden görünmez mi Ben aynı doktora ve bir daha devlet hastanesine gitmeyeceğim canım. İki gün sonra tekrar kan vereceğim sonra özelde devam edeceğim kontrollere
Aaaa gecmis olsun cnm, valla onu bilmiyorum da dr gormedi bence goremedi mi desemCanım yaptırdım sonrasında kaza falan yaptım bakamadım telefona. Beta 2515 çıktı kesenin görünmedi gerekmiyor muydu bu değerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?