• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birsey olmaz cnm ins iyi cikar icin rahat eder iyi yapmissin, ben de yrn hormon cart curt testlerini yaptircam bakayim saglik ocagi yapıyorsa yaptiririm. Hsg olayina taktim ben de tuplerim mi tikali diyorum eşime dalga geçiyor 🤭 nerden bilcem belki oyle😆
Amiin canım inşallah senin de tertemiz çıksın🙏🏼
Bence gebelik planlayan tüüüm herkesin hsg çektirmesi lazım. Sonra gebeyken her doktor farklı yorum yapıyor. Bana rahmin ters diyenler çocuğun olmaz diyenler bir sürü yorum duydum. Hepsi hem hsg de çıkıyor hem tüpleri açıyor gebelik şansı artıyor

Askeriyeden birinin eşi olmak da öyledir🥰🥰 kutsal görevleri ❣️
amiin inşallah🥰🥰🙏🏼
Asker eşi olmak çok güzel gurur verici ama en zor olanı hep elimiz bağrımızdayız her haberde acaba mı oluyoruz😔 Rabbim bütün askerlerimizi güvenlik güçlerimizi ve eşimi muhafaza etsin 🤲

Birsey olmaz cnm ins iyi cikar icin rahat eder iyi yapmissin, ben de yrn hormon cart curt testlerini yaptircam bakayim saglik ocagi yapıyorsa yaptiririm. Hsg olayina taktim ben de tuplerim mi tikali diyorum eşime dalga geçiyor 🤭 nerden bilcem belki oyle😆
Ay aynı şeyi bende düşünmeye başladım hormonlara alttan muayene falan baktı doktor bişey yok dene dedi ama bu tüpleri görmedi ki belkide dediğin doğru 3 aydır olmadı artık ondanda şüphelenmeye başladım bende ama 3 aydır deniyorum desem hiç bakmazlar ki ciddiye bile almıyorlar

• Beğen
Reactions: Mof
Amiin canım inşallah senin de tertemiz çıksın🙏🏼
Bence gebelik planlayan tüüüm herkesin hsg çektirmesi lazım. Sonra gebeyken her doktor farklı yorum yapıyor. Bana rahmin ters diyenler çocuğun olmaz diyenler bir sürü yorum duydum. Hepsi hem hsg de çıkıyor hem tüpleri açıyor gebelik şansı artıyor
Çok zormuş iste bi iki ay daha deneyip bakayim diyorum.

Ay aynı şeyi bende düşünmeye başladım hormonlara alttan muayene falan baktı doktor bişey yok dene dedi ama bu tüpleri görmedi ki belkide dediğin doğru 3 aydır olmadı artık ondanda şüphelenmeye başladım bende ama 3 aydır deniyorum desem hiç bakmazlar ki ciddiye bile almıyorlar
Ya özelde yaptirmak lazim onu biraz daha deneyelim oyle bence🤔 zormus yani anestezi fln simdi durduk yere bilemedim

Ya özelde yaptirmak lazim onu biraz daha deneyelim oyle bence🤔 zormus yani anestezi fln simdi durduk yere bilemedim
Kuzum ben özele muayenesi olan doktora gittim gerek görseydi belki bi şeyler derdi bu seferde durduk yere biz stres evham yapan kişi konumunda gibi oluyoruz sanırım biraz doktorun dediği gibi 3 4 ay daha kendim deniyim diyorum bide bunları öyle her önüne gelene hadi 3 ay oldu hadi 8 ay oldu baktıralim diye bi durum yok biraz zamana ihtiyacımız var sanırım

• Beğen
Kaçıncı denemende hsg çektirdin canım
Gebelik denemesi mi? Çok olmamıştı aslında. Hatta ilkinde gebelik oldu ama kayıp olunca rahimle ilgili olabilir dediler onun üstne çektirdim. Ama hep hsg istiyorlar genelde yorum yapmak için. Bir de ben hsg sonrası değerlendiremedim. Genelde olumlu etki yapıyormuş

Kuzum ben özele muayenesi olan doktora gittim gerek görseydi belki bi şeyler derdi bu seferde durduk yere biz stres evham yapan kişi konumunda gibi oluyoruz sanırım biraz doktorun dediği gibi 3 4 ay daha kendim deniyim diyorum bide bunları öyle her önüne gelene hadi 3 ay oldu hadi 8 ay oldu baktıralim diye bi durum yok biraz zamana ihtiyacımız var sanırım
Sabrımız bitene kadar deneyelim🤣 valla cektirsek iyi mi bir de dusunuyorum ama o yola girdik mi ohooo sonu yok

Lokal mi yaptilar anestezi?
Local bir uyuşturma yaptılar mı bilmiyorum. Yeni sistemmiş cihazları. C kollu diyorlar sanırım.
Zaten ilk aşama bildiğin muayene. Sonra ilaç verince sadece adet sancısı oluyor

Local bir uyuşturma yaptılar mı bilmiyorum. Yeni sistemmiş cihazları. C kollu diyorlar sanırım.
Zaten ilk aşama bildiğin muayene. Sonra ilaç verince sadece adet sancısı oluyor
Sonra geciyor mu hemen? Ne zaman yaptirdin cnm bir de ucreti neydi bende bir araştırayım ya

Çooook şanslısın cnm öncelikle bu kdr hayvanlara değer veren bir eşin olduğu için. Kesinlikle hayvanlari sevmeyen insanlarin vicdanli ve sevkatli olmadığına inanan biriyim. Ikinci olarak annesine karşı senin yaninda ve adaletli olduğu için. Ne güzel umarim sizin dünyaya 1 degil bircok bebeginiz gelir ve sizin gibi guzel kalpli bireyler yetistirirsiniz🤗🙏💕🐣🐣🐣
Ben de o konuda çok şanslıyım Allah var, umarım sağlıklı bebeğimiz olur ve daha çok tamamlaniriz🙏💕
Bu siteye girdiğimden beri adini ne is yaptığını bilmediğim bircok iyi yürekli kadinla tanıştım, çok yardımlarını gördüm ki normal hayatimda kadin arkadaslardan yana cok şansım gulmemistir🤭 sen de hosgeldin aramiza her konuda yanindayiz cnm. Ben testleri gittigidiyordan aliyorum set olarak link atabilirim sana da 1 hafta sonra verecegim hatta siparis 2 ay yetiyor bana 40 kusur tl olmasi lazim 20 ovulasyon 2 gebelik testi.
Yaa teşekkür ederim o sizin iyi kalbinizden, inşallah mutlu ailelerin mutlu çocukları olsun gelecek nesil hem sağlıklı hem mutlu hem merhametli olsun ♥️

Ben de çiçeksepetinden almıştım 17 ovulasyon 2 gebelik şeklinde. Önümüzdeki günlerde 10lu gebelik testi de alacağım 😊

• Beğen
Sonra geciyor mu hemen? Ne zaman yaptirdin cnm bir de ucreti neydi bende bir araştırayım ya
Yani korkutmayayım da:)) benim tansiyonum çok hassastır. İşlem bittikten sonra giyinme odasına giderken tansiyonum düştü ufak bir sorun yaşadım ama hemen yardımcı oldular.
Eskiden kan aldırınca da öyle olurdum.
Ama işlem sonrası ağrı falan olmadı hiç. Normal hayatıma tansiyonum düzeldikten sonra devam ettim.
Ben 2020 Eylül sonu yaptırmıştım 450₺ ydi. Muhtemelen artmıştır

Sabrımız bitene kadar deneyelim🤣 valla cektirsek iyi mi bir de dusunuyorum ama o yola girdik mi ohooo sonu yok
Ona katılıyorum😂😂 aaasla sonu gelmiyor 😂 Ama ben yine olsa yine yaptırırım. Kafam rahat edecekse herşeyi yaptırmak istiyorum. Rahim filminden sonra ne kadar rahatlamıştım anlatamam

Yaa teşekkür ederim o sizin iyi kalbinizden, inşallah mutlu ailelerin mutlu çocukları olsun gelecek nesil hem sağlıklı hem mutlu hem merhametli olsun ♥️

Ben de çiçeksepetinden almıştım 17 ovulasyon 2 gebelik şeklinde. Önümüzdeki günlerde 10lu gebelik testi de alacağım 😊
Ins cnm ins🙏💕

Yani korkutmayayım da:)) benim tansiyonum çok hassastır. İşlem bittikten sonra giyinme odasına giderken tansiyonum düştü ufak bir sorun yaşadım ama hemen yardımcı oldular.
Eskiden kan aldırınca da öyle olurdum.
Ama işlem sonrası ağrı falan olmadı hiç. Normal hayatıma tansiyonum düzeldikten sonra devam ettim.
Ben 2020 Eylül sonu yaptırmıştım 450₺ ydi. Muhtemelen artmıştır
Ben suan arastiriom hahaa🤣 senin yontemi ne diye sorayim, neyle bakiyosunuz diye mi🤭

Back