- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
Çatlama 4 mayısa da oldu bugün 17 Mayıs çatlamanın üzerinde bugün 14. GünCnm 1 catlama olsun 14 arada gun 16 regl olur
Ben başlarda korunmaya rağmen kesin hamileyim diye strese giriyordum. Çok komik buluyordu bunu, hayatım nasıl bir bünyeye sahipsin diye dalga geçerdi. Ben hissediyorum doğurgan biriyim derdim ciddi ciddi. Değilmişim demek.Ben de kocama diyorum ki sence yüzde kaç hamileyim? 68 diyor. Bu oranı nasil buldu bilmiyorum ama çok ince hesapladığı kesinbugün adet geldiği için sorsam 0 der ama bir hafta sonra sorsam yüzde 68 hamilesin dicek.
Ben 6 senelik evliyim 3-4 kere ertesi gün hapi kullandım şimdi çok gülüyorum. Yumurtlama takibim falan da yoktu. Boşuna hormonlarla oynamışımBen başlarda korunmaya rağmen kesin hamileyim diye strese giriyordum. Çok komik buluyordu bunu, hayatım nasıl bir bünyeye sahipsin diye dalga geçerdi. Ben hissediyorum doğurgan biriyim derdim ciddi ciddi. Değilmişim demek.
Aynen ben de bir kere kullanmıştım. O zamanlar yumurta takibiymiş ovülasyonmuş bunlardan haberim yok tabi.Ben 6 senelik evliyim 3-4 kere ertesi gün hapi kullandım şimdi çok gülüyorum. Yumurtlama takibim falan da yoktu. Boşuna hormonlarla oynamışım
Rahim ince dedi bana ne demek oluyor bilen bar mı15 değeriyle rahimde görmemeleri normal sanki ama tam neye bakıyorlar onu da anlamadım. Kese zaten 3000 beta hcg de falan görünebiliyor. Tabii belki rahim kalınlığına falan bakıyorlardır.
Pıhtıyı bilemedim( İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler
GEbelik için kalınlaşması gerekiyor sanırım canım. Ben kimyasal geçirdim. Kimyasal olduğunu öğrenmeden önce dr kalınlaşmış rahim her şey güzel ama kese daha görünmüyor geç döllenme olabilir demişti yanlış hatırlamıyorsamRahim ince dedi bana ne demek oluyor bilen bar mı
Rahimin gebelik için belli bir kalınlığa gelmesi gerekiyor. Ben geçen ay baya umutlanmıştım. Günüm geçmiş ve rahmime çok iyi kalınlıkta demişti doktor. Ama gebe değildim.Rahim ince dedi bana ne demek oluyor bilen bar mı
Hadi hayirlisi. Sen bu ayın elimizde kalan son neferlerindensin. Sana güveniyorumAynen ben de bir kere kullanmıştım. O zamanlar yumurta takibiymiş ovülasyonmuş bunlardan haberim yok tabi.
Şimdi bayağı bir saçma geliyor yani hamile kalmak hakikaten kolay bir şey değilmiş.
Amaa eğer bu ay hamile isem (yarın veya yarından sonra belli olur ) buraya taktik teknik yazacağım
Teşekkür ederim hayırlısı olsun bakalımGEbelik için kalınlaşması gerekiyor sanırım canım. Ben kimyasal geçirdim. Kimyasal olduğunu öğrenmeden önce dr kalınlaşmış rahim her şey güzel ama kese daha görünmüyor geç döllenme olabilir demişti yanlış hatırlamıyorsam
Nasıl yani sen hamile misin şuanRahimin gebelik için belli bir kalınlığa gelmesi gerekiyor. Ben geçen ay baya umutlanmıştım. Günüm geçmiş ve rahmime çok iyi kalınlıkta demişti doktor. Ama gebe değildim.
İnşallah bende yanıldığı gibi senin de yanılmıştır
Arkadaşların da dediği gibi belki yanılma payı vardır. İnşallah değerlerin yükselirTeşekkür ederim hayırlısı olsun bakalım
5 Aydır korunmuyoruz ama ekstra da bir çabamız yok, ben arada folik asit alıyorum onu bile düzenli almıyorum. Aklıma eserse...Hadi hayirlisi. Sen bu ayın elimizde kalan son neferlerindensin. Sana güveniyoruminşallah güzel haber veririrsin Bu kaçıncı denemen??
Şu an çok şükür hamileyimNasıl yani sen hamile misin şuan
Hayırlısı olsun bakalım ama artık kabullendim benArkadaşların da dediği gibi belki yanılma payı vardır. İnşallah değerlerin yükselir
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahŞu an çok şükür hamileyimDaha çok yeni ama daha doktor kontrolüne gitmedim. Çarşamba gideceğim.
bahsettiğim mevzu geçen ay olmuştu. Günüm geçince muayenede gebelik olabilir demişti ama beta hcg <0,2 gibi bir şeydi
Amiin Allah razı olsunRabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bu aslında şöyle bir haber: hamile kalabiliyorsun. Burda pekçok kadın henüz hiç kalmadığımız için bundan da emin değiliz. Sen en azından bunu ispatlamiş oldunHayırlısı olsun bakalım ama artık kabullendim ben
Amin inşallah :) Kötü olan şu ki bir daha ki ay yok bizde eşim askeri personel Suriye de görevli 9 aydır izne gelememişti 15 nisanda geldi izne 10 gün izni vardı. Yani benim bir 9 ay falan saha beklemem lazımAmiin Allah razı olsunRabbim sana ve bekleyen herkese nasip etsin Gebelere de sağlıkla kucağına almayı gerçekten çok zor süreç. Geçen sene 1 kaybım olmuş kalbi durmuştu. O yüzden korkuyorum. Haftalar geçtikçe daha zor. Eğer kimyasal ise böylesi hayırlıymış diye bir sonraki ay için dua et Forumda da kimyasal sonrası hemen gebe kalan çok kişi var
Bu ay hamile ol da ocak anneleri başlığına ziplarsın :) şimdi benim gözümde buyuyor valla. Adet bitecek de yumurtlama görücem de eşimin keyfi olacak da denicez de sonra 2 hafta daha bekliceem ohooo5 Aydır korunmuyoruz ama ekstra da bir çabamız yok, ben arada folik asit alıyorum onu bile düzenli almıyorum. Aklıma eserse...
HayırlısıYoksa Bat 15 Haziran Olanlar başlığı bulup orada beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?