Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Henüz adet olmadım ama hissediyorum olacağım yarın

Çok önemli bir sorum var. Şuan hamile olsaydım mide bulantısı yaşar mıydım ?

Bu ay midem o kadar çok bulandı ki anlatamam. Sürekli öğürüyorum. Ama öyle yemek kokusuna filan değil. Mesela saç kılı görüyorum öğürüyorum, Lavaboda bulaşık artığı görüyorum öğürüyorum. En kötüsü geçenlerde eşimle şakalaşıyorduk evin içinde koşturuyorduk çocukluk yapıyorduk, eşim sarıldığında galiba fazla hareketten oldu yüzüne karşı öğürdüm :/// Yok artık Firuze kussaydın hayatım dedi adamcağız. istifra etmiyorum ama sürekli öğürüyorum ki bu iğrenç bir şey.

Gebelik olacağı ihtimalini düşünüp kendimi umutlandırmak da istemedim, bu kadar kısa sürede mide bulantısı başlamaz değil mi ?

Valla 5 6 hafta sonrasi diyorlar ama herkesin degisiyor cnm ya ben artik belirti aramiyorum. Bu ay ilk defa degisik belirtilerim vardi boş çıktı. Adetten 1 gun sonrasından önce test mestte yapmam çok üzücü oluyor sonra

15 çıkması kimyasal demek değil ki.
2 gün sonra tekrar vermen gerekiyor. En az %60 en ideali 2 kat ve üstü çıkması beklenir.
Daha yeni olduğu için düşük çıkmıştır
Bilmiyorum haftaya tekrar gidicem bakalım duruma göre belli olur zaten ama kimyasal gebelik dedi doktor

Rahimde de görünmüyor zaten bir de öğlen pıhtı düştü benden
15 değeriyle rahimde görmemeleri normal sanki ama tam neye bakıyorlar onu da anlamadım. Kese zaten 3000 beta hcg de falan görünebiliyor. Tabii belki rahim kalınlığına falan bakıyorlardır.
Pıhtıyı bilemedim( İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler

Bilmiyorum haftaya tekrar gidicem bakalım duruma göre belli olur zaten ama kimyasal gebelik dedi doktor
Pıhtı kısmına bir şey diyemiyorum ama genelde doktorlar en olumsuzunu söylüyor. İnşallah kanama olmazsa 2 gün sonra test belli eder

Valla 5 6 hafta sonrasi diyorlar ama herkesin degisiyor cnm ya ben artik belirti aramiyorum. Bu ay ilk defa degisik belirtilerim vardi boş çıktı. Adetten 1 gun sonrasından önce test mestte yapmam çok üzücü oluyor sonra
Kesinlikle ben de bat'tan önce gebelik testi yapmam. Testler boşa gidiyor :)) Yarın Bat günü, yarın adet olmazsam o zaman yarından sonra yaparım. Geçen ay sabah test yaptım negatifi gördüm akşamına da adet oldum.
Boşuna kendim de telaş yapıyorum eşimi de umutlandırmış oluyorum. Gerçi kendisi hep der hamile kalmak öyle zannettiğin kadar kolay bir şey değil diye Sanki kendisi üç çocuk anası...

Ben de kocama diyorum ki sence yüzde kaç hamileyim? 68 diyor. Bu oranı nasil buldu bilmiyorum ama çok ince hesapladığı kesin bugün adet geldiği için sorsam 0 der ama bir hafta sonra sorsam yüzde 68 hamilesin dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…