Aynen çok teşekkür ederimBu aslında şöyle bir haber: hamile kalabiliyorsun. Burda pekçok kadın henüz hiç kalmadığımız için bundan da emin değiliz. Sen en azından bunu ispatlamiş oldun
Yaa Allah sabır versinAmin inşallah :) Kötü olan şu ki bir daha ki ay yok bizde eşim askeri personel Suriye de görevli 9 aydır izne gelememişti 15 nisanda geldi izne 10 gün izni vardı. Yani benim bir 9 ay falan saha beklemem lazım
Bu ay hamile ol da ocak anneleri başlığına ziplarsın :) şimdi benim gözümde buyuyor valla. Adet bitecek de yumurtlama görücem de eşimin keyfi olacak da denicez de sonra 2 hafta daha bekliceem ohoooayy bayilazaaam.
Senin duan kabul olur annecikYaa Allah sabır versinGöz açıp kapayıncaya kadar geçsin zaman inşallah ya da Rabbim bir fırsat versin
Bunda da bir hayır vardır. Haftaya bakalım ne diyecek doktor
Yarın eşim sperm verecek. Oradan sonuç normal gelirse ben de akışına birakmayi düsünüyorum. Bir problem varsa da boşuna uğraşmayalımEvet bir de bu durumlar var... Her ay bir döngüyü bekliyoruz izliyoruz, yorucu gerçekten. En güzeli hiç takvime bakmamak, akışına bırakmak...
Ya inşallahSenin duan kabul olur annecikTüm askerlerimize polisimize jandarmamıza dualarını esirgeme Rabbim hepsini bekleyenlerine kavuştursun inşallah ..
Yaaaa polis kızı olmak ne kadar güzel bir duygu olsa gerekYa inşallahHer namazımda burada kullanıcı adını bildiklerime sonra gebelik bekleyen tüm kk üyelerine etmeye çalışıyorum Rabbim kabul etsin inşallah hepimizin dualarını
ben de polis kızıyım Suriye görevini okuyunca duygulandım. İnşallah Rabbim kolaylaştırsın hepsinin işlerini
Askeriyeden birinin eşi olmak da öyledirYaaaa polis kızı olmak ne kadar güzel bir duygu olsa gerekRabbim dualarını kabul etsin inşallah
Yani 2 gun sonra kan verirsen zaten belli olur haftaya neden acaba? Devlet hastanesi mi dedi cnm15 çıktı haftaya tekrar gidicem
Dr lar iyce sacmaladi mi ne oldu ya15 çıkması kimyasal demek değil ki.
2 gün sonra tekrar vermen gerekiyor. En az %60 en ideali 2 kat ve üstü çıkması beklenir.
Daha yeni olduğu için düşük çıkmıştır
Aramizda 24 saat var yaz olunca tam hesaplayalim bidahaki ay icin hahaaKahverengi şekilde geliyor canım sökülür yakında oldum sayıyorum
Hahahahaa çok alemsin yaKesinlikle ben de bat'tan önce gebelik testi yapmam. Testler boşa gidiyor :)) Yarın Bat günü, yarın adet olmazsam o zaman yarından sonra yaparım. Geçen ay sabah test yaptım negatifi gördüm akşamına da adet oldum.
Boşuna kendim de telaş yapıyorum eşimi de umutlandırmış oluyorum. Gerçi kendisi hep der hamile kalmak öyle zannettiğin kadar kolay bir şey değil diyeSanki kendisi üç çocuk anası...
4 mayis catlama ise bat 19u olur cnmÇatlama 4 mayısa da oldu bugün 17 Mayıs çatlamanın üzerinde bugün 14. Gün
Yaw olmayan sey icin endiselenmek nerden çıktı şimdiM Mof hatırlıyor musun kan pıhtılaşması ile ilgili genetik test konusunu konuşmuştuk. Ben dayanamadım Trombofili Panel Analizini yaptırdım. Sonuç sayfasını yenilemekten bir hal oldum ama Perşembeye kadar anca çıkacak sanırım.
Keşke daha önce seninle konuşurken yaptırsaydım diyorum ama inşallah sonuç iyi çıkar. Ya da bir şey varsa gecikmem
TeşekkürlerHahahahaa çok alemsin yane güzel ama zor olduğunu bilmesi ben de artik yapmam valla bosuna yapıyoruz gercekten
Çooook şanslısın cnm öncelikle bu kdr hayvanlara değer veren bir eşin olduğu için. Kesinlikle hayvanlari sevmeyen insanlarin vicdanli ve sevkatli olmadığına inanan biriyim. Ikinci olarak annesine karşı senin yaninda ve adaletli olduğu için. Ne güzel umarim sizin dünyaya 1 degil bircok bebeginiz gelir ve sizin gibi guzel kalpli bireyler yetistirirsinizTeşekkürlerGeçen ay bu forumda az sızlanmadım 20 liram gitti diye, gebelik testi 20 liraydı
Ama artık internetten toplu alım yapmayı öğrendim, ovülasyon ve gebelik testi bir arada paketlerden aldım. Bayağı bir ucuza denk geliyor.
Evet eşim bu konuda anlayışlı, hatta geçen ay bana, belki bende sorun vardır o yüzden olmuyordur gibi duygusal bir konuşma yapmıştı, evet sorun sende çünkü yatak odamızla fazla ilgilenmiyorsun diyerek şakaya vurmuştum. Sadece o zaman üzülmüştüm çocuğumuz olmadığı için. Ama genel olarak bu konuya çok önem vermiyoruz. Kedilerimiz evlat gibi oldular zaten. Hatta bazen kayınvalidem oğlunun kedileri oğlum/kızım diye sevmesine içerliyor, artık bebekleriniz olsa da onları böyle sevseniz zamanı geldi, filan gibi göndermelerde bulunuyor eşimin olmadığı zamanlarda. ( Eşim duysa hemen tersleyeceğinden eminim ) Bize kalsa hayırlısı deyip geçiyoruz.
Yok yok doktor istemedi:)Yaw olmayan sey icin endiselenmek nerden çıktı şimdinerde yaptirdin dr mu istedi? İyi cikar cnm birsey olsa zaten kan testlerinde fln cikardi konusmustuk ya
Birsey olmaz cnm ins iyi cikar icin rahat eder iyi yapmissin, ben de yrn hormon cart curt testlerini yaptircam bakayim saglik ocagi yapıyorsa yaptiririm. Hsg olayina taktim ben de tuplerim mi tikali diyorum eşime dalga geçiyorYok yok doktor istemedi:)
Ama şöyle oldu. Şirketten alakasız bir arkadaşla toplantı yaparken ameliyat olacağını öğrendim. Laf lafı açtı mutlaka Trombofili Panel Analizi yaptırın dedi.
Sonra eşimin bir arkadaşıyla konusu geçmiş onun da kan testi Inr de sorun çıkmamış ama önceki sene 5 aylık bebeğini kaybetmemiştibu Trombofilide çıkmış.
Üst üste bu haberleri duyunca ben, bu kadar tesadüf olur hemen koşup gidelim yaptıralım dedim:) Sokağa çıkma yasağına rağmen arabayla gittik. Özel bir laboratuvarda yaptırdım. Düşünen olursa Gelişim Laboratuvar ı.
Bakalım ne çıkacak beklemek öyle zor ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?