Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu aslında şöyle bir haber: hamile kalabiliyorsun. Burda pekçok kadın henüz hiç kalmadığımız için bundan da emin değiliz. Sen en azından bunu ispatlamiş oldun
Aynen çok teşekkür ederim Çok şükür moralim iyi eşime de az önce söyledim o da iyi çok şükür artık önünüzdeki maçlara bakıcaz ben bir 9 ay falan yokum eşim izne gelince geri dönerim

Amin inşallah :) Kötü olan şu ki bir daha ki ay yok bizde eşim askeri personel Suriye de görevli 9 aydır izne gelememişti 15 nisanda geldi izne 10 gün izni vardı. Yani benim bir 9 ay falan saha beklemem lazım
Yaa Allah sabır versin Göz açıp kapayıncaya kadar geçsin zaman inşallah ya da Rabbim bir fırsat versin
Bunda da bir hayır vardır. Haftaya bakalım ne diyecek doktor

Bu ay hamile ol da ocak anneleri başlığına ziplarsın :) şimdi benim gözümde buyuyor valla. Adet bitecek de yumurtlama görücem de eşimin keyfi olacak da denicez de sonra 2 hafta daha bekliceem ohooo ayy bayilazaaam.

Evet bir de bu durumlar var... Her ay bir döngüyü bekliyoruz izliyoruz, yorucu gerçekten. En güzeli hiç takvime bakmamak, akışına bırakmak...

Yaa Allah sabır versin Göz açıp kapayıncaya kadar geçsin zaman inşallah ya da Rabbim bir fırsat versin
Bunda da bir hayır vardır. Haftaya bakalım ne diyecek doktor
Senin duan kabul olur annecik Tüm askerlerimize polisimize jandarmamıza dualarını esirgeme Rabbim hepsini bekleyenlerine kavuştursun inşallah ..

Evet bir de bu durumlar var... Her ay bir döngüyü bekliyoruz izliyoruz, yorucu gerçekten. En güzeli hiç takvime bakmamak, akışına bırakmak...
Yarın eşim sperm verecek. Oradan sonuç normal gelirse ben de akışına birakmayi düsünüyorum. Bir problem varsa da boşuna uğraşmayalım

Senin duan kabul olur annecik Tüm askerlerimize polisimize jandarmamıza dualarını esirgeme Rabbim hepsini bekleyenlerine kavuştursun inşallah ..
Ya inşallah Her namazımda burada kullanıcı adını bildiklerime sonra gebelik bekleyen tüm kk üyelerine etmeye çalışıyorum Rabbim kabul etsin inşallah hepimizin dualarını
ben de polis kızıyım Suriye görevini okuyunca duygulandım. İnşallah Rabbim kolaylaştırsın hepsinin işlerini

Yaaaa polis kızı olmak ne kadar güzel bir duygu olsa gerek Rabbim dualarını kabul etsin inşallah

Hala regl olmadım ama ağrılarım var gelicek galiba

Hahahahaa çok alemsin ya ne güzel ama zor olduğunu bilmesi ben de artik yapmam valla bosuna yapıyoruz gercekten

Yaw olmayan sey icin endiselenmek nerden çıktı şimdi nerde yaptirdin dr mu istedi? İyi cikar cnm birsey olsa zaten kan testlerinde fln cikardi konusmustuk ya

Hahahahaa çok alemsin ya ne güzel ama zor olduğunu bilmesi ben de artik yapmam valla bosuna yapıyoruz gercekten
Teşekkürler Geçen ay bu forumda az sızlanmadım 20 liram gitti diye, gebelik testi 20 liraydı
Ama artık internetten toplu alım yapmayı öğrendim, ovülasyon ve gebelik testi bir arada paketlerden aldım. Bayağı bir ucuza denk geliyor.

Evet eşim bu konuda anlayışlı, hatta geçen ay bana, belki bende sorun vardır o yüzden olmuyordur gibi duygusal bir konuşma yapmıştı, evet sorun sende çünkü yatak odamızla fazla ilgilenmiyorsun diyerek şakaya vurmuştum. Sadece o zaman üzülmüştüm çocuğumuz olmadığı için. Ama genel olarak bu konuya çok önem vermiyoruz. Kedilerimiz evlat gibi oldular zaten. Hatta bazen kayınvalidem oğlunun kedileri oğlum/kızım diye sevmesine içerliyor, artık bebekleriniz olsa da onları böyle sevseniz zamanı geldi, filan gibi göndermelerde bulunuyor eşimin olmadığı zamanlarda. ( Eşim duysa hemen tersleyeceğinden eminim ) Bize kalsa hayırlısı deyip geçiyoruz.

Çooook şanslısın cnm öncelikle bu kdr hayvanlara değer veren bir eşin olduğu için. Kesinlikle hayvanlari sevmeyen insanlarin vicdanli ve sevkatli olmadığına inanan biriyim. Ikinci olarak annesine karşı senin yaninda ve adaletli olduğu için. Ne güzel umarim sizin dünyaya 1 degil bircok bebeginiz gelir ve sizin gibi guzel kalpli bireyler yetistirirsiniz
Ben de o konuda çok şanslıyım Allah var, umarım sağlıklı bebeğimiz olur ve daha çok tamamlaniriz
Bu siteye girdiğimden beri adini ne is yaptığını bilmediğim bircok iyi yürekli kadinla tanıştım, çok yardımlarını gördüm ki normal hayatimda kadin arkadaslardan yana cok şansım gulmemistir sen de hosgeldin aramiza her konuda yanindayiz cnm. Ben testleri gittigidiyordan aliyorum set olarak link atabilirim sana da 1 hafta sonra verecegim hatta siparis 2 ay yetiyor bana 40 kusur tl olmasi lazim 20 ovulasyon 2 gebelik testi.

Yaw olmayan sey icin endiselenmek nerden çıktı şimdi nerde yaptirdin dr mu istedi? İyi cikar cnm birsey olsa zaten kan testlerinde fln cikardi konusmustuk ya
Yok yok doktor istemedi:)
Ama şöyle oldu. Şirketten alakasız bir arkadaşla toplantı yaparken ameliyat olacağını öğrendim. Laf lafı açtı mutlaka Trombofili Panel Analizi yaptırın dedi.
Sonra eşimin bir arkadaşıyla konusu geçmiş onun da kan testi Inr de sorun çıkmamış ama önceki sene 5 aylık bebeğini kaybetmemişti bu Trombofilide çıkmış.
Üst üste bu haberleri duyunca ben, bu kadar tesadüf olur hemen koşup gidelim yaptıralım dedim:) Sokağa çıkma yasağına rağmen arabayla gittik. Özel bir laboratuvarda yaptırdım. Düşünen olursa Gelişim Laboratuvar ı.
Bakalım ne çıkacak beklemek öyle zor ki anlatamam

Birsey olmaz cnm ins iyi cikar icin rahat eder iyi yapmissin, ben de yrn hormon cart curt testlerini yaptircam bakayim saglik ocagi yapıyorsa yaptiririm. Hsg olayina taktim ben de tuplerim mi tikali diyorum eşime dalga geçiyor nerden bilcem belki oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…