Aynen öyle bende ayni sekilde 6 günü birde doggyle degerlendirdim ama yok üzerine düstükce olmuyo yani bilmiyorum resmen cirpiniyorum sanirim Asilama en iyisi olacak bosuna böyle her ay kendimi yormam saati saatine hesap ediyorum yine olmuyo denemedigim bir doggy vardi onuda denedim yok en azindan denedim derim napimOff sorma bugün bende baya moral bozuldu kötü oldum bi karamsarlık olmucak mı acaba diye düşünmeye başladım bende yumurtlamadan sonra girerim yumurtlama zamani stres oluyo insan her şeyden. Bide bu ay 4 gün değerlendirmiştim çatlama yumurtlama hepsi değerlendirdim yine tutmadı off napsam bilmiyorum bu haziranda tekrar deneyip eşimi yollucam sperm testi ne bende
Ultrasonda bişey görünmedi maalesef. Kan verdim 2 gibi sonuç çıkar dediler bakalım bekliyorum
Sürekli bir seyleri bekleyip duruyoruz bu dönem :) hadi hayirlisi insallah vardır bebik.Ultrasonda bişey görünmedi maalesef. Kan verdim 2 gibi sonuç çıkar dediler bakalım bekliyorum
Ben de elendimaynen tam 14 gun surdu hayatta erken test fln yapmam bidaha stresten baska birsey değil. yeni gruba hazir mıyız Kimler kaldi bir yazsa bekleyen kizlar ve yeni bat tatihlerini.. bu sefer ilk mesaj herkesin bat tarihi olsunki her seferinde sormayalim. Hatta diyorum catlamalari da yazayim ben yanina sonra değiştiririz bat tarihlerini program gibi oldum artik hesaplamaktan ins son hesaplama ayimiz olsun haziran
Ultrasonda hemen görünür mü ki?Ultrasonda bişey görünmedi maalesef. Kan verdim 2 gibi sonuç çıkar dediler bakalım bekliyorum
hayırlısı bakalım ama umudum yok pekSürekli bir seyleri bekleyip duruyoruz bu dönem :) hadi hayirlisi insallah vardır bebik.
Kardeşimde hamile bat günü test yaptı pozitif çıktı ertesi gün gitti çok küçükmüş ama görmüş doktor benim bat gününden sonra 5. GünümUltrasonda hemen görünür mü ki?
Cnm hayirli olsun48-72 saat arasi 2 kati artarak gittiği sürece normal yarin tekrar verirsi
Cnm hayirli olsun48-72 saat arasi 2 kati artarak gittiği sürece normal yarin tekrar verirsin.
Aynen canım bende öyle 4.denemede olmazsa temmuzda bende yollucam keciboynuzu içirip spermleri kalite arttirmaya sağlıyorum bakalım inşallah yakın zamanda kavuşuruzNeyse bu ayda dene gitsin eşin doktora. Bende temmuzda göndereceğim üç deneme veriyorum kendimizeNeymiş ne değilmiş insan öğrenir ona göre yoluna bakar. Özeldeki doktorlar gebelik öncesinde boşuna kadınında erkeğinde ön muayane olmasını önermiyor
Benimki bugün gitti. Saat 11’e kadar numune alıyorlarmış. YetişemediNeyse bu ayda dene gitsin eşin doktora. Bende temmuzda göndereceğim üç deneme veriyorum kendimizeNeymiş ne değilmiş insan öğrenir ona göre yoluna bakar. Özeldeki doktorlar gebelik öncesinde boşuna kadınında erkeğinde ön muayane olmasını önermiyor
Kan sonucuna bakalım artık. Oradan belli olur. Barkod bisi verdiler mi? Pc’den bakardık.hayırlısı bakalım ama umudum yok pek
Benimki bugün gitti. Saat 11’e kadar numune alıyorlarmış. Yetişemedisürekli bir şeyler bekliyorum çok sıkıldımmm
Yok canım. Bugüneydi. İlk kez gitti ama veremedi. Yarın sabahtan gidecek.Canım senin kocan gitmemismiydi ya ben öyle hatırladım sanki
Ins olmazsin cnmBenimde hesaplamaya göre bugün tam 14 günü şuanlık bir şey yok geçen ayda böyleydi öğleden sonra birden başladı o yüzden hala ümitlenmeden korkarak bekliyorum
Ins cnmmİnşallah canımSenin ve diğer kızların Haziranda müjdeli haberinizi alalım
Yok özele gittim barkod falan aldılar herşeyiKan sonucuna bakalım artık. Oradan belli olur. Barkod bisi verdiler mi? Pc’den bakardık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?