Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle bende ayni sekilde 6 günü birde doggyle degerlendirdim ama yok üzerine düstükce olmuyo yani bilmiyorum resmen cirpiniyorum sanirim Asilama en iyisi olacak bosuna böyle her ay kendimi yormam saati saatine hesap ediyorum yine olmuyo denemedigim bir doggy vardi onuda denedim yok en azindan denedim derim napim

İnşallah canım Senin ve diğer kızların Haziranda müjdeli haberinizi alalım

Reactions: Mof
Aynen canım bende öyle 4.denemede olmazsa temmuzda bende yollucam keciboynuzu içirip spermleri kalite arttirmaya sağlıyorum bakalım inşallah yakın zamanda kavuşuruz

Bende randevu aldim simdi 8 haziranda Asilama görüsmem var kizlar bana dua edin örnek vericez esimde bayadir takviye aliyo en son 7 milyondu sperm insallah bi aksilik olmamistir dahada kötüye gitmemistir

Benimki bugün gitti. Saat 11’e kadar numune alıyorlarmış. Yetişemedi sürekli bir şeyler bekliyorum çok sıkıldımmm

M Mof canım ben hastaneden geldim ultrasonla bakıldı doktor bir şey görmedi. 4 cm basit kist var dedi. Bhcg için 1saat sonra sonuçları almaya gideceğim. Hamile olmayabilirsin dedi

Kizlar yeni konuyu acmaya vaktini burda gecirmeyi seven biri varsa o da açabilir, ben yumurtlama donemine yakin açıp azcik kafa dağıtmak istiyorum açıkçası düşündükçe daha çok stres oluyor insan baska seylerle uğraşacağım bir 10 gün Aysunnn28 katılıyorum azcik ara vermek lazim. Azaleaa M mumice23 açmak ister misiniz konuyu? Yoksa ben 10 gun sonra aranizdayim

Kızlar regl bugün sanıyordum ama yarınmış test yaptım negatif çatlamayı bir sayarsak kaçıncı gün idrara geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…