- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
Benim eşim yarın sperm testi verecek. Zaten problem falan varsa bosunadır bu uğraşlar. Bir öğrenelim de ne var ne yokBat gününü bekle benceben 4 gün kala yaptım benimde negatif çıktı bat günü yaptım silik çıktı
Benim akşam üstü akıntım geldi beyaz su gibi sende var mı akıntı falan canmBenimde 4 mayısta çatlama oldu. Bende son birkaç saattir baş ağrısı var sende de var mı?
Canım hayırlı olsunDualarım sizinle canım benim an kısa sürede sizede nasip olsun inşallah ❤
11 mayıstı canımBat tarihi ne zaman canım ?
Teşekkür ederim canım benim 2 aydır deniyorum özel bişey yapmadım adet gününe kadar gün aşırı değerlendirdikCanım hayırlı olsunkaç aydır deniyosun bide bu au özel bişey yaptın mı hiç
Ya evet bende Bayadır bu beyaz sulu biraz da sarımsı akıntı var günde 2 3 defa günlük ped değiştiriyorum. Ped olmasına rağmen ıslaklığı hissediyorum. Benim pik 3 mayıs çatlama 4 üydü. Takvim 18 May salı gösteriyor. Yumurtlamayla hesaplayınca yarın olmam gerekiyor. Geçmiş aylara baktım hep yumurtlamanın pik olduğu günden 14 gün sonra regl olmuşum. Sende de böyle mi yumurtlamayı mı baz alıyorsun?Benim akşam üstü akıntım geldi beyaz su gibi sende var mı akıntı falan canm
Ben ilk defa ovulasyon kullandım çatlama mı pik günü mü adet oluyorum bilmiyorum bende 4u Çatladım takvime göre yarın adet olmam gerek işte yarın olmazsam çatlama günü adet olmuş olucam yani salıYa evet bende Bayadır bu beyaz sulu biraz da sarımsı akıntı var günde 2 3 defa günlük ped değiştiriyorum. Ped olmasına rağmen ıslaklığı hissediyorum. Benim pik 3 mayıs çatlama 4 üydü. Takvim 18 May salı gösteriyor. Yumurtlamayla hesaplayınca yarın olmam gerekiyor. Geçmiş aylara baktım hep yumurtlamanın pik olduğu günden 14 gün sonra regl olmuşum. Sende de böyle mi yumurtlamayı mı baz alıyorsun?
Ben aslında hiç psikolojik sebep aramıyorum acele etmemizi gerektiren bir şey yok daha 3 aydır deniyoruz sadece bata son günlerde biraz fazla merak ediyorum keşke bu kadar bile sallamasam da adet olmadım aa hamileymiş desem sürpriz olsaYa kendimizde belirti çok arıyoruz aslında boşvermek lazım akışına bırakmak gerekiyor psikolojik sebeplerden bile olmuyor
Bir ay boyunca 2 günde bir mi?Teşekkür ederim canım benim 2 aydır deniyorum özel bişey yapmadım adet gününe kadar gün aşırı değerlendirdik
Hmm o zaman benimde yarın olmam gerekiyor. Çünkü geçmiş aylarda ya 26 ya da 27 günde bir regl olmuşum bu günler de hep yumurtlamanın olduğu günden tam 2 hafta sonrasını göstermiş. Galiba çatlamaya baz almamak gerekiyor. İnşallah yarın regl olmayız da güzel haber alırızBen ilk defa ovulasyon kullandım çatlama mı pik günü mü adet oluyorum bilmiyorum bende 4u Çatladım takvime göre yarın adet olmam gerek işte yarın olmazsam çatlama günü adet olmuş olucam yani salı
Yarın olmazsam elimdeki son testi yapicam inşallah olmayız aminHmm o zaman benimde yarın olmam gerekiyor. Çünkü geçmiş aylarda ya 26 ya da 27 günde bir regl olmuşum bu günler de hep yumurtlamanın olduğu günden tam 2 hafta sonrasını göstermiş. Galiba çatlamaya baz almamak gerekiyor. İnşallah yarın regl olmayız da güzel haber alırız
Aynen vallaBir ay boyunca 2 günde bir mi?
Tebrikler valla güzel performansAynen valla
Bende büyük ihtimalle yarın kendi evime gideceğim inşallah olmazsam salı sabahı hemen yaparım. Sende mutlaka sonucu yaz seni merak ederimYarın olmazsam elimdeki son testi yapicam inşallah olmayız amin
Hayırlısı olsun bakalımBenim eşim yarın sperm testi verecek. Zaten problem falan varsa bosunadır bu uğraşlar. Bir öğrenelim de ne var ne yok
Hayırlısı olsun bakalım11 mayıstı canım
Hayırlı olsunSizce var mı
Teşekkürler canım darısı başına inşallahTebrikler valla güzel performansbebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Teşekkürler canım benimHayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?