Valla yaaa bende o şans yok malesefEvlendikten sonra 8-9 ay içinde doğum yapan tanıdıklarım var, kalbimizi karartmıyoruz, nasip diyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla yaaa bende o şans yok malesefEvlendikten sonra 8-9 ay içinde doğum yapan tanıdıklarım var, kalbimizi karartmıyoruz, nasip diyoruz
Anladim cnm olsun degerler artar daha iyi olurEşim olsa sabredemezdim bende hadi gidelim derdim giderdik ama aşim yanımda olmadığı İçin beklemek zorundayım kimseyi yormak istemiyorum
Çok güzel koyulasmis cnm masallah ben regl olcam bu ay pas umutlar onumuzdeki aya kaldi, herseyde bir hayir vardir diycem artik ama ders oldu bat gecmeden test yapmiycam zaten yumurtlama bilince bat tarihi cok net oluyor, kismet artık. Sagol cnm benimTekrar test yapmştm iki gün sonra bak gösteriym Üstteki eski alttaki yeni. Ben de senden hayırlı haberler bekliyorum valla takip ediyorum burdan
Biz ilk bir sene korunduk eşim korundu ve öyle devam etmek istiyordu benim hap kullanmamı istemedi. Sanki hap kullanırsam hormonların dengesi bozulur gibi bir inanca sahipti. Ben yine de hapa başladım 6 ay filan da hap kullandım. Neyse hapı bıraktım 5 ay önce, korunmuyoruz da, şimdi sanki ne bileyim başta istemedik şimdi olmuyor gibi bir duruma dönüştü. Eşim korunurken de bundan korkardı manevi olarak, şimdi böyleyiz ama sonra Allah aratmasın derdi. İnşallah Allah aratmaz ne diyeyim...Valla yaaa bende o şans yok malesef
Ins cnm isteyen herkese dogal yoldan nasip olsun ins obur türlüsü çok çok yıpratıcı inş kisa zamanda olur bakalımBiz ilk bir sene korunduk eşim korundu ve öyle devam etmek istiyordu benim hap kullanmamı istemedi. Sanki hap kullanırsam hormonların dengesi bozulur gibi bir inanca sahipti. Ben yine de hapa başladım 6 ay filan da hap kullandım. Neyse hapı bıraktım 5 ay önce, korunmuyoruz da, şimdi sanki ne bileyim başta istemedik şimdi olmuyor gibi bir duruma dönüştü. Eşim korunurken de bundan korkardı manevi olarak, şimdi böyleyiz ama sonra Allah aratmasın derdi. İnşallah Allah aratmaz ne diyeyim...
Benimde sabah kramp gibi girdi şimdi bişeyim yok ben anlamadım akıntım var yine ne neyin belirtisi çözemiyorumBenim bugün hafiften kasıklarımda ve bacaklarımda sızlamalar başladı adet olacakmışım gibi geliyor sende de bunlar var mı canım
Bata 7 gun kala daha implantasyon olmadigi icin hicbirsey belli olmaz bence. Eger dollenme varsa, yerlesme varsa tabii ki yukselir neden yukselmesin. Ama dollenme yoksa negatif olarak devam ederKızlar merhaba bata 7 gün kala kan testim 2 çıktı şuan sonuç negatif biliyorum ama bu değer yükselirmi acaba başına gelen varmı
Off benim de böyle bir ağrı başlıyor sonra geçiyor böyle bir kısır döngüdeyim. Akıntı hala beyaz sarı karışımı... Beklemekten sıkıldım çok sinir bozucu yaBenimde sabah kramp gibi girdi şimdi bişeyim yok ben anlamadım akıntım var yine ne neyin belirtisi çözemiyorum
Sende akıntı vs bir şey var mi belirti?İnşallah
Sabahtan gidin asmde kan verin isterseniz, ya da ikinci bir gebelik testini yarin deneyin. Hcg yukseldiyse daha belirgin çıkar zatenYa arkadaslar çok saçma bir durumdayım. Ben bu ay hamile kalmayacağımdan çok emindim ama testte inceden çizgi çıkınca tabi kafamda soru işareti oldu. Pazartesi de eşimin sperm testi için randevusu var. Zannetmiyorum ama diyelim ki hamileyim bu durumda adam boşuna sperm verecek ne yapsak acabaa?
Nöbetçi eczane bulursak bu akşam test alalım o zaman. Yolda durdururlarsa eczaneye gidiyoruz diyince ceza keserler mi acabaSabahtan gidin asmde kan verin isterseniz, ya da ikinci bir gebelik testini yarin deneyin. Hcg yukseldiyse daha belirgin çıkar zaten
Bilemedim ki, ya da yarin sabah erkenden sen tuvalete gitmeden esin en yakin eczaneden bir tane alip gelsinNöbetçi eczane bulursak bu akşam test alalım o zaman. Yolda durdururlarsa eczaneye gidiyoruz diyince ceza keserler mi acaba
Niyetlenmisken versin bence ne olur ne olmaz. Ama randevuyu erteleyip kan verebilirsin sen ona gore hareket edebilirsiniz deYa arkadaslar çok saçma bir durumdayım. Ben bu ay hamile kalmayacağımdan çok emindim ama testte inceden çizgi çıkınca tabi kafamda soru işareti oldu. Pazartesi de eşimin sperm testi için randevusu var. Zannetmiyorum ama diyelim ki hamileyim bu durumda adam boşuna sperm verecek ne yapsak acabaa?
Akşam valla bi şekilde nöbetçi eczane bulup test alicam erken olandan değil de normal kaset testlerden. Hem bu akşam hem de yarın sabah ilk idrarla bakarım. Baktım gölge bile yok, o zaman hayırlı hastanelerNiyetlenmisken versin bence ne olur ne olmaz. Ama randevuyu erteleyip kan verebilirsin sen ona gore hareket edebilirsiniz de
Benimde ole oluyo bazen ya adet geliyo yollar aciliyo yada yumurtlamadayken yumurta buyuyoBenim de ilikşi sırasında hem kasıklarımın altı hemde sağ yumurtalığım çok ağrıdı. Ama eşime belli etmeden devam ettim. İlişki bittikten sonra da bi yarım saat kesintisiz sağ kasığımdaki ağrı devam etti. Bi umutlandım ama allah yüzümüzü güldürür inşallah. Siz hamile misiniz?