• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar test yapmştm iki gün sonra bak gösteriym Üstteki eski alttaki yeni. Ben de senden hayırlı haberler bekliyorum valla takip ediyorum burdan 🤗 ❤️❤️
Çok güzel koyulasmis cnm masallah🤩💕 ben regl olcam bu ay pas umutlar onumuzdeki aya kaldi, herseyde bir hayir vardir diycem artik ama ders oldu bat gecmeden test yapmiycam zaten yumurtlama bilince bat tarihi cok net oluyor, kismet artık. Sagol cnm benim😍💕🙏💕

Valla yaaa bende o şans yok malesef🤭
Biz ilk bir sene korunduk eşim korundu ve öyle devam etmek istiyordu benim hap kullanmamı istemedi. Sanki hap kullanırsam hormonların dengesi bozulur gibi bir inanca sahipti. Ben yine de hapa başladım 6 ay filan da hap kullandım. Neyse hapı bıraktım 5 ay önce, korunmuyoruz da, şimdi sanki ne bileyim başta istemedik şimdi olmuyor gibi bir duruma dönüştü. Eşim korunurken de bundan korkardı manevi olarak, şimdi böyleyiz ama sonra Allah aratmasın derdi. İnşallah Allah aratmaz ne diyeyim...

• Beğen
Reactions: Mof
Biz ilk bir sene korunduk eşim korundu ve öyle devam etmek istiyordu benim hap kullanmamı istemedi. Sanki hap kullanırsam hormonların dengesi bozulur gibi bir inanca sahipti. Ben yine de hapa başladım 6 ay filan da hap kullandım. Neyse hapı bıraktım 5 ay önce, korunmuyoruz da, şimdi sanki ne bileyim başta istemedik şimdi olmuyor gibi bir duruma dönüştü. Eşim korunurken de bundan korkardı manevi olarak, şimdi böyleyiz ama sonra Allah aratmasın derdi. İnşallah Allah aratmaz ne diyeyim...
Ins cnm isteyen herkese dogal yoldan nasip olsun ins🙏💕 obur türlüsü çok çok yıpratıcı inş kisa zamanda olur bakalım

Kızlar merhaba bata 7 gün kala kan testim 2 çıktı şuan sonuç negatif biliyorum ama bu değer yükselirmi acaba başına gelen varmı

Benim bugün hafiften kasıklarımda ve bacaklarımda sızlamalar başladı adet olacakmışım gibi geliyor sende de bunlar var mı canım
Benimde sabah kramp gibi girdi şimdi bişeyim yok ben anlamadım akıntım var yine ne neyin belirtisi çözemiyorum

Kızlar merhaba bata 7 gün kala kan testim 2 çıktı şuan sonuç negatif biliyorum ama bu değer yükselirmi acaba başına gelen varmı
Bata 7 gun kala daha implantasyon olmadigi icin hicbirsey belli olmaz bence. Eger dollenme varsa, yerlesme varsa tabii ki yukselir neden yukselmesin. Ama dollenme yoksa negatif olarak devam eder

Benimde sabah kramp gibi girdi şimdi bişeyim yok ben anlamadım akıntım var yine ne neyin belirtisi çözemiyorum
Off benim de böyle bir ağrı başlıyor sonra geçiyor böyle bir kısır döngüdeyim. Akıntı hala beyaz sarı karışımı... Beklemekten sıkıldım çok sinir bozucu ya

Ya arkadaslar çok saçma bir durumdayım. Ben bu ay hamile kalmayacağımdan çok emindim ama testte inceden çizgi çıkınca tabi kafamda soru işareti oldu. Pazartesi de eşimin sperm testi için randevusu var. Zannetmiyorum ama diyelim ki hamileyim bu durumda adam boşuna sperm verecek 😅 ne yapsak acabaa?

Ya arkadaslar çok saçma bir durumdayım. Ben bu ay hamile kalmayacağımdan çok emindim ama testte inceden çizgi çıkınca tabi kafamda soru işareti oldu. Pazartesi de eşimin sperm testi için randevusu var. Zannetmiyorum ama diyelim ki hamileyim bu durumda adam boşuna sperm verecek 😅 ne yapsak acabaa?
Sabahtan gidin asmde kan verin isterseniz, ya da ikinci bir gebelik testini yarin deneyin. Hcg yukseldiyse daha belirgin çıkar zaten

Niyetlenmisken versin bence🤭 ne olur ne olmaz. Ama randevuyu erteleyip kan verebilirsin sen ona gore hareket edebilirsiniz de

Eğer şuan haberim yokken hamileysem bunun en büyük belirtisi kedimin sürekli karnıma masaj yapmak istemesi olabilir :)) Çok rahatlatıcı sürekli karnıma geliyor ve masaja başlıyor :)

Niyetlenmisken versin bence🤭 ne olur ne olmaz. Ama randevuyu erteleyip kan verebilirsin sen ona gore hareket edebilirsiniz de
Akşam valla bi şekilde nöbetçi eczane bulup test alicam erken olandan değil de normal kaset testlerden. Hem bu akşam hem de yarın sabah ilk idrarla bakarım. Baktım gölge bile yok, o zaman hayırlı hastaneler 😅

• Beğen
Reactions: Mof
Benim de ilikşi sırasında hem kasıklarımın altı hemde sağ yumurtalığım çok ağrıdı. Ama eşime belli etmeden devam ettim. İlişki bittikten sonra da bi yarım saat kesintisiz sağ kasığımdaki ağrı devam etti. Bi umutlandım ama allah yüzümüzü güldürür inşallah. Siz hamile misiniz?
Benimde ole oluyo bazen ya adet geliyo yollar aciliyo yada yumurtlamadayken yumurta buyuyo

Back