Bugün geceye kadar gelmezse bence yerleşme kanaması olabilir bizim batlar aynı bende hala hiçbir şey yokHayır canım etmiyo dün gelmiş pembelik bugün yok baktım sürekli beklemedeyim
Evet Türkiyede gerçekten çok şanslıyız. Bildiğim kadarıyla beta hcg de gidip istediğinde yaptıramıyorsun. Bazı yerlerde öyle şeyler de varmış.Onu bende yapmadim canimm direk asilamaya yönlendiriyo burdaki doktorlar öyle sanslisinizki Türkiyede su Kadin doktorlarinin yaptiginin 1 tanesini yapmiyolar burdaOglumdada kendi cabalarimla hamile kaldim ,burdan cok yardimci oldular ozamanlar tabi hersey yok keciboynuzu özünü aylarca kimden isterim diye düsündüm türkiyeden simdi hersey elimin altinda ama olmuyo ari sütü polen bitNesi yoktu burda zor sartlada bulduklarimla nasip etti rabbim , simdi esimin icmedigi kalmadi son 3 aydir L Carnitin , E vitamini, Propolis ,keciboynuzu özü degis tokus kullaniyo garibim ama tik yok Su catlama takip isini banada yapsalar keske
Kuzum regl olsaydı gelirdi mutlaka regl öyle lekelenme olup gelmemezlik yapmaz yollar açılıyor çünkü belki yerleşme kanamasıdır olabilir ki
Bugün geceye kadar gelmezse bence yerleşme kanaması olabilir bizim batlar aynı bende hala hiçbir şey yok
Kızlar ne diyosunuzBi test mi yapsan belkide yerlesmedir
Ümit vermiş olmayayım ama benim öyle oldu. Yalnız benim regl öncesi de olabiliyordu ağrıKızlar bat a 4 5 gün kala cinsel ilişki sırasında kasıklarda ya da yunurtalıklarında şiddetli ağrı hissedip sonra hamile olduğunu öğrenen var mı? Böyle bi durum yaşadınız mı hiç?
Benim öyle olmuştu sonra regl oldumKızlar bat a 4 5 gün kala cinsel ilişki sırasında kasıklarda ya da yunurtalıklarında şiddetli ağrı hissedip sonra hamile olduğunu öğrenen var mı? Böyle bi durum yaşadınız mı hiç?
Kaset testlerin bildigim kadariyla hassasiyetleri cok iyi degil. O yuzden de negatif çıkmış olabilir cunku bata birkac gun kalmis oluyor sonuctaKızlar ne diyosunuze ben dün kaset yaptım negatif cıktı yerleşme olması imkansız bence yerleşme baya damla damla geliyomus ayy bilemedim ki
Elinde test varsa bence yeniden yap için rahat etsin boşuna beklemeKızlar ne diyosunuze ben dün kaset yaptım negatif cıktı yerleşme olması imkansız bence yerleşme baya damla damla geliyomus ayy bilemedim ki
Canım yumurtlama takibi yapabilmek için şu kadar deneyin bu kadar deneyin sonra gelin gibi bişey var mı yoksa direk gitsek doktora yapar mı ???Canım sen doktorla yumurtlama takibi yapmadın değil mi? Belki önce onu yapmayı önerir. Kullandığım vitamin(gynositol) ve çatlatma iğnesi etki etti diye düşünüyorum. Belki sana da bir takviye verilir o süreçte ne dersin
Ya aslında evet kaset testin 3 4 gün önceden doğru sonuç vermesi çok olası değil erken gebelik bile 6gunu gösteriyoKaset testlerin bildigim kadariyla hassasiyetleri cok iyi degil. O yuzden de negatif çıkmış olabilir cunku bata birkac gun kalmis oluyor sonucta
Kuzum son kaset testim kaldı onuda bat geçerse yapıyım diye beklicem bi yarın olsun bakalimElinde test varsa bence yeniden yap için rahat etsin boşuna bekleme
Ayy evet yaa kaset test erken döllenmesi olanlarda gösteriyo sanırım bide herkesin birden aynı sayıda artmıyor ki değeri kaset te batı bekliyin diyolar zaten erken gebelik en iyisiBak bu predictor early’nin kutusu. Bunun hassasiyeti 10 diye yaziyor. Battan 4 gun once %96 pozitif, 3 gun onceyse %99 pozitif diyor. Kaset testlerinde hassasiyeti genelde 20 falan gosteriyor. Senin bat catlamaya gore 18iyse simdi de yapsan erken. En erken 2 gun once yapsan dogru gosterir kaset test bence
Benim de ilikşi sırasında hem kasıklarımın altı hemde sağ yumurtalığım çok ağrıdı. Ama eşime belli etmeden devam ettim. İlişki bittikten sonra da bi yarım saat kesintisiz sağ kasığımdaki ağrı devam etti. Bi umutlandım ama allah yüzümüzü güldürür inşallah. Siz hamile misiniz?Ümit vermiş olmayayım ama benim öyle oldu. Yalnız benim regl öncesi de olabiliyordu ağrı
Adet sancin varmı canımBugün geceye kadar gelmezse bence yerleşme kanaması olabilir bizim batlar aynı bende hala hiçbir şey yok
Hadi ya. Ayırıcı bi belirti değil o zaman buBenim öyle olmuştu sonra regl oldum
Hayır şuan yok gögüslerimdeki o dolgunluk ve ağrıda geçmiş gibi sadece bastırınca kahverengi kısım biraz ağrıyor. Sende bir belirti var mı canım? Benim 2 3 günüm kaldıAdet sancin varmı canım
Hatta bata bir gün kala birlikte olurken sağ kasığımda batma oluyordu bende kesin hamileyim diye düşünmüştüm ama geçen ay regl oldum. En azından bende bir belirti değildiHadi ya. Ayırıcı bi belirti değil o zaman bu
Adet sancin varmı canım
14. Gun mu ne gittim cok guzel rezervler demişti 15 mm vardi zaten yumurtlama oldu. Ben duzenli kontrolleri fln oluyorum da bu hsg olayi dusundurdu, ultrasonda gozukmuyormus tupler tikaniksaCanım sen doktorla yumurtlama takibi yapmadın değil mi? Belki önce onu yapmayı önerir. Kullandığım vitamin(gynositol) ve çatlatma iğnesi etki etti diye düşünüyorum. Belki sana da bir takviye verilir o süreçte ne dersin
Benimde ilk olucak canım daha 2 ay önce yumurtlama kaçında oluyo çatlama ne oluyo yeni öğrendimSadece arada ayağı kalktığımda bugün sol kasığıma doğru hafif ağrı girmeye başladı. Hareketten sonra oturunca da sızlıyor batıyor gibi oluyor ama regl belirtisi mi ayırt edemiyorum olursa da ilk gebelik olacak çok tecrübesizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?