Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet Türkiyede gerçekten çok şanslıyız. Bildiğim kadarıyla beta hcg de gidip istediğinde yaptıramıyorsun. Bazı yerlerde öyle şeyler de varmış.
Canım senin bir kere evladın olmuş çok şükür. İnşallah tekrar olur. Belki de psikoloji etki ediyordur. Ama zaman kaybetmek istemiyorsan aşılamada da çok güzel sonuç alanlar var. Orada nasıl oluyor? Maddi olarak zorlayan bir süreç mi aşılama?

Kuzum regl olsaydı gelirdi mutlaka regl öyle lekelenme olup gelmemezlik yapmaz yollar açılıyor çünkü belki yerleşme kanamasıdır olabilir ki
Bugün geceye kadar gelmezse bence yerleşme kanaması olabilir bizim batlar aynı bende hala hiçbir şey yok
Bi test mi yapsan belkide yerlesmedir
Kızlar ne diyosunuz e ben dün kaset yaptım negatif cıktı yerleşme olması imkansız bence yerleşme baya damla damla geliyomus ayy bilemedim ki

Kızlar bat a 4 5 gün kala cinsel ilişki sırasında kasıklarda ya da yunurtalıklarında şiddetli ağrı hissedip sonra hamile olduğunu öğrenen var mı? Böyle bi durum yaşadınız mı hiç?

Kızlar bat a 4 5 gün kala cinsel ilişki sırasında kasıklarda ya da yunurtalıklarında şiddetli ağrı hissedip sonra hamile olduğunu öğrenen var mı? Böyle bi durum yaşadınız mı hiç?
Ümit vermiş olmayayım ama benim öyle oldu. Yalnız benim regl öncesi de olabiliyordu ağrı

Benim öyle olmuştu sonra regl oldum

Kızlar ne diyosunuz e ben dün kaset yaptım negatif cıktı yerleşme olması imkansız bence yerleşme baya damla damla geliyomus ayy bilemedim ki
Kaset testlerin bildigim kadariyla hassasiyetleri cok iyi degil. O yuzden de negatif çıkmış olabilir cunku bata birkac gun kalmis oluyor sonucta

Canım yumurtlama takibi yapabilmek için şu kadar deneyin bu kadar deneyin sonra gelin gibi bişey var mı yoksa direk gitsek doktora yapar mı ???

Bak bu predictor early’nin kutusu. Bunun hassasiyeti 10 diye yaziyor. Battan 4 gun once %96 pozitif, 3 gun onceyse %99 pozitif diyor. Kaset testlerinde hassasiyeti genelde 20 falan gosteriyor. Senin bat catlamaya gore 18iyse simdi de yapsan erken. En erken 2 gun once yapsan dogru gosterir kaset test bence

Eklentiler

• 8579D00F-88D4-4E6B-AD63-4B28A91D815B.jpeg
    66,1 KB · Görüntüleme: 27
Kaset testlerin bildigim kadariyla hassasiyetleri cok iyi degil. O yuzden de negatif çıkmış olabilir cunku bata birkac gun kalmis oluyor sonucta
Ya aslında evet kaset testin 3 4 gün önceden doğru sonuç vermesi çok olası değil erken gebelik bile 6gunu gösteriyo
Elinde test varsa bence yeniden yap için rahat etsin boşuna bekleme
Kuzum son kaset testim kaldı onuda bat geçerse yapıyım diye beklicem bi yarın olsun bakalim

Ayy evet yaa kaset test erken döllenmesi olanlarda gösteriyo sanırım bide herkesin birden aynı sayıda artmıyor ki değeri kaset te batı bekliyin diyolar zaten erken gebelik en iyisi

Ümit vermiş olmayayım ama benim öyle oldu. Yalnız benim regl öncesi de olabiliyordu ağrı
Benim de ilikşi sırasında hem kasıklarımın altı hemde sağ yumurtalığım çok ağrıdı. Ama eşime belli etmeden devam ettim. İlişki bittikten sonra da bi yarım saat kesintisiz sağ kasığımdaki ağrı devam etti. Bi umutlandım ama allah yüzümüzü güldürür inşallah. Siz hamile misiniz?

Adet sancin varmı canım
Hayır şuan yok gögüslerimdeki o dolgunluk ve ağrıda geçmiş gibi sadece bastırınca kahverengi kısım biraz ağrıyor. Sende bir belirti var mı canım? Benim 2 3 günüm kaldı

Hadi ya. Ayırıcı bi belirti değil o zaman bu
Hatta bata bir gün kala birlikte olurken sağ kasığımda batma oluyordu bende kesin hamileyim diye düşünmüştüm ama geçen ay regl oldum. En azından bende bir belirti değildi

Sadece arada ayağı kalktığımda bugün sol kasığıma doğru hafif ağrı girmeye başladı. Hareketten sonra oturunca da sızlıyor batıyor gibi oluyor ama regl belirtisi mi ayırt edemiyorum olursa da ilk gebelik olacak çok tecrübesizim
Adet sancin varmı canım

14. Gun mu ne gittim cok guzel rezervler demişti 15 mm vardi zaten yumurtlama oldu. Ben duzenli kontrolleri fln oluyorum da bu hsg olayi dusundurdu, ultrasonda gozukmuyormus tupler tikaniksa

Benimde ilk olucak canım daha 2 ay önce yumurtlama kaçında oluyo çatlama ne oluyo yeni öğrendim son 3 gün çok kötü ya adetmi sancısı gebelikmi diye diye kafayı üşüttük eşim sen iyice delirdin artık diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…