• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dayanamadim sabah cok erken yaptim cnm ama koca bir negatif😒 catlamanin 14. Gunu bat yarin, olsa simdi cikardi heralde.. Gebelik olsa bile hcg yukselmeliydi sanirim simdiye çok moralim bozuldu😔 s_gofret s_gofret Dunyamutlu Dunyamutlu Aysunnn28 Aysunnn28 Rhea Silvia Rhea Silvia
Yaa üzülme canım demek ki vakti gelmemiş daha. En güzel zamanda gelsin sana da sürpriz olsun inşaallah. Bu ay olmazsa diğer ay. Olana kadar üzülmeden devam. Stres en büyük düşman biliyosun 🤲🏻

• Beğen
Reactions: Mof
Bata son 3 gün kaldı hala gözle görülür bir regl belirtisi yok. Böyle olan var mı?

Bata 2 gunum var pko var bende pembe gebelik testi digeri ise ovulasyon ovulasyn testine adtm gldkten snra devamli bsliycam denemek icin yaptm 2 sefer silik cikti hep acaba pko oldgm icn catlamam olmuyo mu ki anlamdm

Eklentiler

• 1621075681269-503882713.jpg
    1621075681269-503882713.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 32
Bata 2 gunum var pko var bende pembe gebelik testi digeri ise ovulasyon ovulasyn testine adtm gldkten snra devamli bsliycam denemek icin yaptm 2 sefer silik cikti hep acaba pko oldgm icn catlamam olmuyo mu ki anlamdm
Kaçıncı gün? Ben de pkoyum. 21. Gün yumurtlama oluyor. Ama ilk kez bu ay ovulasyon testinde dolu dolu T yi C kadar koyu görmüştüm. Bu ay 20 li gynositol kullandım. Yumurtayı kaliteli yapıyormuş pko olduğum için almamı söylemişti doktorum. Ve ovulasyonda pik olacağı gün çatlatma iğnesi oldum. Çok şükür tuttu🙏🏼 Gynositol u araştırın isterseniz

İki kere yapmışsın canım onda tutturamaman normal sadece yumurtlama dönemi iki çizgi de koyu çıkar. O da ayda bi iki gün. Bazı aylarda da hiç olmaz. Adet bittikten sonra başlayıp hep aynı saatte ve öncesi iki saat sıvı almadan yaparsan yumurtlamayı görürsün inşallah

Kızlar benimde lekem geldi bazen kramplar girip çıkıyor heralde yarın adet olurum daha sökülmedim bu lekede niye geldi anlamadım

Valla daha kolay sanki aşılama bana da mantikli geliyor böylesi çok yorucu😔
Canım sen doktorla yumurtlama takibi yapmadın değil mi? Belki önce onu yapmayı önerir. Kullandığım vitamin(gynositol) ve çatlatma iğnesi etki etti diye düşünüyorum. Belki sana da bir takviye verilir o süreçte ne dersin

Kaçıncı gün? Ben de pkoyum. 21. Gün yumurtlama oluyor. Ama ilk kez bu ay ovulasyon testinde dolu dolu T yi C kadar koyu görmüştüm. Bu ay 20 li gynositol kullandım. Yumurtayı kaliteli yapıyormuş pko olduğum için almamı söylemişti doktorum. Ve ovulasyonda pik olacağı gün çatlatma iğnesi oldum. Çok şükür tuttu🙏🏼 Gynositol u araştırın isterseniz
Ondnda kullandim bi ise yaramadi bakalm bu ay yumurtlma takibimi yapicam insllh pik olurda ise yaraar 😣

Bnde persembe gdicm dktara esimle hc tedaviye gtmedk insllh olumlu bsy soler

Ben dayanamadim sabah cok erken yaptim cnm ama koca bir negatif😒 catlamanin 14. Gunu bat yarin, olsa simdi cikardi heralde.. Gebelik olsa bile hcg yukselmeliydi sanirim simdiye çok moralim bozuldu😔 s_gofret s_gofret Dunyamutlu Dunyamutlu Aysunnn28 Aysunnn28 Rhea Silvia Rhea Silvia
Fazla üstüne düşünce olucağı varsada olmuyor biraz kendi halind bırak bence sıkıntı yaptıkca olmuyor. Her konuda olduğu gibi ne zmaan bosverdin ozaman olucaktır. Üzülme sıkma canını Allaha tevekkül et❤️

Canım sen doktorla yumurtlama takibi yapmadın değil mi? Belki önce onu yapmayı önerir. Kullandığım vitamin(gynositol) ve çatlatma iğnesi etki etti diye düşünüyorum. Belki sana da bir takviye verilir o süreçte ne dersin
Onu bende yapmadim canimm direk asilamaya yönlendiriyo burdaki doktorlar öyle sanslisinizki Türkiyede su Kadin doktorlarinin yaptiginin 1 tanesini yapmiyolar burda😔 Oglumdada kendi cabalarimla hamile kaldim ,burdan cok yardimci oldular ozamanlar tabi hersey yok keciboynuzu özünü aylarca kimden isterim diye düsündüm türkiyeden simdi hersey elimin altinda ama olmuyo😪 ari sütü polen bitNesi yoktu burda zor sartlada bulduklarimla nasip etti rabbim , simdi esimin icmedigi kalmadi son 3 aydir L Carnitin , E vitamini, Propolis ,keciboynuzu özü degis tokus kullaniyo garibim ama tik yok😔 Su catlama takip isini banada yapsalar keske

Back