• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabii içinden ne geçiyorsa öyle yap ama 13. Günse bugün çıkar inşallah testte. Yine tabii döllenmeye göre değişiyor vs bir sürü ihtimal var ama regl olana kadar umut hep var🥰
Evet cnm ya bakayim sabahki psikolojime bagli, 14. Gun yrn ama daha gecte gorulebiliyor

Benim sancilarim basladi ben yarin kirmizi karti yicem sanirim an itibariyle arastirmayi kestim 😏 bu ay test kullanmicam kafama göre yapicam bakalim

Benim sancilarim basladi ben yarin kirmizi karti yicem sanirim an itibariyle arastirmayi kestim 😏 bu ay test kullanmicam kafama göre yapicam bakalim
Umarım olmazsın canım ama kırmızıları görürsen de yumurtlama haftanı tahmin edebiliyorsan yapma test o günleri gün aşırı değerlendir 🤲 testler de stres yaratıyor bazen

Umarım olmazsın canım ama kırmızıları görürsen de yumurtlama haftanı tahmin edebiliyorsan yapma test o günleri gün aşırı değerlendir 🤲 testler de stres yaratıyor bazen
Insallah canimmm dün cok agrim vardim simdi yok ümidimde yokta bakalim iste ,ama kesinlikle artik basimin caresone bakmam lazim.benim böyle bekleyerek olmicak 😏

Aynen canım bat geçmeyince emin olamıyoruz bekle sen 😊 ben sadece 1 gün değerlendirebildim bu ay o yüzden umudum yok öylesine bekliyorum batın gelmesini
Ben dayanamadim sabah cok erken yaptim cnm ama koca bir negatif😒 catlamanin 14. Gunu bat yarin, olsa simdi cikardi heralde.. Gebelik olsa bile hcg yukselmeliydi sanirim simdiye çok moralim bozuldu😔 s_gofret s_gofret Dunyamutlu Dunyamutlu Aysunnn28 Aysunnn28 Rhea Silvia Rhea Silvia

Son düzenleme:
Ben dayanamadim sabah cok erken yaptim cnm ama koca bir negatif😒 catlamanin 14. Gunu bat yarin olsa cikardi heralde.. Gebelik olsa bile hcg yukselmeliydi sanirim simdiye çok moralim bozuldu😔 s_gofret s_gofret Dunyamutlu Dunyamutlu Aysunnn28 Aysunnn28 Rhea Silvia Rhea Silvia
:( canım üzülme. Bunda da hayır vardır mutlaka. İnsan her ay beklentiye giriyor gerçekten ama inşallah olduğunda sağlıkla, en yakın, en hayırlı zamanda nasip olsun🙏🏼

• Beğen
Reactions: Mof
Ins cnm üzdü ama valla😔
:(( ben de üzüldüm adına. Aklıma geldikçe dua ediyorum. Sen de bol bol dua et inşallah🙏🏼

benim önceki ay başka doktordayken rahim kalınlaşman çok iyi olmuş sanki gebelik var gibi hamile olabilirsin falan diye baya umut vermişti doktor. Sonuç kesin pozitif diyordum. Ama negatif sonuç olunca resmen yıkılmıştım. Ama sonra daha önce yaşadığım kayıp geldi aklıma. Belki bu ay olsa sağlıklı olmayacaktı diye düşünüp sakinleştim.
Sağlıklı olsun da zamanı önemli değil.

:KK43:( ben de üzüldüm adına. Aklıma geldikçe dua ediyorum. Sen de bol bol dua et inşallah🙏🏼

benim önceki ay başka doktordayken rahim kalınlaşman çok iyi olmuş sanki gebelik var gibi hamile olabilirsin falan diye baya umut vermişti doktor. Sonuç kesin pozitif diyordum. Ama negatif sonuç olunca resmen yıkılmıştım. Ama sonra daha önce yaşadığım kayıp geldi aklıma. Belki bu ay olsa sağlıklı olmayacaktı diye düşünüp sakinleştim.
Sağlıklı olsun da zamanı önemli değil.
Orasi öyle cnm sağlıklı olmayacağına tabiki olmamasi daha hayırlı. Regl olmazsam yine olma ihtimali var şuan tabi ama insan olsa bile şimdi çıkmayınca bir problem varmış gibi hissediyor😔

Ben dayanamadim sabah cok erken yaptim cnm ama koca bir negatif😒 catlamanin 14. Gunu bat yarin, olsa simdi cikardi heralde.. Gebelik olsa bile hcg yukselmeliydi sanirim simdiye çok moralim bozuldu😔 s_gofret s_gofret Dunyamutlu Dunyamutlu Aysunnn28 Aysunnn28 Rhea Silvia Rhea Silvia
Yaaa 😔 simdi üzülme diyemem bende üzülüyorum cünkü her ay bi umutlaniyo adete yakin insan ama bi sorun yoksa insallah olur benim testlerim bugün geliyo ama dün aksam ovu test yaptim suya falan dikkat etmedim tabi ama negatifti yani bu ay benimde ümidim yok ama bu aydan itibaren ovu test kullanmicam sanirim direk asilamaya odaklanicam insallah rabbim gönlümüze göre verir 💕

Yaaa 😔 simdi üzülme diyemem bende üzülüyorum cünkü her ay bi umutlaniyo adete yakin insan ama bi sorun yoksa insallah olur benim testlerim bugün geliyo ama dün aksam ovu test yaptim suya falan dikkat etmedim tabi ama negatifti yani bu ay benimde ümidim yok ama bu aydan itibaren ovu test kullanmicam sanirim direk asilamaya odaklanicam insallah rabbim gönlümüze göre verir 💕
Valla daha kolay sanki aşılama bana da mantikli geliyor böylesi çok yorucu😔

Back