Hahahahaha bende aynen böyleyim daha geçen ay ilk defa elime ilk defa test aldımBenimde ilk olucak canım daha 2 ay önce yumurtlama kaçında oluyo çatlama ne oluyo yeni öğrendimson 3 gün çok kötü ya adetmi sancısı gebelikmi diye diye kafayı üşüttük eşim sen iyice delirdin artık diyo
Devlette nasıl bilmiyorum ama özelde direkt yapıyorlar. Hatta söyleyebilrsin de yumurtlama takibi istediğini. Ama ilk muayeneye reglin 3. Günü gidip hormon testleri yaptırabilirsiniz. Sonrasında zaten hangi günler gideceğini doktor söyleyecekCanım yumurtlama takibi yapabilmek için şu kadar deneyin bu kadar deneyin sonra gelin gibi bişey var mı yoksa direk gitsek doktora yapar mı ???
Ins cnm bnm cok tesekkurlerFazla üstüne düşünce olucağı varsada olmuyor biraz kendi halind bırak bence sıkıntı yaptıkca olmuyor. Her konuda olduğu gibi ne zmaan bosverdin ozaman olucaktır. Üzülme sıkma canını Allaha tevekkül et
İnşallahBenim de ilikşi sırasında hem kasıklarımın altı hemde sağ yumurtalığım çok ağrıdı. Ama eşime belli etmeden devam ettim. İlişki bittikten sonra da bi yarım saat kesintisiz sağ kasığımdaki ağrı devam etti. Bi umutlandım ama allah yüzümüzü güldürür inşallah. Siz hamile misiniz?
Hüsran yaAzaleaa sana uydummm bende test yaptim agzimin payini aldim öglen 16.gün catlamaydi bugün 27.gün ama bu testi yapmadan yarim saat öncede wc ye gitmistim test icin bidaha gittim denemek istedim yeni geldiler heycan yaptim
Ya dün bende böyle oldum boşu boşuna yapıyoruz batı beklemek en iyisiAzaleaa sana uydummm bende test yaptim agzimin payini aldim öglen 16.gün catlamaydi bugün 27.gün ama bu testi yapmadan yarim saat öncede wc ye gitmistim test icin bidaha gittim denemek istedim yeni geldiler heycan yaptim
HahhahaHüsran yakader arkadasim
Catlamayi saymazsam 10.gün catlamayla 11.gün yani 4 Mayis catlamaydi benim ümidim yok diyorum yine test yapiyorum kafayi yedimYa dün bende böyle oldum boşu boşuna yapıyoruz batı beklemek en iyisi³ çatlamadan sonra kaçıncı günün bugün
Ayy ne kadar güzel hayırlısı olsunİnşallah
evet daha çok yeni ama
Benimde 4 mayıs çatlama canım 13.günde çıkıyormuş dhaa erkn ben bide dün yaptım testi boşu boşunaCatlamayi saymazsam 10.gün catlamayla 11.gün yani 4 Mayis catlamaydi benim ümidim yok diyorum yine test yapiyorum kafayi yedimneyse testleri bosuna harcamim ben en iyisi
Çok teşekkürlerAyy ne kadar güzel hayırlısı olsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah peki bu kasık ağrısı yaşadığın ay mı hamile olfuğunu öğrendin. Nasıldı kasık ağrıların biraz anlatabilir misin
İnşallah benimde öyledirÇok teşekkürlerEvet bu ay yaşadım. Öğrendikten 1 gün önce ovulasyon testim pozitifti yeniden yumurtlama olabili diye düşündük. Ama ağrım oldu. Yalnız dediğim gibi benim bazen adet öncesi de oluyor ağrı
Tabii inşallah senin gebelikten olsun
Merhaba bebeğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin dünyaya..ne gibi belirtileriniz oldu acaba ..Çok teşekkürlerEvet bu ay yaşadım. Öğrendikten 1 gün önce ovulasyon testim pozitifti yeniden yumurtlama olabili diye düşündük. Ama ağrım oldu. Yalnız dediğim gibi benim bazen adet öncesi de oluyor ağrı
Tabii inşallah senin gebelikten olsun
Valla bende regl belirtisi de yok hicbirsey yok valla boyle zaman geçmez bari regl olsam da hormonlara baktirsam diyorum artikHahhahaaynen yaaa bari birimize denk gelseydi
Sanki orda cizgi degil de delikler var gibi görüyorum, 2 gün sonra tekrarlayinca çıkar cnm. Ben hiç incelemedim testleri 3 test yaptim baktim yok çöpe fırlattımKizlar bakin 15 dakka sonra sonra böyle oldu sizce gecersiniz mi bu ? Yada görüyomusunuz ? Kararttim biraz
Amiin Allah razı olsunMerhaba bebeğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin dünyaya..ne gibi belirtileriniz oldu acaba ..
Ya hiç mi yok miden falan nasıl benim regl sancıları başladı pazartesiyi bekleyebilsek herşey ortaya çıkıcak Ya.Valla bende regl belirtisi de yok hicbirsey yok valla boyle zaman geçmez bari regl olsam da hormonlara baktirsam diyorum artik
Merhaba sonuç negatif mi çıktı? Benim de predictor early ile silik çizgi çıktı ama güvenemedim.Predıctor early erken gebelik testine güvenilmez mi arkadaşlar yanlış sonuç verdiğini söyleyenler var bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?