Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahahaha bende aynen böyleyim daha geçen ay ilk defa elime ilk defa test aldım Günler geçip bitse de regl gelecekse gelse üzülmem zaten diğer ayı denerim daha yeni olunca pek umursamıyorum ama böyle ne olduğunu bilmediğim belirtiler olunca da azıcık ümitleniyorum

Azaleaa sana uydummm bende test yaptim agzimin payini aldimöglen 16.gün catlamaydi bugün 27.gün ama bu testi yapmadan yarim saat öncede wc ye gitmistim test icin bidaha gittim denemek istedim yeni geldiler heycan yaptim

Eklentiler

• 20210515_151610.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 20210515_151231.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 40
Canım yumurtlama takibi yapabilmek için şu kadar deneyin bu kadar deneyin sonra gelin gibi bişey var mı yoksa direk gitsek doktora yapar mı ???
Devlette nasıl bilmiyorum ama özelde direkt yapıyorlar. Hatta söyleyebilrsin de yumurtlama takibi istediğini. Ama ilk muayeneye reglin 3. Günü gidip hormon testleri yaptırabilirsiniz. Sonrasında zaten hangi günler gideceğini doktor söyleyecek

Ins cnm bnm cok tesekkurler

İnşallah
evet daha çok yeni ama

Azaleaa sana uydummm bende test yaptim agzimin payini aldimöglen 16.gün catlamaydi bugün 27.gün ama bu testi yapmadan yarim saat öncede wc ye gitmistim test icin bidaha gittim denemek istedim yeni geldiler heycan yaptim
Ya dün bende böyle oldum boşu boşuna yapıyoruz batı beklemek en iyisi ³ çatlamadan sonra kaçıncı günün bugün

Ya dün bende böyle oldum boşu boşuna yapıyoruz batı beklemek en iyisi ³ çatlamadan sonra kaçıncı günün bugün
Catlamayi saymazsam 10.gün catlamayla 11.gün yani 4 Mayis catlamaydi benim ümidim yok diyorum yine test yapiyorum kafayi yedim neyse testleri bosuna harcamim ben en iyisi

Kizlar bakin 15 dakka sonra sonra böyle oldu sizce gecersiniz mi bu ? Yada görüyomusunuz ? Kararttim biraz

Eklentiler

• 20210515_155957.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 20210515_155957.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 39
Catlamayi saymazsam 10.gün catlamayla 11.gün yani 4 Mayis catlamaydi benim ümidim yok diyorum yine test yapiyorum kafayi yedim neyse testleri bosuna harcamim ben en iyisi
Benimde 4 mayıs çatlama canım 13.günde çıkıyormuş dhaa erkn ben bide dün yaptım testi boşu boşuna pazartesiyi bekliyorum regl sancılarım var zaten

Çok teşekkürler Evet bu ay yaşadım. Öğrendikten 1 gün önce ovulasyon testim pozitifti yeniden yumurtlama olabili diye düşündük. Ama ağrım oldu. Yalnız dediğim gibi benim bazen adet öncesi de oluyor ağrı
Tabii inşallah senin gebelikten olsun

İnşallah benimde öyledir

Merhaba bebeğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin dünyaya..ne gibi belirtileriniz oldu acaba ..

Kizlar bakin 15 dakka sonra sonra böyle oldu sizce gecersiniz mi bu ? Yada görüyomusunuz ? Kararttim biraz
Sanki orda cizgi degil de delikler var gibi görüyorum, 2 gün sonra tekrarlayinca çıkar cnm. Ben hiç incelemedim testleri 3 test yaptim baktim yok çöpe fırlattım

Merhaba bebeğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin dünyaya..ne gibi belirtileriniz oldu acaba ..
Amiin Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin
Göğüs sızlaması ve şişmesi bir de kasıklarımda batma oldu. Göğüs hassasiyeti regl döneminde de oluyor benim aslında. Asıl farklılık ovulasyon testim silikken koyulaşmaya başladı her geçen gün

Valla bende regl belirtisi de yok hicbirsey yok valla boyle zaman geçmez bari regl olsam da hormonlara baktirsam diyorum artik
Ya hiç mi yok miden falan nasıl benim regl sancıları başladı pazartesiyi bekleyebilsek herşey ortaya çıkıcak Ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…