- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
Yaa üzülme canım demek ki vakti gelmemiş daha. En güzel zamanda gelsin sana da sürpriz olsun inşaallah. Bu ay olmazsa diğer ay. Olana kadar üzülmeden devam. Stres en büyük düşman biliyosunBen dayanamadim sabah cok erken yaptim cnm ama koca bir negatifcatlamanin 14. Gunu bat yarin, olsa simdi cikardi heralde.. Gebelik olsa bile hcg yukselmeliydi sanirim simdiye çok moralim bozuldu s_gofret Dunyamutlu Aysunnn28 Rhea Silvia
Aynen cnm hayırlısı yaYaa üzülme canım demek ki vakti gelmemiş daha. En güzel zamanda gelsin sana da sürpriz olsun inşaallah. Bu ay olmazsa diğer ay. Olana kadar üzülmeden devam. Stres en büyük düşman biliyosun
Kaçıncı gün? Ben de pkoyum. 21. Gün yumurtlama oluyor. Ama ilk kez bu ay ovulasyon testinde dolu dolu T yi C kadar koyu görmüştüm. Bu ay 20 li gynositol kullandım. Yumurtayı kaliteli yapıyormuş pko olduğum için almamı söylemişti doktorum. Ve ovulasyonda pik olacağı gün çatlatma iğnesi oldum. Çok şükür tuttuBata 2 gunum var pko var bende pembe gebelik testi digeri ise ovulasyon ovulasyn testine adtm gldkten snra devamli bsliycam denemek icin yaptm 2 sefer silik cikti hep acaba pko oldgm icn catlamam olmuyo mu ki anlamdm
İki kere yapmışsın canım onda tutturamaman normal sadece yumurtlama dönemi iki çizgi de koyu çıkar. O da ayda bi iki gün. Bazı aylarda da hiç olmaz. Adet bittikten sonra başlayıp hep aynı saatte ve öncesi iki saat sıvı almadan yaparsan yumurtlamayı görürsün inşallahBata 2 gunum var pko var bende pembe gebelik testi digeri ise ovulasyon ovulasyn testine adtm gldkten snra devamli bsliycam denemek icin yaptm 2 sefer silik cikti hep acaba pko oldgm icn catlamam olmuyo mu ki anlamdm
Kuzummmm ovu.nezamandi senin ? Normal günündemi geldi? Belk7 kisa bi lekelenmedirKızlar benimde lekem geldi bazen kramplar girip çıkıyor heralde yarın adet olurum daha sökülmedim bu lekede niye geldi anlamadım
Aynen bende hala randevu bekliyorum bi gelseler gidicem hemen sansimi denicemValla daha kolay sanki aşılama bana da mantikli geliyor böylesi çok yorucu
Canım sen doktorla yumurtlama takibi yapmadın değil mi? Belki önce onu yapmayı önerir. Kullandığım vitamin(gynositol) ve çatlatma iğnesi etki etti diye düşünüyorum. Belki sana da bir takviye verilir o süreçte ne dersinValla daha kolay sanki aşılama bana da mantikli geliyor böylesi çok yorucu
Ondnda kullandim bi ise yaramadi bakalm bu ay yumurtlma takibimi yapicam insllh pik olurda ise yaraarKaçıncı gün? Ben de pkoyum. 21. Gün yumurtlama oluyor. Ama ilk kez bu ay ovulasyon testinde dolu dolu T yi C kadar koyu görmüştüm. Bu ay 20 li gynositol kullandım. Yumurtayı kaliteli yapıyormuş pko olduğum için almamı söylemişti doktorum. Ve ovulasyonda pik olacağı gün çatlatma iğnesi oldum. Çok şükür tuttuGynositol u araştırın isterseniz
Bnde persembe gdicm dktara esimle hc tedaviye gtmedk insllh olumlu bsy solerKaçıncı gün? Ben de pkoyum. 21. Gün yumurtlama oluyor. Ama ilk kez bu ay ovulasyon testinde dolu dolu T yi C kadar koyu görmüştüm. Bu ay 20 li gynositol kullandım. Yumurtayı kaliteli yapıyormuş pko olduğum için almamı söylemişti doktorum. Ve ovulasyonda pik olacağı gün çatlatma iğnesi oldum. Çok şükür tuttuGynositol u araştırın isterseniz
Fazla üstüne düşünce olucağı varsada olmuyor biraz kendi halind bırak bence sıkıntı yaptıkca olmuyor. Her konuda olduğu gibi ne zmaan bosverdin ozaman olucaktır. Üzülme sıkma canını Allaha tevekkül etBen dayanamadim sabah cok erken yaptim cnm ama koca bir negatifcatlamanin 14. Gunu bat yarin, olsa simdi cikardi heralde.. Gebelik olsa bile hcg yukselmeliydi sanirim simdiye çok moralim bozuldu s_gofret Dunyamutlu Aysunnn28 Rhea Silvia
Onu bende yapmadim canimm direk asilamaya yönlendiriyo burdaki doktorlar öyle sanslisinizki Türkiyede su Kadin doktorlarinin yaptiginin 1 tanesini yapmiyolar burdaCanım sen doktorla yumurtlama takibi yapmadın değil mi? Belki önce onu yapmayı önerir. Kullandığım vitamin(gynositol) ve çatlatma iğnesi etki etti diye düşünüyorum. Belki sana da bir takviye verilir o süreçte ne dersin
Canım 2si yumurtlama gördüm 3ü pikti. 4ü Catlama oldu valla anlamadım lekeden sonra adet hemen gelirdi dün leke geldi daha adet yok bugünKuzummmm ovu.nezamandi senin ? Normal günündemi geldi? Belk7 kisa bi lekelenmedir
Kuzum senin regl gününe 2 gün var benim gibi şuan lekelenme devam ediyor muCanım 2si yumurtlama gördüm 3ü pikti. 4ü Catlama oldu valla anlamadım lekeden sonra adet hemen gelirdi dün leke geldi daha adet yok bugün
Hayır canım etmiyo dün gelmiş pembelik bugün yok baktım sürekli beklemedeyimKuzum senin regl gününe 2 gün var benim gibi şuan lekelenme devam ediyor mu
Kuzum regl olsaydı gelirdi mutlaka regl öyle lekelenme olup gelmemezlik yapmaz yollar açılıyor çünkü belki yerleşme kanamasıdır olabilir kiHayır canım etmiyo dün gelmiş pembelik bugün yok baktım sürekli beklemedeyim
Bi test mi yapsan belkide yerlesmedirCanım 2si yumurtlama gördüm 3ü pikti. 4ü Catlama oldu valla anlamadım lekeden sonra adet hemen gelirdi dün leke geldi daha adet yok bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?