- 2 Ocak 2015
- 3.482
- 1
- 4.796
- 133
Benim çok şükür pozitif Ama benim erken döllenme oldu muhtemelen. Zaten çatlamak üzereydi iğne olduğumdaEvde test yok pzts ye kaldı artık nasip sizde varmı gebelik yada regl oldunuz mu iğneden sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çok şükür pozitif Ama benim erken döllenme oldu muhtemelen. Zaten çatlamak üzereydi iğne olduğumdaEvde test yok pzts ye kaldı artık nasip sizde varmı gebelik yada regl oldunuz mu iğneden sonra
Bende noldu bilmiyorum valla hiç çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşallahBenim çok şükür pozitif Ama benim erken döllenme oldu muhtemelen. Zaten çatlamak üzereydi iğne olduğumda
Evde ovülasyon vardı yaptım böyle çıktı bence gebelik olsa ikinci çizgide koyu çıkardıBenim çok şükür pozitif Ama benim erken döllenme oldu muhtemelen. Zaten çatlamak üzereydi iğne olduğumda
Herkeste öyle olmuyor sanırım ama gün az olmamış. İnşallah hayırlısı olsun. Beklemek lazım mecburenEvde ovülasyon vardı yaptım böyle çıktı bence gebelik olsa ikinci çizgide koyu çıkardı
Amiiin çok teşekkür ederim Biz de tez zamanda senin haberine sevinelim inşallahBende noldu bilmiyorum valla hiç çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah canım hayırlısıAmiiin çok teşekkür ederim Biz de tez zamanda senin haberine sevinelim inşallah
Benimde aynı senin gibi sadece bulantım yok arada bir sızlama oluyorBenimde akintim cogaldi sanirim adet olucam saliya kalmaz adet olurum ben normal döngümü 2 gün geciyo buay suan tek belirtim bulanti benim hafifteb oda beni yaniltiyo olabilir , havalardanda olabilir ama adet akintisi gibi geliyo süt kesigi gibi günl0k pedde sarimtirak oluyo
Yemek yerken bisi yok yemekten sonra agzimin tadi bozuluyo birde sirtim agriyo hamile olabilirim derken Covid mi oldum acaba neren sizliyo senin canimmm benim belim birde sirtim agriyoBenimde aynı senin gibi sadece bulantım yok arada bir sızlama oluyor
Belimin sol tarafında bu akşam hafif sızlama oldu onun dışında şeffaf ve beyaz minik parçalı gibi akıntım var son 3 gün kaldı regl olacaksam da olayım kurtulayım acaba mı demekten yaYemek yerken bisi yok yemekten sonra agzimin tadi bozuluyo birde sirtim agriyo hamile olabilirim derken Covid mi oldum acaba neren sizliyo senin canimmm benim belim birde sirtim agriyo
Hadi insallahhh yaaaa bende aynen öyleyim bekliyorum benin belim degilde kalcalarim ve sirtim agriyo bu ay sag kalcam ve bacagim agriyo ama sirtim daha ön planda simdi esime ovdurdum biraz ama rahatlamadi araba sürerkende zorlandim sirt agrisindan bugün dik duramadim , atesimi ölctüm simdi 36.8 sabah 37ydi ,sabah bi Kovid testi yaptiriyim diyorum su sirt agrisini cok duymustum olanlardan da acaba farkinda olmadan Kovid mi oldum diyorum sabahtan beriBelimin sol tarafında bu akşam hafif sızlama oldu onun dışında şeffaf ve beyaz minik parçalı gibi akıntım var son 3 gün kaldı regl olacaksam da olayım kurtulayım acaba mı demekten ya
Canimm benim ara ara sol kasigimda bi tuhaflik hissediyorum yani, sirt agrim var ,kalcalarim agriyo ,ama regl belirtisine benzeyen bi belirtim yok suan normalde bugünlerde bende gögüs agrisi ciddi seviyeye ulasirdi simdi daha dünden beri sag gögsüm.agrimaya basladi ama sol gögsüm bi 5-6 gündür agriyo, birazda midem hassas ama bunlar gebelikten olmayabilir yaniKızlar iyi akşamlar
Ya adetime 3 gün kaldı ama sağ kasım yani yumurtalıklarım çok ağrıyor belim dehşet ağrıyor diğer regl dönemlerinden çok farklı sizde de oluyor mu böyle durumlar ?
İnşallah canım benim o kadar kötü bir sırt ağrım yok sadece içinden bir sızı girip çıkıyordu. Biraz önce spor yaptım şuan hiçbir şeyim yok ateşimde 36,5 bu şekilde hamile olan yoktur herhalde sıfır belirti gibi şuanHadi insallahhh yaaaa bende aynen öyleyim bekliyorum benin belim degilde kalcalarim ve sirtim agriyo bu ay sag kalcam ve bacagim agriyo ama sirtim daha ön planda simdi esime ovdurdum biraz ama rahatlamadi araba sürerkende zorlandim sirt agrisindan bugün dik duramadim , atesimi ölctüm simdi 36.8 sabah 37ydi ,sabah bi Kovid testi yaptiriyim diyorum su sirt agrisini cok duymustum olanlardan da acaba farkinda olmadan Kovid mi oldum diyorum sabahtan beri
Aynen kuzum baska caresi Yok . Cok agrili geciyor benim reglim yaYani hiç olmayacak gibi geliyor ama bir sekilde olcak ya dogal yolla ya dr yoluyla oyle ya da boyle denemeye devam
Ben igne olmadim karistirdin kuzumİğneden sonra kaçıncı gün regl oldunuz
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün herkesten bilgi edincem diye kafa gitti kusura bakma devreler yandıBen igne olmadim karistirdin kuzum
Yani gecikse bile sonucta gelcek olan geleceeek korkunun ecele faydasi yokBurda erken yapıp pozitif çıkanları görünce ünsanın yapası geliyor bence ama erkenden olmadığını öğrenmek daha iyi boşuna psikolojik olarak adet geçikmez bemce