• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim çok şükür pozitif🙏🏼 Ama benim erken döllenme oldu muhtemelen. Zaten çatlamak üzereydi iğne olduğumda
Evde ovülasyon vardı yaptım böyle çıktı bence gebelik olsa ikinci çizgide koyu çıkardı

Eklentiler

• 562EF954-C7C1-4B46-93EC-F040E165CB55.jpeg
    562EF954-C7C1-4B46-93EC-F040E165CB55.jpeg
    123,6 KB · Görüntüleme: 14
  • 17F495E5-0010-434D-B660-C10690433E94.jpeg
    17F495E5-0010-434D-B660-C10690433E94.jpeg
    96,9 KB · Görüntüleme: 17
Benimde akintim cogaldi sanirim adet olucam 😏 saliya kalmaz adet olurum ben normal döngümü 2 gün geciyo buay suan tek belirtim bulanti benim hafifteb oda beni yaniltiyo olabilir , havalardanda olabilir ama adet akintisi gibi geliyo süt kesigi gibi günl0k pedde sarimtirak oluyo

Benimde akintim cogaldi sanirim adet olucam 😏 saliya kalmaz adet olurum ben normal döngümü 2 gün geciyo buay suan tek belirtim bulanti benim hafifteb oda beni yaniltiyo olabilir , havalardanda olabilir ama adet akintisi gibi geliyo süt kesigi gibi günl0k pedde sarimtirak oluyo
Benimde aynı senin gibi sadece bulantım yok arada bir sızlama oluyor :(

Benimde aynı senin gibi sadece bulantım yok arada bir sızlama oluyor :KK43:
Yemek yerken bisi yok yemekten sonra agzimin tadi bozuluyo birde sirtim agriyo hamile olabilirim derken Covid mi oldum acaba🤭 neren sizliyo senin canimmm benim belim birde sirtim agriyo

Yemek yerken bisi yok yemekten sonra agzimin tadi bozuluyo birde sirtim agriyo hamile olabilirim derken Covid mi oldum acaba🤭 neren sizliyo senin canimmm benim belim birde sirtim agriyo
Belimin sol tarafında bu akşam hafif sızlama oldu onun dışında şeffaf ve beyaz minik parçalı gibi akıntım var son 3 gün kaldı regl olacaksam da olayım kurtulayım acaba mı demekten ya

Kızlar iyi akşamlar 🌆
Ya adetime 3 gün kaldı ama sağ kasım yani yumurtalıklarım çok ağrıyor belim dehşet ağrıyor diğer regl dönemlerinden çok farklı sizde de oluyor mu böyle durumlar ?

Belimin sol tarafında bu akşam hafif sızlama oldu onun dışında şeffaf ve beyaz minik parçalı gibi akıntım var son 3 gün kaldı regl olacaksam da olayım kurtulayım acaba mı demekten ya
Hadi insallahhh yaaaa 🤩 bende aynen öyleyim bekliyorum benin belim degilde kalcalarim ve sirtim agriyo bu ay sag kalcam ve bacagim agriyo ama sirtim daha ön planda simdi esime ovdurdum biraz ama rahatlamadi araba sürerkende zorlandim sirt agrisindan bugün dik duramadim , atesimi ölctüm simdi 36.8 sabah 37ydi ,sabah bi Kovid testi yaptiriyim diyorum su sirt agrisini cok duymustum olanlardan da acaba farkinda olmadan Kovid mi oldum diyorum sabahtan beri😏

Kızlar iyi akşamlar 🌆
Ya adetime 3 gün kaldı ama sağ kasım yani yumurtalıklarım çok ağrıyor belim dehşet ağrıyor diğer regl dönemlerinden çok farklı sizde de oluyor mu böyle durumlar ?
Canimm benim ara ara sol kasigimda bi tuhaflik hissediyorum yani, sirt agrim var ,kalcalarim agriyo ,ama regl belirtisine benzeyen bi belirtim yok suan normalde bugünlerde bende gögüs agrisi ciddi seviyeye ulasirdi simdi daha dünden beri sag gögsüm.agrimaya basladi ama sol gögsüm bi 5-6 gündür agriyo, birazda midem hassas ama bunlar gebelikten olmayabilir yani

Hadi insallahhh yaaaa 🤩 bende aynen öyleyim bekliyorum benin belim degilde kalcalarim ve sirtim agriyo bu ay sag kalcam ve bacagim agriyo ama sirtim daha ön planda simdi esime ovdurdum biraz ama rahatlamadi araba sürerkende zorlandim sirt agrisindan bugün dik duramadim , atesimi ölctüm simdi 36.8 sabah 37ydi ,sabah bi Kovid testi yaptiriyim diyorum su sirt agrisini cok duymustum olanlardan da acaba farkinda olmadan Kovid mi oldum diyorum sabahtan beri😏
İnşallah canım benim o kadar kötü bir sırt ağrım yok sadece içinden bir sızı girip çıkıyordu. Biraz önce spor yaptım şuan hiçbir şeyim yok ateşimde 36,5 bu şekilde hamile olan yoktur herhalde sıfır belirti gibi şuan 😂😂

Kızlar ben 24 nisanda regl oldum 25 26 nisan gibi kahverengi leke geldi peceteye silinince sonra gecti 24 27 gunde araliginda regl olurum normalde 11 mayista regl olmam lazimdi ama tik yok 3 4 gun önce siddetli regl sancisi cektim oluyorum dedim geçti kasikalrimda ara ara batma var hapşurdugum zaman bi anlik kramp giriyor kasigima ama goguslerim falan sis degil test yapmayada korkuyorum arada olan lelelenme neydi onada takildim

Back