Benim de gecen ay ilk defa oyle oldu, bari anliyordum simdi anlamiyorum daBende 2 aydır gece oluyorum bende sen gibi genelde sabaha karşı oluyorum önceden ağrım olur ordan anlardım şimdi direk ağrı olmadan kanamam başlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de gecen ay ilk defa oyle oldu, bari anliyordum simdi anlamiyorum daBende 2 aydır gece oluyorum bende sen gibi genelde sabaha karşı oluyorum önceden ağrım olur ordan anlardım şimdi direk ağrı olmadan kanamam başlıyor
Demesi kolaaaaaay zaten yrn ya da pzr regl günü ama varsa da cikmayabilir dogru diyorsun, aman olsun da çıkmasınAnladım canım hadi hayırlısı bekle az daha
Ay canım ovulasyon zate herkeste gebelik öncesi koyu çıkmıyormuş. Yani beklemek zor. Yarın mı yapsan gebelik testini:)) İnşallah pozitif çıksınBitti testler ya 1 tane kaldı gebelik testi yapmiycam dedim ovulasyon demedim diye en son dun yaptim boyle çıktı ama sıvı alımına dikkat etmedim zaten C çizgisi bile düzgün çıkmadı, bu ay saldim ben ya galiba ne testleri düzgün yaptım ne birşey
Benimde 26 nisan iğne oldu 12 nisan son regl günüm 12 Mayıs test yaptım idrar negatif ama hala regl olmadım beklemedeyim evde testte tükendi artık pzts tekrarlarım testi olmadı doktora gidicem nasipDemesi kolaaaaaay zaten yrn ya da pzr regl günü ama varsa da cikmayabilir dogru diyorsun, aman olsun da çıkmasın
Sabah yapiim mi erken gebelik bakiyim yapiyim olmazsa ama korkuyorum ya negatif cikcak diye de erken mi fln ay ins cnm insAy canım ovulasyon zate herkeste gebelik öncesi koyu çıkmıyormuş. Yani beklemek zor. Yarın mı yapsan gebelik testini:)) İnşallah pozitif çıksın
Regl den 1 hafta sonrasina kdr cikmayabiliyor cnm pztsi cikar varsa bence kesinBenimde 26 nisan iğne oldu 12 nisan son regl günüm 12 Mayıs test yaptım idrar negatif ama hala regl olmadım beklemedeyim evde testte tükendi artık pzts tekrarlarım testi olmadı doktora gidicem nasip
Ay yap bence içimden bi ses sende var bebiş diyo diğer gruplarda dört gün kala kaset yapıp öğreniyo millet tabiSabah yapiim mi erken gebelik bakiyim yapiyim olmazsa ama korkuyorum ya negatif cikcak diye de erken mi fln ay ins cnm ins
Ayyy ins cnm ya valla çooook sevincem olursa onlarin maşallah dollenme 6 gunde oluyor heralde 6-14 gun arasi ya biz sonuncu gune kdrAy yap bence içimden bi ses sende var bebiş diyo diğer gruplarda dört gün kala kaset yapıp öğreniyo millet tabi
Kişiden kişiye değişir ama bence varsa illaki azda olsa battan önce çıkar
Valla kaç kişi gördüysem kaset testle adetten dört gün önce beş gün once öğrenmiş bende anlamıyorum ama demekki olması gerekiyor silik milik bişilerAyyy ins cnm ya valla çooook sevincem olursa onlarin maşallah dollenme 6 gunde oluyor heralde 6-14 gun arasi ya biz sonuncu gune kdr
TamamdırTmm etiketliycem söz
Burda erken yapıp pozitif çıkanları görünce ünsanın yapası geliyor bence ama erkenden olmadığını öğrenmek daha iyi boşuna psikolojik olarak adet geçikmez bemceBen yaptım kasett negatif kızlar çıkmadı beklemiyordum çünkü adet sancim geliyo hadi yapıyım dedim çıkmadı tabi hepinize sonradan yapcam diyip yine dayanamayıp yapmam
Evet yok ben 3 4 gündür kendimi hazırladım zaten belirtide olmayınca dedim tamam bu ay beklentiye girme yapıncada üzülmedim aglicak olan yapmasin çok kötü psikoloji bozuyo yoksa ben garantilemek için yaptım hayıta başlıcam artıkBurda erken yapıp pozitif çıkanları görünce ünsanın yapası geliyor bence ama erkenden olmadığını öğrenmek daha iyi boşuna psikolojik olarak adet geçikmez bemce
Tabii içinden ne geçiyorsa öyle yap ama 13. Günse bugün çıkar inşallah testte. Yine tabii döllenmeye göre değişiyor vs bir sürü ihtimal var ama regl olana kadar umut hep varSabah yapiim mi erken gebelik bakiyim yapiyim olmazsa ama korkuyorum ya negatif cikcak diye de erken mi fln ay ins cnm ins
Anladım canım en hayırlı vakitte en sağlıklısından nasip etsin rabbim hepimize inşEvet yok ben 3 4 gündür kendimi hazırladım zaten belirtide olmayınca dedim tamam bu ay beklentiye girme yapıncada üzülmedim aglicak olan yapmasin çok kötü psikoloji bozuyo yoksa ben garantilemek için yaptım hayıta başlıcam artık
26 nisan iğne oldum bugün 19. Gün ve hala regl olmadım bende beklemedeyim belirsizlik kötü regl gelse rahatlıcam 17. Gün test yaptım negatif çıktı ama bilmiyorumTabii içinden ne geçiyorsa öyle yap ama 13. Günse bugün çıkar inşallah testte. Yine tabii döllenmeye göre değişiyor vs bir sürü ihtimal var ama regl olana kadar umut hep var
Benim de 27 Nisandı iğne. Ama döllenme değişebilir.26 nisan iğne oldum bugün 19. Gün ve hala regl olmadım bende beklemedeyim belirsizlik kötü regl gelse rahatlıcam 17. Gün test yaptım negatif çıktı ama bilmiyorum
Evde test yok pzts ye kaldı artık nasip sizde varmı gebelik yada regl oldunuz mu iğneden sonraBenim de 27 Nisandı iğne. Ama döllenme değişebilir.
19. Gün baya olmuş aslında sanki test yapılabilir ama kan testi en güzeli