Benimde gögüs dışında kasık ağrısı bel ağrısı vs yok. Benim bazen bir hafta kala regl belirtileri başlıyordu bazen de bir iki gün kala o yüzden belirti olmamasına da şaşırmıyorumKuzum hiç belirti yok ya hatta adet belirtileri başladı
Hepimiz önümüzdeki hafta içi gerçeklerle yüzleşeceğiz artık baya az kaldı
Amin inşallah ben hiç gün içinde adet olmam uzun süredir olmuyorum ya gece olurum yada sabah ezanına karşı olurum şaşmaz yaniAhahahah aynı benim döngü düzenimpazartesi bize uğurlu gelse keşke
Aynen benimde öyle olur ovu ile baslar aadete kadar sürer bu ay bu hafta basladi gögüslerim aciyo suan , kasik agrimda arada gelip gidiyo ama midem bu ay bana oyun oynuyo agzimin tadi yok bulantimda oluyo yani her ay ki belirtiler ayni 2 aydir ben kafama takmicam diyorum ya bambaska bisi cikiyo ortaya gecen ay memeucu bu ay mide buayda degilimdir kesin gecen aydan tecrübeliyimBenimde gögüs dışında kasık ağrısı bel ağrısı vs yok. Benim bazen bir hafta kala regl belirtileri başlıyordu bazen de bir iki gün kala o yüzden belirti olmamasına da şaşırmıyorum
İnşAllah olmazsınEvet düşünmemek lazim zaman gecmiyor zaten pazar sabah yapcam regl olmazsam insallaaaahh
Yani hiç olmayacak gibi geliyor ama bir sekilde olcak ya dogal yolla ya dr yoluylaOyle gercekden esim cok rahat hic takmiyor. Benimde ogrenmem gerek oyle olmayi Ama yapi meselesi gercekden
Pazartesi sabah yaparsin fazla test varsa pazar da yapPazartesi canım ama ben gece olduğum zaman gece adet oluyorum büyük ihtimalle pazartesi gece olucam sabah gelmez benim o yüzden 3 buçuk dedim
Ben gecen ay cok ümitliyim hep agri olur 1 2 gun öncesinden, wc de farkettim peceteye gelinceBenimde gögüs dışında kasık ağrısı bel ağrısı vs yok. Benim bazen bir hafta kala regl belirtileri başlıyordu bazen de bir iki gün kala o yüzden belirti olmamasına da şaşırmıyorum
Etiketle beni unuturum yoksaVermem mi pazar sabah test fotosu burda olcakregl gelmezse tabi
Ovu testin nasıl? Takip ediyor musunPazartesi sabah yaparsin fazla test varsa pazar da yapbeni de seytan durtuyor yrn sabah yapsam mi diye
Ayy ben bugün yapsam doğru sonuç çıkarmı yaa kaset test o kadar erken göstermez bence boşa da testi harcamak istemiyorumPazartesi sabah yaparsin fazla test varsa pazar da yapbeni de seytan durtuyor yrn sabah yapsam mi diye
Aynen bende de şuan ıslaklık ve beyaz akıntı var ama takmıyorum. Hep regl olucam gözüyle bakıyorumBen gecen ay cok ümitliyim hep agri olur 1 2 gun öncesinden, wc de farkettim peceteye gelincehcg de pozitifi gormeden takmiyorum hicbir belirtiyi karar verdim
Bende 2 aydır gece oluyorum bende sen gibi genelde sabaha karşı oluyorum önceden ağrım olur ordan anlardım şimdi direk ağrı olmadan kanamam başlıyoraynen görücez pazartesi salı herkesinki meydana çıkar
Amin inşallah ben hiç gün içinde adet olmam uzun süredir olmuyorum ya gece olurum yada sabah ezanına karşı olurum şaşmaz yani
Bitti testler ya 1 tane kaldıOvu testin nasıl? Takip ediyor musun
Belli olmaz ama 2 gün daha beklesen iyi olur bence, ya beni gaza getirmeyin yapcam şimdiAyy ben bugün yapsam doğru sonuç çıkarmı yaa kaset test o kadar erken göstermez bence boşa da testi harcamak istemiyorum3 gün öncesi göstermez bence kaset
Igne yok cnm catlamanin 13. Günü amaİğnenin kaçıncı günü
Hahahaha aynen aynen ben deAynen bende de şuan ıslaklık ve beyaz akıntı var ama takmıyorum. Hep regl olucam gözüyle bakıyorum
İğneden sonra kaçıncı gün regl oldunuzKizlar Ben kirmizilari gordum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?