Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum hiç belirti yok ya hatta adet belirtileri başladı
Benimde gögüs dışında kasık ağrısı bel ağrısı vs yok. Benim bazen bir hafta kala regl belirtileri başlıyordu bazen de bir iki gün kala o yüzden belirti olmamasına da şaşırmıyorum

Hepimiz önümüzdeki hafta içi gerçeklerle yüzleşeceğiz artık baya az kaldı
aynen görücez pazartesi salı herkesinki meydana çıkar
Ahahahah aynı benim döngü düzenim pazartesi bize uğurlu gelse keşke
Amin inşallah ben hiç gün içinde adet olmam uzun süredir olmuyorum ya gece olurum yada sabah ezanına karşı olurum şaşmaz yani

Benimde gögüs dışında kasık ağrısı bel ağrısı vs yok. Benim bazen bir hafta kala regl belirtileri başlıyordu bazen de bir iki gün kala o yüzden belirti olmamasına da şaşırmıyorum
Aynen benimde öyle olur ovu ile baslar aadete kadar sürer bu ay bu hafta basladi gögüslerim aciyo suan , kasik agrimda arada gelip gidiyo ama midem bu ay bana oyun oynuyo agzimin tadi yok bulantimda oluyo yani her ay ki belirtiler ayni 2 aydir ben kafama takmicam diyorum ya bambaska bisi cikiyo ortaya gecen ay memeucu bu ay mide buayda degilimdir kesin gecen aydan tecrübeliyim

Pazartesi canım ama ben gece olduğum zaman gece adet oluyorum büyük ihtimalle pazartesi gece olucam sabah gelmez benim o yüzden 3 buçuk dedim
Pazartesi sabah yaparsin fazla test varsa pazar da yap beni de seytan durtuyor yrn sabah yapsam mi diye

Ben gecen ay cok ümitliyim hep agri olur 1 2 gun öncesinden, wc de farkettim peceteye gelince hcg de pozitifi gormeden takmiyorum hicbir belirtiyi karar verdim

Pazartesi sabah yaparsin fazla test varsa pazar da yap beni de seytan durtuyor yrn sabah yapsam mi diye
Ayy ben bugün yapsam doğru sonuç çıkarmı yaa kaset test o kadar erken göstermez bence boşa da testi harcamak istemiyorum 3 gün öncesi göstermez bence kaset

Ben gecen ay cok ümitliyim hep agri olur 1 2 gun öncesinden, wc de farkettim peceteye gelince hcg de pozitifi gormeden takmiyorum hicbir belirtiyi karar verdim
Aynen bende de şuan ıslaklık ve beyaz akıntı var ama takmıyorum. Hep regl olucam gözüyle bakıyorum

Reactions: Mof
aynen görücez pazartesi salı herkesinki meydana çıkar

Amin inşallah ben hiç gün içinde adet olmam uzun süredir olmuyorum ya gece olurum yada sabah ezanına karşı olurum şaşmaz yani
Bende 2 aydır gece oluyorum bende sen gibi genelde sabaha karşı oluyorum önceden ağrım olur ordan anlardım şimdi direk ağrı olmadan kanamam başlıyor

Ovu testin nasıl? Takip ediyor musun
Bitti testler ya 1 tane kaldı gebelik testi yapmiycam dedim ovulasyon demedim diye en son dun yaptim boyle çıktı ama sıvı alımına dikkat etmedim zaten C çizgisi bile düzgün çıkmadı, bu ay saldim ben ya galiba ne testleri düzgün yaptım ne birşey

Eklentiler

• 20210514_090239.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 28
Ayy ben bugün yapsam doğru sonuç çıkarmı yaa kaset test o kadar erken göstermez bence boşa da testi harcamak istemiyorum 3 gün öncesi göstermez bence kaset
Belli olmaz ama 2 gün daha beklesen iyi olur bence, ya beni gaza getirmeyin yapcam şimdi çok su içtim yoksa son lh yi yapardım aslında, belki yrn sabah yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…