Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldi 2 gun daha olmayiversekBende yaaa korkuyom.adet olucam diyeee vallah dün akintim vardi adet oldum sandim bugün bisi yok ben dün aksam ölctüm 37.2 ydi birde simdi ölceyim bakim simdi ölctüm 37.1 diyo
Cnm o bence hamilelik ilerlediginde artiyordur. Ovulasyonda da var o muhabbet hatta ama bence yanıltıcıBunu nasiö anliyolar acaba ben vücut sicakligi kac hic ölcmedimki daha önce
Valla bende pek inanmadim buna yani ne kadar dogru olabilirki dimi en iyisi beklemek pazara az kaldi test siparis ettim erken test insallah yetisirse pazar yapicam bende bakalim bu ay regl günü habire ileri gitti benimCnm o bence hamilelik ilerlediginde artiyordur. Ovulasyonda da var o muhabbet hatta ama bence yanıltıcı
Pazartesiye kdar düşünmek yok ozamann Hayırlı haberler inşAllahCnmm pazar test yapcam bat günü gelmezse tabi. Erken erken yaptim negatifleri gördüm sen nasılsın
Evet senin bidaha yumurtlama fln oldu galibaValla bende pek inanmadim buna yani ne kadar dogru olabilirki dimi en iyisi beklemek pazara az kaldi test siparis ettim erken test insallah yetisirse pazar yapicam bende bakalim bu ay regl günü habire ileri gitti benim
Yaaaa olsun cnm bidahaki aya insallah. Bende de var belirtiler bakalim hayirlisi yaKizlar Ben kirmizilari gordum bugun
Insallah haziranda olur artik regl dongulerim kisaldi 3 aydir deniyorum. Ya atdir 24.25 gunde bir regl olmaya basladim hayirlisiYaaaa olsun cnm bidahaki aya insallah. Bende de var belirtiler bakalim hayirlisi ya
Olsun canimm.morelini bozma bak daha yeni baslamissin insallah tutar ben 2 yildir deniyorum her ay ümitlenmicem diyorim yinede adete dogru ümitleniyorum yani umut hep varKizlar Ben kirmizilari gordum bugun
Bende son 4 aydir 25.gün regl oldum ,bugün 26.günüm ve bu ay adetime daha 4 gün glsteriyo 30.gün gösteriyo 31 yillik hayatimda 30.gün regl görürsem bir ilk olacakInsallah haziranda olur artik regl dongulerim kisaldi 3 aydir deniyorum. Ya atdir 24.25 gunde bir regl olmaya basladim hayirlisi
Valla ne oldu acaba yumurtlama testindede göstermedi yumurtlamayi bi karisii oldu bu ay bakalim bekliyorum bende banada süpriz olacak bugün yarin gelir amaEvet senin bidaha yumurtlama fln oldu galiba
Olsun canimm.morelini bozma bak daha yeni baslamissin insallah tutar ben 2 yildir deniyorum her ay ümitlenmicem diyorim yinede adete dogru ümitleniyorum yani umut hep var
Ya canim insallah haziranda tutar uzulmeye basliyorum icden ice . Ama kendimi birakmamam lazim bakalim elbet olur diyorum. 31 gun cok uzunmus. Umarim gebesindir. Ben artik haziran topigine geciyorummalum hazirana hazirliklar. Ama sen gebe olursan haber et bana olmazsan hazirana gel . Ama insallah seninki tutar bu ay cok dua edicem sanaBende son 4 aydir 25.gün regl oldum ,bugün 26.günüm ve bu ay adetime daha 4 gün glsteriyo 30.gün gösteriyo 31 yillik hayatimda 30.gün regl görürsem bir ilk olacak
3 ay içinde olur cnm bence kesin eğer bir problem yoksaInsallah haziranda olur artik regl dongulerim kisaldi 3 aydir deniyorum. Ya atdir 24.25 gunde bir regl olmaya basladim hayirlisi
Benim de testler fln çorba oldu saatleri fln kismetimizde varsa boyle de olur yaa bakalim az kaldiValla ne oldu acaba yumurtlama testindede göstermedi yumurtlamayi bi karisii oldu bu ay bakalim bekliyorum bende banada süpriz olacak bugün yarin gelir ama
Ay amin insallah ne guzel dedin. Esimde senin gibi cok pozitif dusunuyor bir sorun yok diyor. Insallah seninde ikizlerin olur3 ay içinde olur cnm bence kesin eğer bir problem yoksa
Üzülme sakın daha yolun başındayız öteki ay yine sabırla duayla beklerizKizlar Ben kirmizilari gordum bugun
Amin insallah burdaki herkez o kadar naif o kadar isten ki hep duamdasiniz. Insallah sende en kisa zamanda bebisineÜzülme sakın daha yolun başındayız öteki ay yine sabırla duayla bekleriz