• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm o bence hamilelik ilerlediginde artiyordur. Ovulasyonda da var o muhabbet hatta ama bence yanıltıcı 🤭
Valla bende pek inanmadim buna yani ne kadar dogru olabilirki dimi🤭 en iyisi beklemek pazara az kaldi test siparis ettim erken test insallah yetisirse pazar yapicam bende bakalim bu ay regl günü habire ileri gitti benim 🤣

Valla bende pek inanmadim buna yani ne kadar dogru olabilirki dimi🤭 en iyisi beklemek pazara az kaldi test siparis ettim erken test insallah yetisirse pazar yapicam bende bakalim bu ay regl günü habire ileri gitti benim 🤣
Evet senin bidaha yumurtlama fln oldu galiba🤭

Merhabalar aranızda yeniyim bat günüm 15 l'i yarın
Bugün adet döngümün 30.günümdeyim.
2 haftadan fazladır kasık agrıları yaşadım.
Göğüslerimde siskinlik agrı 1 haftadır siddetlendi.
2 gündür ara ara bel ağrılarım oluyor.
Bakalım inşallah adet belirtisi ile karıştırmıyorumdur.
Bu arada ben dayanamayıp erken testlerde yaptım ama hepsi negatif.
Adet gecikmemi bekleyecegim sabırsızlanıyorum

Insallah haziranda olur artik regl dongulerim kisaldi 3 aydir deniyorum. Ya atdir 24.25 gunde bir regl olmaya basladim hayirlisi
Bende son 4 aydir 25.gün regl oldum ,bugün 26.günüm ve bu ay adetime daha 4 gün glsteriyo 30.gün gösteriyo 31 yillik hayatimda 30.gün regl görürsem bir ilk olacak 🥰

Olsun canimm.morelini bozma bak daha yeni baslamissin insallah tutar 🥰😘 ben 2 yildir deniyorum her ay ümitlenmicem diyorim yinede adete dogru ümitleniyorum yani umut hep var 🥰
Bende son 4 aydir 25.gün regl oldum ,bugün 26.günüm ve bu ay adetime daha 4 gün glsteriyo 30.gün gösteriyo 31 yillik hayatimda 30.gün regl görürsem bir ilk olacak 🥰
Ya canim insallah haziranda tutar uzulmeye basliyorum icden ice . Ama kendimi birakmamam lazim bakalim elbet olur diyorum. 31 gun cok uzunmus. Umarim gebesindir. Ben artik haziran topigine geciyorum🤗malum hazirana hazirliklar. Ama sen gebe olursan haber et bana 😘olmazsan hazirana gel . Ama insallah seninki tutar bu ay cok dua edicem sana

Valla ne oldu acaba yumurtlama testindede göstermedi yumurtlamayi bi karisii oldu bu ay bakalim bekliyorum bende🤭 banada süpriz olacak bugün yarin gelir ama
Benim de testler fln çorba oldu saatleri fln 😂 kismetimizde varsa boyle de olur yaa bakalim az kaldi🤭

Back