Insallah canimm benimmm Rabbim bekletmez insallah bu duyguyu hemen tadarsinnYa canim insallah haziranda tutar uzulmeye basliyorum icden ice . Ama kendimi birakmamam lazim bakalim elbet olur diyorum. 31 gun cok uzunmus. Umarim gebesindir. Ben artik haziran topigine geciyorummalum hazirana hazirliklar. Ama sen gebe olursan haber et bana olmazsan hazirana gel . Ama insallah seninki tutar bu ay cok dua edicem sana
Ayy bende geliyorum peşinden adet sancıları gelip duruyor pazartesi gelcek heralde benimde 3 ay olduu napcaz yaaInsallah haziranda olur artik regl dongulerim kisaldi 3 aydir deniyorum. Ya atdir 24.25 gunde bir regl olmaya basladim hayirlisi
Kendimi hamile moduna iyice soktum ben hahahahBenim de testler fln çorba oldu saatleri flnkismetimizde varsa boyle de olur yaa bakalim az kaldi
Son 3 buçuk günSon 4 gün
Çok mu umutsuzsun..Son 3 buçuk gün
Zaten bu durumda pozitif dusunmezsek hiç olmaz gibime geliyor, sagol cnm benim hepimizin saglikli bebekleri guzel huzurlu hamilelikleri olsun insAy amin insallah ne guzel dedin. Esimde senin gibi cok pozitif dusunuyor bir sorun yok diyor. Insallah seninde ikizlerin olur
Amin insallah canim benim bakalim bu ay ise dondum ne kadar deneyebilcezInsallah canimm benimmm Rabbim bekletmez insallah bu duyguyu hemen tadarsinnYaaa kuzummm cok tesekkür ederimmm düsünmen yeterr öyle sevinirimki bu bile bi ümit oluyo insana duadan daha büyük bisi varmii insallah olmam da gerek kalmaz ama olursamda Haziranda olurummm zaten , sonuca göre sana haber ederim benn
Arada gel gitlerimiz olmasi normalKendimi hamile moduna iyice soktum ben hahahahhani regl olursamm bile dicemki yokk canimmm kesin hamileyimmmm öyle uzun geldi bu ay bana aslinda ben buraya girmedeb salmistim cayira simdi yine niye böyle olduki yaaa
Senin pztsi degil mi?Son 3 buçuk gün
Kuzum hiç belirti yok ya hatta adet belirtileri başladıÇok mu umutsuzsun..
Pazartesi canım ama ben gece olduğum zaman gece adet oluyorum büyük ihtimalle pazartesi gece olucam sabah gelmez benim o yüzden 3 buçuk dedimSenin pztsi degil mi?
Hahahah ac vallaBen bu kadar belirtisizlikle hamile kalırsam bu ay topik açıcam kadınlara örnek olsun diye bu kadar imkansız gibiyken nasıl hamile kaldım diye
Beninde 28.güne son 2 gösteriyo pazar günü ama takvim 2 gün gecikebilir diyo yani Sali gününe cektiSon 4 gün
Ahahahah aynı benim döngü düzenimPazartesi canım ama ben gece olduğum zaman gece adet oluyorum büyük ihtimalle pazartesi gece olucam sabah gelmez benim o yüzden 3 buçuk dedim
Dur sen hemen acele etme . Regl olana kadar hala vaktin var insallah nasip olurAyy bende geliyorum peşinden adet sancıları gelip duruyor pazartesi gelcek heralde benimde 3 ay olduu napcaz yaa( test bile yapmaya hevesim kalmadı 3 ayda adet bekler oldum resmen
Oyle gercekden esim cok rahat hic takmiyor. Benimde ogrenmem gerek oyle olmayi Ama yapi meselesi gercekdenZaten bu durumda pozitif dusunmezsek hiç olmaz gibime geliyor, sagol cnm benim hepimizin saglikli bebekleri guzel huzurlu hamilelikleri olsun ins
Inşallah canım allahım yüzümü güldürsünDur sen hemen acele etme . Regl olana kadar hala vaktin var insallah nasip olur
Hepimiz önümüzdeki hafta içi gerçeklerle yüzleşeceğiz artık baya az kaldıBeninde 28.güne son 2 gösteriyo pazar günü ama takvim 2 gün gecikebilir diyo yani Sali gününe cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?