Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canimm benimmm Rabbim bekletmez insallah bu duyguyu hemen tadarsinn Yaaa kuzummm cok tesekkür ederimmm düsünmen yeterr öyle sevinirimki bu bile bi ümit oluyo insana duadan daha büyük bisi varmii insallah olmam da gerek kalmaz ama olursamda Haziranda olurummm zaten , sonuca göre sana haber ederim benn

Insallah haziranda olur artik regl dongulerim kisaldi 3 aydir deniyorum. Ya atdir 24.25 gunde bir regl olmaya basladim hayirlisi
Ayy bende geliyorum peşinden adet sancıları gelip duruyor pazartesi gelcek heralde benimde 3 ay olduu napcaz yaa ( test bile yapmaya hevesim kalmadı 3 ayda adet bekler oldum resmen

Benim de testler fln çorba oldu saatleri fln kismetimizde varsa boyle de olur yaa bakalim az kaldi
Kendimi hamile moduna iyice soktum ben hahahah hani regl olursamm bile dicemki yokk canimmm kesin hamileyimmmm öyle uzun geldi bu ay bana aslinda ben buraya girmedeb salmistim cayira simdi yine niye böyle olduki yaaa

Ben bu kadar belirtisizlikle hamile kalırsam bu ay topik açıcam kadınlara örnek olsun diye bu kadar imkansız gibiyken nasıl hamile kaldım diye

Ay amin insallah ne guzel dedin. Esimde senin gibi cok pozitif dusunuyor bir sorun yok diyor. Insallah seninde ikizlerin olur
Zaten bu durumda pozitif dusunmezsek hiç olmaz gibime geliyor, sagol cnm benim hepimizin saglikli bebekleri guzel huzurlu hamilelikleri olsun ins

I
Amin insallah canim benim bakalim bu ay ise dondum ne kadar deneyebilcez artik kismet . Opuyorum seni

Kendimi hamile moduna iyice soktum ben hahahah hani regl olursamm bile dicemki yokk canimmm kesin hamileyimmmm öyle uzun geldi bu ay bana aslinda ben buraya girmedeb salmistim cayira simdi yine niye böyle olduki yaaa
Arada gel gitlerimiz olmasi normal ben hic anlamiyorum valla suan var mi yok mu

Ben bu kadar belirtisizlikle hamile kalırsam bu ay topik açıcam kadınlara örnek olsun diye bu kadar imkansız gibiyken nasıl hamile kaldım diye
Hahahah ac vallabu ay bende öyleydim bugüb gögüslerimdeki siziyi tam hissediyorum sag gögsüm bugün agrimaya basladi, kasik batmalarimda son 3-4 gündür var ovu.dan sonra hic belirtim olmadi catlamadan 3 gün sonra ama sol kasigimda ciddi aci hissettim yattigim yerdek kaldirdi beni bi o oldu ondan sonea ne kasik agrisi ne bisi ama bu hafta hepsini hissediyorum adet yakin gibi bakalim belkide gec adet olucahim icin belirtilerde gec geldi her ay ovu.ile baslar adete kadat sürerdi bu ay adet haftamda basladi bakalim günümde ileri aticagi icin oldu sanirim bende bu ay merak ediyorum

Zaten bu durumda pozitif dusunmezsek hiç olmaz gibime geliyor, sagol cnm benim hepimizin saglikli bebekleri guzel huzurlu hamilelikleri olsun ins
Oyle gercekden esim cok rahat hic takmiyor. Benimde ogrenmem gerek oyle olmayi Ama yapi meselesi gercekden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…