• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben önceki gebeliğimi adetten dört gün sonra öğrendim. Geç döllenmeydi benimki de.
Ben en son 12 nisan regl oldum 26 nisan çatlatma iğnesi dün regl günüm test yaptım negatif hala regl de olmadım sizce bir ümit varmı yani geç öğrenen oluyor mu benimde göğüs hassasiyetim ara ara kasık sancım birde sarımsı beyazımsı akıntı oluyor az az kabızlık var birde ara ara bulantı ama hamilelik yormak istemiyorum negatifi gördüm üzüldüm

Tamamdır 😅😍 ama bugün negatif gördüğüm için hiç umudum yok 🙆🏻‍♀️
Belli olmaz cnm ya pozitif çıkınca herkese supriz oluyor bence. Aaa kesin hamileyim demek icin zaten en az 5 hafta olmasi gerekiyor o yüzden bekliycez 2 gün daha az kaldi🤭💕 gelmesin regl gelmesiiiinnnn🤣

36.6 çıktı yaptim şimdi 🤭 1 derece mi fazla oluyormuş. Yanıltıcı olur gibime geldi ama..
Bende yaaa korkuyom.adet olucam diyeee vallah🤣🤣 dün akintim vardi adet oldum sandim bugün bisi yok ben dün aksam ölctüm 37.2 ydi birde simdi ölceyim bakim 🤭 simdi ölctüm 37.1 diyo

Back