Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testine bakabilirmiyim cok sevindim regl geciktimi? Bende gectiğimiz pzartesi duydum@s_gofret canım hayırlı olsun ya çok sevindim
dün yaptım canım. sen naptın kalp atışlarını duymuştun en son galiba
Doğru söylüyorsun canım ama yine de netleşsin yazayım ya.Sen yine de yaz canım ya ne olacak sanki? Kalbini ferah tut Rabbine emanet et. Hem şu an yumurtlama döneminde olanlar da faydalanır belki?
Ben en son 12 nisan regl oldum 26 nisan çatlatma iğnesi dün regl günüm test yaptım negatif hala regl de olmadım sizce bir ümit varmı yani geç öğrenen oluyor mu benimde göğüs hassasiyetim ara ara kasık sancım birde sarımsı beyazımsı akıntı oluyor az az kabızlık var birde ara ara bulantı ama hamilelik yormak istemiyorum negatifi gördüm üzüldümBen önceki gebeliğimi adetten dört gün sonra öğrendim. Geç döllenmeydi benimki de.
Yok canım kasetErken gebelik testleri mi bunlar
Yumurtlamadan kaç gün sonra idrarda çıktı acabaKanda da idrarda da çıkmıştı canım hatta testin fotoğrafı duruyo galiba atim sana
Tam 14 gün sonra canım. Ama koyuydu baya. Hem erken test hem de kaset. Yani iki gün önce de yapsam olurmuş ama benim ümidim olmadığı için bu ay hiç test yapmamıştım.Yumurtlamadan kaç gün sonra idrarda çıktı acaba
Anladım darısı bizlere inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişinizTam 14 gün sonra canım. Ama koyuydu baya. Hem erken test hem de kaset. Yani iki gün önce de yapsam olurmuş ama benim ümidim olmadığı için bu ay hiç test yapmamıştım.
Amin amin Allah’ım buraları hayırlısıyla bebiş doldursunAnladım darısı bizlere inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişiniz
Bende yarım saat önce kaset testten yaptım negatif. Ümidimi kesmem gerek anlaşılanYok canım kaset
Belli olmaz canım belki seninki daha geç döllenmiştir. 8güne kadar gecikebilir demişlerdi. Olmazsa da can sıkmak yok olana kadar devam.Bende yarım saat önce kaset testten yaptım negatif. Ümidimi kesmem gerek anlaşılan
Cnmm pazar test yapcam bat günü gelmezse tabi. Erken erken yaptim negatifleri gördüm sen nasılsın
Ödüm kopuyo valla regl olcam diye tmm ins bakalim pzar sabahina sozlesmis olalımYapalimmmm sabah ilk is testleri atmak olsun buraya
Normalde de boyle çıkabilir vücudunda hep lh olduğu için cnm. Ama lh ile beta hcg karisabiliyormus da. Bugün de yap bakalim artcak mı. Ben testlere ara verdim yapmiycam hicbirseyAnlamadim neden boyle oldu
Belli olmaz cnm ya pozitif çıkınca herkese supriz oluyor bence. Aaa kesin hamileyim demek icin zaten en az 5 hafta olmasi gerekiyor o yüzden bekliycez 2 gün daha az kaldi gelmesin regl gelmesiiiinnnnTamamdır ama bugün negatif gördüğüm için hiç umudum yok
36.6 çıktı yaptim şimdi 1 derece mi fazla oluyormuş. Yanıltıcı olur gibime geldi ama..Simdi okudum da vücut isisindanda anlasiliyomus
Bende yaaa korkuyom.adet olucam diyeee vallah dün akintim vardi adet oldum sandim bugün bisi yok ben dün aksam ölctüm 37.2 ydi birde simdi ölceyim bakim simdi ölctüm 37.1 diyo36.6 çıktı yaptim şimdi 1 derece mi fazla oluyormuş. Yanıltıcı olur gibime geldi ama..