- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
Adet gelmeden üç gün önceki sancılarımla aynıydı gelen sancılar tamamım dedim ben de zaten akıntım da vardı sarımsı. Bu başlardaki belirtiler çok yanıltıcı ciddenAma o hamilelikte de oluyormuş yani ondan anlayamayiz di miRhea Silvia da regl olcam diyordu.. bat 16 miydi senin
Ben önceki gebeliğimi adetten dört gün sonra öğrendim. Geç döllenmeydi benimki de.Adetim 5 gün gecikti az önce yine negatif sonuç aldım. Ne yapmam lazım erken mi geç döllenmeyse bile. Var mı tanıdığınız geç döllenme olup geç öğrenen
Belirti var mıydı hatırlıyo musun canım gecikme dönemindeBen önceki gebeliğimi adetten dört gün sonra öğrendim. Geç döllenmeydi benimki de.
Vardı canım çook halsizdim yerimden kalkamıyordum. Bi de çok fena kabızdım.Belirti var mıydı hatırlıyo musun canım gecikme döneminde
Kanda mı çıkmıştı idrarda mıVardı canım çook halsizdim yerimden kalkamıyordum. Bi de çok fena kabızdım.
Benim 15 ya da 16 sizin 17 o zaman
Kanda da idrarda da çıkmıştı canım hatta testin fotoğrafı duruyo galiba atim sanaKanda mı çıkmıştı idrarda mı
Atsana kuzu yaKanda da idrarda da çıkmıştı canım hatta testin fotoğrafı duruyo galiba atim sana
Evet güven olmuyor çok benziyor gerçektenAdet gelmeden üç gün önceki sancılarımla aynıydı gelen sancılar tamamım dedim ben de zaten akıntım da vardı sarımsı. Bu başlardaki belirtiler çok yanıltıcı cidden
Ayy inss insssİnşaallah inşaallah canım ya hcg çift öizgini bekliyorum
Atsana kuzu ya
16sinda yapalim topluca
Naptınız kızlar ? Merak ettim sizi inşAllah güzel haberleriniz vardırBen önceki gebeliğimi adetten dört gün sonra öğrendim. Geç döllenmeydi benimki de.
Yapalimmmm16sinda yapalim topluca
dün yaptım canım.Aaaa gercekteeen miiiicoook sevindiim ne zaman test yaptın
Sen yine de yaz canım ya ne olacak sanki? Kalbini ferah tut Rabbine emanet et. Hem şu an yumurtlama döneminde olanlar da faydalanır belki?Evet laboquick. Ben bi kan testi vereyim keseyi görüp kalp atışlarını duyayım sonra size geçen aylardan farklı ne yaptığımı yazıcam inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?