Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana göre 15 i catlama gibi ama ordada koyu ikinci cizgi ben 14 dekine göre öyle diyorum ama yine sizde bi fikir verin ona göre ümitlenmim bosuna
Bana 16 sında çatlamış gün çatlamış gibi geldi. Eğer öyleyse hesapladığın bat a +2 eklemelisin:) Ve inşallah tüm belirtilerin gebeliktendir ve pozitif olur
Tabii adet ile gebelik belirtileri neredeyse aynı. Biz yine bekleyelim sabırla

Reactions: Mof
Bende de var süt beyaz akıntı şuan sudan biraz daha yoğun kivamli ama bilmem belirti mi değil mi..

Yaptim ama silik cikti ben de cok sıvı aldım.. regl olmazsam pazar sabah test yapcam artik durdurcam kendimi regl olcam gibi geliyor ama gelmeden bilemiycez
Canım senin daha vardı ama değil mi bata? Bu arada herkesin çıkmıyor bence ovulasyon testinde. Senin gebelikte pozitif çıksın inşallah

Bende de var süt beyaz akıntı şuan sudan biraz daha yoğun kivamli ama bilmem belirti mi değil mi..
Yani direkt belirti demek zaten çok zor. Adet belirtileri ile karışıyor resmen
Ctsi ya da pazar bat benim 15 ya da 16si.. ay ins cnm ins
Az kalmış inşallah Maşallah dayanmışsın neredeyse bata kadar

Yani direkt belirti demek zaten çok zor. Adet belirtileri ile karışıyor resmen

Az kalmış inşallah Maşallah dayanmışsın neredeyse bata kadar
Evet ya karışıyor gerçekten beklemekten baska çare yok ama erken yapip hüsrana ugradiktan sonra bat gününü beklemeye karar verdim pazar yapcam testi de regl olmazsam insallaaaahhh bugun aslında 12. Gun seninki gibi ama dayandim yapmadim

Ayy inşallah regl falan olma şöyle güzel değerli bir hcg hormonu belirsin
Pazara da bir şey kalmadı heyecanla bekleyelim

Reactions: Mof
Off ozaman böyle gögüslerimin agrimamasi normal demekki bugün itibariyle sol gögsümün üstü ve yani agriyp sag gögsümde hassaslasiyo ozaman bu belirtiler normal adet görücem ben doktorunda daha adetine cok var demesi dogruydu demekki yine ümitlendim bosa ama test yaptim aksam negatif alttaki LH üstteki HCG testi normal testlerden erken degil

Eklentiler

• 20210513_203325.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 29
  • 20210513_203347.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…