Ins cnmmEvet laboquick. Ben bi kan testi vereyim keseyi görüp kalp atışlarını duyayım sonra size geçen aylardan farklı ne yaptığımı yazıcam inşaallah
Yarin da yap bakalim artcak miKizlar ustteki mavi gebelik testi bombos alttaki ovulasyon testi. Bat 15 mayis sizce neden boyle ?
Evet evet:)) yazmıştım buradan da sanırım senden 2 gün önce öğrendim
Bana 16 sında çatlamış gün çatlamış gibi geldi. Eğer öyleyse hesapladığın bat a +2 eklemelisin:) Ve inşallah tüm belirtilerin gebeliktendir ve pozitif olurBana göre 15 i catlama gibi ama ordada koyu ikinci cizgi ben 14 dekine göre öyle diyorum ama yine sizde bi fikir verin ona göre ümitlenmim bosuna
Bende de var süt beyaz akıntı şuan sudan biraz daha yoğun kivamli ama bilmem belirti mi değil mi..İnşallah gebeliktendir2-3 gündür bildiğin beyaz akıntım var. Su kıvamında. Önceki gebeliğimde de olurdu.
bei de sağ ve sol kasığıma inceden sancı giriyor benim de. Hatta ne yalan söyleyeyim bugün sabahtan beri yatıyorum sol tarafa çok girdi ve korktum da. Ama normalmiş ilk haftalarda inşallah
Canım senin daha vardı ama değil mi bata? Bu arada herkesin çıkmıyor bence ovulasyon testinde. Senin gebelikte pozitif çıksın inşallahYaptim ama silik cikti ben de cok sıvı aldım.. regl olmazsam pazar sabah test yapcam artik durdurcam kendimiregl olcam gibi geliyor ama gelmeden bilemiycez
Ctsi ya da pazar bat benim 15 ya da 16si.. ay ins cnm insCanım senin daha vardı ama değil mi bata? Bu arada herkesin çıkmıyor bence ovulasyon testinde. Senin gebelikte pozitif çıksın inşallah
Yani direkt belirti demek zaten çok zor. Adet belirtileri ile karışıyor resmenBende de var süt beyaz akıntı şuan sudan biraz daha yoğun kivamli ama bilmem belirti mi değil mi..
Az kalmış inşallahCtsi ya da pazar bat benim 15 ya da 16si.. ay ins cnm ins
Hı anladım kuzum ümidi kesmeyelim o zaman hadi hayırlısıHayir erken daha.. 14 günde tamamlanabilir dollenme, sonra 48-72 saat arasi 2 kat artarak gidecek, regl 1 hafta gecmeden gormeme sansin var cnm. Onemli olan regl olmamak
Evet ya karışıyor gerçekten beklemekten baska çare yok ama erken yapip hüsrana ugradiktan sonra bat gününü beklemeye karar verdimYani direkt belirti demek zaten çok zor. Adet belirtileri ile karışıyor resmen
Az kalmış inşallahMaşallah dayanmışsın neredeyse bata kadar
Kesmeyelim kesmeyelimHı anladım kuzum ümidi kesmeyelim o zaman hadi hayırlısı
Ayy inşallah regl falan olma şöyle güzel değerli bir hcg hormonu belirsinEvet ya karışıyor gerçekten beklemekten baska çare yok ama erken yapip hüsrana ugradiktan sonra bat gününü beklemeye karar verdimpazar yapcam testi de regl olmazsam insallaaaahhh bugun aslında 12. Gun seninki gibi ama dayandim yapmadim
Ama o hamilelikte de oluyormuş yani ondan anlayamayiz di miRegl sancılarıda cok var ama
Ayyyy ins cnm en buyuk istegim gercekten 2 gun kaldi varsa çıkar heralde silik de olsa..Ayy inşallah regl falan olma şöyle güzel değerli bir hcg hormonu belirsin
Pazara da bir şey kalmadı heyecanla bekleyelim
Bat 17 gösteriyo canım yumurtlamaya göre olursam 16 çatlama 17Ama o hamilelikte de oluyormuş yani ondan anlayamayiz di miRhea Silvia da regl olcam diyordu.. bat 16 miydi senin
Catlama 1 dusun 14 gun arada 16 bat olur ona gore hesaplasanaBat 17 gösteriyo canım yumurtlamaya göre olursam 16 çatlama 17
İnşaallah inşaallah canım ya hcg çift öizgini bekliyorumIns cnmmins regl olmam ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?