• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlaaar fazla ovulasyon testiniz varsa yapar mısınız merak ediyorum pozitif cikcak mi🤭 s_gofret s_gofret Rhea Silvia Rhea Silvia . Lh ve hcg yapisal olarak birbirine cok benzer proteinlermiş ve bazi testler ikisini ayıramadığı için pozitif çıkıyormuş. Test etsek dedim😁

yaptım şimdi. Daha yeni ayran içtim su da içmişimdir 2 saat içinde. Ona rağmen T koyu çıktı:)
Sen takip ediyor musun ovulasyon testinde?

Ne bilim canım ya çıkan çoğu kişinin üç dört gün kala kasette pozitif çıkmış silik hayalet vb de olsa 🤣 Benim 4 gün kaldı hiçbişi yok olmalıydı bence ☺️
Kişiden kişiye değişir ama net yumurtlama tarihini biliyor muydun? Ona göre belki daha 4 kalmamıştır:) İnşallah pozitife döner hayırlısıyla🥰

Kizlar ustteki mavi gebelik testi bombos alttaki ovulasyon testi. Bat 15 mayis sizce neden boyle ?

Eklentiler

• D80E9E6B-8F78-416D-AD62-9034BB75D210.jpeg
    D80E9E6B-8F78-416D-AD62-9034BB75D210.jpeg
    108,8 KB · Görüntüleme: 74
  • D09B336D-2055-433F-8512-2A68D7AF6B8F.jpeg
    D09B336D-2055-433F-8512-2A68D7AF6B8F.jpeg
    108,8 KB · Görüntüleme: 48
Kişiden kişiye değişir ama net yumurtlama tarihini biliyor muydun? Ona göre belki daha 4 kalmamıştır:) İnşallah pozitife döner hayırlısıyla🥰
Canım 2-3 mayıs gibi çatladı hayırlısı neyse o olsun 😍 Şuan olursa seviniriz olmazsa üzülmeyiz o moddayız ❤️

Benimde akintim ve hafif bel agrim var adet belirtilerim var sag kasigima icerden sanci giriyo hafif soldada var ama ay boyu sol tarafimi hissettim simdi adete yakin sag tarafima da sanci giriyo adet olucam sanirim 😏

Canım 2-3 mayıs gibi çatladı hayırlısı neyse o olsun 😍 Şuan olursa seviniriz olmazsa üzülmeyiz o moddayız ❤️
Benim de 27 sinde çatlatma iğnesi oldu ama zaten çatlamak üzereydi. Ben çatlama sonrası en kötü 12. Günde öğrendim diye düşünüyorum. Belki senin de daha zaman vardır inşallah🤗🥰🥰

Benimde akintim ve hafif bel agrim var adet belirtilerim var sag kasigima icerden sanci giriyo hafif soldada var ama ay boyu sol tarafimi hissettim simdi adete yakin sag tarafima da sanci giriyo adet olucam sanirim 😏
İnşallah gebeliktendir🙏🏼🙏🏼 2-3 gündür bildiğin beyaz akıntım var. Su kıvamında. Önceki gebeliğimde de olurdu.
bei de sağ ve sol kasığıma inceden sancı giriyor benim de. Hatta ne yalan söyleyeyim bugün sabahtan beri yatıyorum sol tarafa çok girdi ve korktum da. Ama normalmiş ilk haftalarda inşallah

Kizlaaar fazla ovulasyon testiniz varsa yapar mısınız merak ediyorum pozitif cikcak mi🤭 s_gofret s_gofret Rhea Silvia Rhea Silvia . Lh ve hcg yapisal olarak birbirine cok benzer proteinlermiş ve bazi testler ikisini ayıramadığı için pozitif çıkıyormuş. Test etsek dedim😁
Ben yapmıştım baya kpyu çıkmıştı. Eve gideyim de çekip yollayayım sana☺️

İnşallah gebeliktendir🙏🏼🙏🏼 2-3 gündür bildiğin beyaz akıntım var. Su kıvamında. Önceki gebeliğimde de olurdu.
bei de sağ ve sol kasığıma inceden sancı giriyor benim de. Hatta ne yalan söyleyeyim bugün sabahtan beri yatıyorum sol tarafa çok girdi ve korktum da. Ama normalmiş ilk haftalarda inşallah
Ahh canimmm insallahhhh benimde az az seffaf yapiskan yumurta aki gibi akintim var sildikce görüyorum bugün 2 sefer oldu ama öyle cok degil bugün bel agrimda basladi ve dedigim gibi bugün itibariyle sag tarafimdada hissediyorum batismayi ama kasik batmasi tam olarak ne oluyo ondan emin degilim yinede yoramiyorum hamilelige 😏yani adet olacaksamda 2 aydir yepyeni seyler yasiyorum gecen ay memeucu hassasiyetim oldu bu ayda bu seffaf yumurta aki gibi akintim yani anlayamadim ben nezaman catladim tam emin degilim testleri bi yollasam baksaniz toplu halde tam emin olucam

Bana göre 15 i catlama gibi ama ordada koyu ikinci cizgi ben 14 dekine göre öyle diyorum ama yine sizde bi fikir verin ona göre ümitlenmim bosuna

Eklentiler

• 20210513_204750.jpg
    20210513_204750.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 66
M Mof canım sırasıyla
1.adete bir gün kala LH
2.adet günü LH
3.adete bir gün kala erken gebelik testi
4. Adet günü kaset gebelik

Eklentiler

• F3FFABCF-63A9-418F-96F8-C2C588221B4F.jpeg
    F3FFABCF-63A9-418F-96F8-C2C588221B4F.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 73
yaptım şimdi. Daha yeni ayran içtim su da içmişimdir 2 saat içinde. Ona rağmen T koyu çıktı:)
Sen takip ediyor musun ovulasyon testinde?
Yaptim ama silik cikti ben de cok sıvı aldım.. regl olmazsam pazar sabah test yapcam artik durdurcam kendimi😂 regl olcam gibi geliyor ama gelmeden bilemiycez🤷🏼‍♀️

Ne bilim canım ya çıkan çoğu kişinin üç dört gün kala kasette pozitif çıkmış silik hayalet vb de olsa 🤣 Benim 4 gün kaldı hiçbişi yok olmalıydı bence ☺️
Hayir erken daha.. 14 günde tamamlanabilir dollenme, sonra 48-72 saat arasi 2 kat artarak gidecek, regl 1 hafta gecmeden gormeme sansin var cnm. Onemli olan regl olmamak🤭

Back