Kizlaaar fazla ovulasyon testiniz varsa yapar mısınız merak ediyorum pozitif cikcak mis_gofret Rhea Silvia . Lh ve hcg yapisal olarak birbirine cok benzer proteinlermiş ve bazi testler ikisini ayıramadığı için pozitif çıkıyormuş. Test etsek dedim
Kişiden kişiye değişir ama net yumurtlama tarihini biliyor muydun? Ona göre belki daha 4 kalmamıştır:) İnşallah pozitife döner hayırlısıylaNe bilim canım ya çıkan çoğu kişinin üç dört gün kala kasette pozitif çıkmış silik hayalet vb de olsaBenim 4 gün kaldı hiçbişi yok olmalıydı bence
Canım 2-3 mayıs gibi çatladı hayırlısı neyse o olsunKişiden kişiye değişir ama net yumurtlama tarihini biliyor muydun? Ona göre belki daha 4 kalmamıştır:) İnşallah pozitife döner hayırlısıyla
Benim de 27 sinde çatlatma iğnesi oldu ama zaten çatlamak üzereydi. Ben çatlama sonrası en kötü 12. Günde öğrendim diye düşünüyorum. Belki senin de daha zaman vardır inşallahCanım 2-3 mayıs gibi çatladı hayırlısı neyse o olsunŞuan olursa seviniriz olmazsa üzülmeyiz o moddayız
İnşallah gebeliktendirBenimde akintim ve hafif bel agrim var adet belirtilerim var sag kasigima icerden sanci giriyo hafif soldada var ama ay boyu sol tarafimi hissettim simdi adete yakin sag tarafima da sanci giriyo adet olucam sanirim
ÖylemiBenim de 27 sinde çatlatma iğnesi oldu ama zaten çatlamak üzereydi. Ben çatlama sonrası en kötü 12. Günde öğrendim diye düşünüyorum. Belki senin de daha zaman vardır inşallah
Bekleyip dua edelim inşallahÖylemiinş canım bekleyip görcez
Ben yapmıştım baya kpyu çıkmıştı. Eve gideyim de çekip yollayayım sanaKizlaaar fazla ovulasyon testiniz varsa yapar mısınız merak ediyorum pozitif cikcak mis_gofret Rhea Silvia . Lh ve hcg yapisal olarak birbirine cok benzer proteinlermiş ve bazi testler ikisini ayıramadığı için pozitif çıkıyormuş. Test etsek dedim
Ahh canimmm insallahhhh benimde az az seffaf yapiskan yumurta aki gibi akintim var sildikce görüyorum bugün 2 sefer oldu ama öyle cok degil bugün bel agrimda basladi ve dedigim gibi bugün itibariyle sag tarafimdada hissediyorum batismayi ama kasik batmasi tam olarak ne oluyo ondan emin degilim yinede yoramiyorum hamileligeİnşallah gebeliktendir2-3 gündür bildiğin beyaz akıntım var. Su kıvamında. Önceki gebeliğimde de olurdu.
bei de sağ ve sol kasığıma inceden sancı giriyor benim de. Hatta ne yalan söyleyeyim bugün sabahtan beri yatıyorum sol tarafa çok girdi ve korktum da. Ama normalmiş ilk haftalarda inşallah
Yaptim ama silik cikti ben de cok sıvı aldım.. regl olmazsam pazar sabah test yapcam artik durdurcam kendimiyaptım şimdi. Daha yeni ayran içtim su da içmişimdir 2 saat içinde. Ona rağmen T koyu çıktı:)
Sen takip ediyor musun ovulasyon testinde?
16 catlama senin 15 degillBana göre 15 i catlama gibi ama ordada koyu ikinci cizgi ben 14 dekine göre öyle diyorum ama yine sizde bi fikir verin ona göre ümitlenmim bosuna
Evet laboquick. Ben bi kan testi vereyim keseyi görüp kalp atışlarını duyayım sonra size geçen aylardan farklı ne yaptığımı yazıcam inşaallahLaboquick di mi testler? Ctsi ben de tekrarliyim bakalim regl olmazsam ovulasyonu, demekki dogru lh ile hcg yi ayırt etmiyor testler
Hayir erken daha.. 14 günde tamamlanabilir dollenme, sonra 48-72 saat arasi 2 kat artarak gidecek, regl 1 hafta gecmeden gormeme sansin var cnm. Onemli olan regl olmamakNe bilim canım ya çıkan çoğu kişinin üç dört gün kala kasette pozitif çıkmış silik hayalet vb de olsaBenim 4 gün kaldı hiçbişi yok olmalıydı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?