Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet o yüzden çok önceden test yapıp moral bozmamak lazım, ovulasyon testi satan bi instagram hesabı da en az 12. Güne kadar bekleyin öyle test yapın diyordu var demek ki bir bildikleri
Benim bugun 12. Gun ama yapmiycam regl günü yapcam hayal kırıklığı istemiyorum ya.. gerçi yüksek ihtimal regl olcam agrilar var cunku

Benimde geliyor zaten adet yaklaştıkça anliyosun ya geleceğini:/
Bizim batlar aynıydı galiba benim son 5 günüm kaldı ama kasık ağrım yok sadece biraz gögüslerde hassasiyetim var. Şeffaf akıntı geldi bu sabahta sende hangi belirtiler var canım

Bu şeffaf akıntı bu sabah benden de geldi bata 5 gün var bu gebelik belirtisi değil dimi
Benimde bat günüm normalde dündü normal sartlarda ama yumurtlama 14 ü olunca 16 sina atti tarihi ,bugünde az busi gelince bi ümitlendim sanirim öyle diyolar insallah öyledir birazda bulantim var benim ama havalardanda olabilir midem tuhaf yedikten sonra bulanti geliyo acken bisi yok ... sende neler var canimm ? Baska bisiyin varmi

Bu şeffaf akıntı bu sabah benden de geldi bata 5 gün var bu gebelik belirtisi değil dimi
Bak böylr yazmislar ama ben genelde yaniliyorum yani test cift cizgide ciksa adet olabilirim öyle bi ümit geliyo sonra gidiyo

Eklentiler

• Screenshot_20210513-135211_Kadnlar Kulb.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 30
Bizim batlar aynıydı galiba benim son 5 günüm kaldı ama kasık ağrım yok sadece biraz gögüslerde hassasiyetim var. Şeffaf akıntı geldi bu sabahta sende hangi belirtiler var canım
Aynısı canım su gibi akıntı geldi kıvamlı değil yani benimde 5 gün kaldı 0 ağrı pazartesiyi beklicem gelmezse test yaparım ama o tek çizgi için moral bozamam

Aynısı canım su gibi akıntı geldi kıvamlı değil yani benimde 5 gün kaldı 0 ağrı pazartesiyi beklicem gelmezse test yaparım ama o tek çizgi için moral bozamam
Aynen öyle bende test ismarladim 17 sinde gelecelmos zaten günüm gecmis oluyo yapmicam o gelene kadar bendeki akinti seffaf uzayan cok afedersin silinince gördüm

Ama bunu yasayip adet olanda olmus yinede ümitlenmeyelim adet gecene kadar
Aynen bu akıntı adet akıntısı bence bizimki çünkü bat geldi artık yumurta ve sperm dollenmeyince rahim ağzı kalinlasiyormus tekrardan akıntı geliyormuş belki kaşık ve bel ağrımız olsaydı hamilelik dicektim de yok

Aynen öyle bende test ismarladim 17 sinde gelecelmos zaten günüm gecmis oluyo yapmicam o gelene kadar bendeki akinti seffaf uzayan cok afedersin silinince gördüm
Canım bende aynen hatta böyle baya sıvı sanki su dökmüşsün gibi ıslak oluyo o bölge akıntıda çok çeşitli olunca baya açık anlatmak gerekiyor. Kıvamlı akıntıyı ben yumurtlama zamani görüyorum bu iyice şu gibi peceyede parlak şekilde çıkıyo akıntı zaten

Aynen öyle zaten ümidim yok yavas yavas gögüslerimde hassaslasti ,sol kasigimda rahatsizlik hissediyorum sanki bisey sertlesiyo sisiyo geri iniy9 gibi tuhaf 24 üne kadar beklerim gececekse iyi bi gecsin günüm anca öyle emin olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…