Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende bakiniyodum hep ama su dpo ne demek bilmkyodumsimdi dpo num yaninda yazan 12 ,13 ,14 falan bunlar günlermo ? Yani catlamayi sifir sayarsak catlamadan sonraki 12.günöü

Kızlarrrrrr adetim 4 gün gecikti halâ olmadım adet olacakmışım gibi oldu bugün kırmızıları görecem galiba dedim ama geçti ağrısı ve olmadım normalde döngüm 29 gün ama 34 oldu bu ay hiç olmazdı normalde dün test yaptım bugün yapmadım geç döllenme de oluyor mu bu kadar gecikme

Sen kaç yaşındasın ilk gebelikmi olucak canım. Aynen bende ya olmazsa diye düşünüyorum 6 ay sonra olucağını bilsem bu kadar düşünmem ama insan hiç gebelik geçirmeyince acabamı diyor :/
Evet ilk olacak inşallah 31 yaşındayım ben sen kaç yaşındasın e yaşta gidiyor başka cocukta istiyorum böyle şeyler iste=)

Bir haftaya kadar gecikebiliyormuş galiba canım

Eklentiler

• E4CFCF68-851A-4E60-B318-5BFAF87FFD7A.jpeg
    51,7 KB · Görüntüleme: 57
Bir haftaya kadar gecikebiliyormuş galiba canım
kan veremiyorum damarlarım ince hemen patlıyorlar 12 gün önce vermiştim kan mosmor kollarım patladılar ve açıldığı icin geçmesini beklemem lazım hamile değilsem de adet olayım artık karnım burnumda resmen şişkinlikten

Benim de böyle çok zor oluyor zaten bulamadıkları için el üstünden damlatarak alıyorlar. O daha rahat oluyor tavsiye ederim

Evet ilk olacak inşallah 31 yaşındayım ben sen kaç yaşındasın e yaşta gidiyor başka cocukta istiyorum böyle şeyler iste=)
27 bende canım aynen 1. Doğursak hele bi. Ablamda 31de hamile kaldı canım 36 yaşında da 2. Doğurdu hemde doğal yoldan imkansız diye bişey yok ay ben niye böyle oldum bilmiyorum 3 ay geçince artık bendemi sorun var diyorum doktora gittim oda bişey yök dedi zaten doktorlarda problem olmasi için 8 ay 1 sene geçmesini bekliyor. Sanırım bi kaç ay daha böyle denemeden anlayamicaz sorunmu var

Ayniyiz benim de cikmadi.. 14unde bidaha yapcam olmazsam ama belirtiler var yani olcam yuksek ihtimal
Yaaa umutlanmak istemiyorum Ama benim en yakin arkadasim benm regl gunumde bile cikmadi iki gun gecikti oyle silik gordum dedi . 6 aylik gebe suanda

Yaaa umutlanmak istemiyorum Ama benim en yakin arkadasim benm regl gunumde bile cikmadi iki gun gecikti oyle silik gordum dedi . 6 aylik gebe suanda
E hiç belirti de mı yokmuş belki anlardı benim kafam iyice karıştı ya herkes başka başka öğreniyor gebeliğini

E hiç belirti de mı yokmuş belki anlardı benim kafam iyice karıştı ya herkes başka başka öğreniyor gebeliğini
Walla canim haklisin herkezin bunyesi yumurtlama tutma donemi farkli. Belirtiler varmis Ama iste bizim gibi regl gunu bile cikmayinca Yok sanmis. Bilemiyorum ki

Evet zaten ilk aylar bilgisiz oluyoruz sacma günlerde denemiştim hep kendime 3 4 ay verdim en bilinçli ayım bu aydı böyle 4 ay denerim olmazsa bana da doktor yolu=) bana da gelmene gerek yok deniceksin dedi deniyoruz bakalim=)

Evet zaten ilk aylar bilgisiz oluyoruz sacma günlerde denemiştim hep kendime 3 4 ay verdim en bilinçli ayım bu aydı böyle 4 ay denerim olmazsa bana da doktor yolu=) bana da gelmene gerek yok deniceksin dedi deniyoruz bakalim=)
Sen hiç korumadın mı ben bide 5 ay korunduk boş yere. Yok canim ben 3 aydır gün aşırı yapıyorum bu 3. Ay peş peşe yaptım kaçmadı benimkiler de işte doktor stres yapma dedi ama aklımdan atamiyorumki. Nasip bundan sonra si

Yok ben 2 yıldır evliyim 4 aydır deniyorum bi 4 ay daha verdim kendime sonra gidicem ama doktora=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…