Ayyy sormaaa nerdeyse foto paylascaz öyleeee anlatma geregi duyuyo insanCanım bende aynen hatta böyle baya sıvı sanki su dökmüşsün gibi ıslak oluyo o bölge akıntıda çok çeşitli olunca baya açık anlatmak gerekiyor. Kıvamlı akıntıyı ben yumurtlama zamani görüyorum bu iyice şu gibi peceyede parlak şekilde çıkıyo akıntı zaten
Aynen benimde dün gece ilişki oldu yine kaşık ağrısı oldu acaba adete yakın ilişki olduğu içinmi ağrıyor. Bende umitleniyorum ağrı olunca hamilelik diyeAyyy sormaaa nerdeyse foto paylascaz öyleeee anlatma geregi duyuyo insanbende silinirken gördüm uzuyodu ayni yumurtlama akintisi gibi ama doktor yumurtan var demisti belki de yumurtladim bide bu gece iliskide coook agrim olduu ondanda kaynaklanabilir tam deni geldiyse
Kuzum sen yaptın mı test ne durumdasın hamilesin sen bence patlat bi testHayırlı bayramlarrr kıslarr
Bende gögüs ve akıntı dışında belirti yok ikisi de normalde regl öncesi oluyor ama akıntı bazen sarımsı ve beyazımsı oluyordu. Bugün günlük ped takmayı unutmuşum iç çamaşırım suyla ıslanmış gibiydi o yüzden acaba mı dedim. Yine de pek ümitlenmek istemiyorum kendimi regl olacağıma ikna ettimBenimde bat günüm normalde dündü normal sartlarda ama yumurtlama 14 ü olunca 16 sina atti tarihi ,bugünde az busi gelince bi ümitlendim sanirim öyle diyolarinsallah öyledir birazda bulantim var benim ama havalardanda olabilir midem tuhaf yedikten sonra bulanti geliyo acken bisi yok ... sende neler var canimm ? Baska bisiyin varmi
Aynen benimde aynı normalde hep günlük ped kullanıyorum bugün unutmuşum iç çamaşırım suyla ıslanmış gibiydi aynı yumurtlama haftasının başındaki gibi gelmiş o yüzden bir şüphelendim ama test yapmıyorum zaten annemlere geldim. Pzt regl olmam gerekiyor eğer olmazsa o hafta kendi evime gidince test yaparımAynısı canım su gibi akıntı geldi kıvamlı değil yani benimde 5 gün kaldı 0 ağrı pazartesiyi beklicem gelmezse test yaparım ama o tek çizgi için moral bozamam
Kesinlikle ben hiç umutlanmıyorum hep kesin regl gelicek diye bakıyorum. Çünkü geçen aylarda da rahimde batma, beyaz ve sarımsı akıntı oldu sonra regl geldiAma bunu yasayip adet olanda olmus yinede ümitlenmeyelim adet gecene kadar
Aynen öylee Ovulasyonda pik görüp ayni gece adet oldum ,gecen ay yine gebelikte silik cizgi görüp adet oldum testi burayada yükledim hatta herkes gebesin dedi gecen ay ayni gün 3 gün erken adet oldum sansima bakarmisinKesinlikle ben hiç umutlanmıyorum hep kesin regl gelicek diye bakıyorum. Çünkü geçen aylarda da rahimde batma, beyaz ve sarımsı akıntı oldu sonra regl geldi
Canım normal kast test yapıp elendim bence kocca bir negatifKuzum sen yaptın mı test ne durumdasın hamilesin sen bence patlat bi test
Aaaa e o zaman sen yine yumurtlamami yaşadın baya koyuydu senin işte hepimizin farklı hormon seviyesi sen yapınca bende ovulasyon yaptım resmen tek çizgiydi adet yaklaşımı diye. Bende sadece yumurtlama dönemi artıyo lh demekki sende normaldede seviyesi yüksek o hormonun ben baya umitlenmistim senden yaaCanım normal kast test yapıp elendim bence kocca bir negatif
Bence normalde yüksek sanırım çünkü pik olmadı yumurtlama olcak kadarAaaa e o zaman sen yine yumurtlamami yaşadın baya koyuydu senin işte hepimizin farklı hormon seviyesi sen yapınca bende ovulasyon yaptım resmen tek çizgiydi adet yaklaşımı diye. Bende sadece yumurtlama dönemi artıyo lh demekki sende normaldede seviyesi yüksek o hormonun ben baya umitlenmistim senden yaa
Bend3 pzrtesi gece bekliyorum canım geç çatladım ya gündüz olmam. Aynen bendede göğüs hassasiyeti başladı artık belli iyice prof olduk ay geçtikçe iyice herşeyin neyden sebep olduğunu anlamaya başlıyorsunAynen benimde aynı normalde hep günlük ped kullanıyorum bugün unutmuşum iç çamaşırım suyla ıslanmış gibiydi aynı yumurtlama haftasının başındaki gibi gelmiş o yüzden bir şüphelendim ama test yapmıyorum zaten annemlere geldim. Pzt regl olmam gerekiyor eğer olmazsa o hafta kendi evime gidince test yaparım
Aynen o hormonun baya yüksekmiş senin anladık yani başkası atsa hamile derdim senin bünyede çok varmış demekkiBence normalde yüksek sanırım çünkü pik olmadı yumurtlama olcak kadarİlk aydan olması baya şok ederdi zaten yılmadan yola devam
Bilmiyorum ben iki ay önce gebelik öncesi kontrole gittim bi sorun yok dedi. Ama eşimin durumu bilmiyoz tabi. Benim bide aşı olma durumum var. İki yumurtlama daha deniyip aşı olup ara vermeyi düşünüyorum. Çünkü Eylül’de okula aşısız başlamak istemiyorum. O arada eşim gider doktora bakalım artıkAynen o hormonun baya yüksekmiş senin anladık yani başkası atsa hamile derdim senin bünyede çok varmış demekkiabi ben artık 1 seneye kadar normal bakmaya başladım doktorlar gibi iyice onlar gibi düşünmeye başladım çünkü hepimiz böyleyiz hepimizde sorun olmadığına göre normal yani 3 5 ay bu süreler. Ilk başta ilk ay hamile kalinmiyosa bi sorun var gözüyle bakıyordum artık bakış açım değişti
Anladım canım inşallah aşı olana kadar hamile kalırsınBilmiyorum ben iki ay önce gebelik öncesi kontrole gittim bi sorun yok dedi. Ama eşimin durumu bilmiyoz tabi. Benim bide aşı olma durumum var. İki yumurtlama daha deniyip aşı olup ara vermeyi düşünüyorum. Çünkü Eylül’de okula aşısız başlamak istemiyorum. O arada eşim gider doktora bakalım artık
Hayırlısı neyse o olsun canım benim henüz aşırı aşırı istekli değiliz. En hayırlı vakit neyse o zaman gelsin. Koronadan dolayı hep bi ikilemdeyim çünkü garantici biriyim. Böyle korkusuz özgür bi gebelikte geçirmek istiyorum açıkçası. Herşey kafamda net olsun istiyorum hepAnladım canım inşallah aşı olana kadar hamile kalırsın
Ya daha erken kaset test içinCanım normal kast test yapıp elendim bence kocca bir negatif
Yapayım hemen:) Benim ama zaten 3 gün pozitif gibi çıkmıştı. Sağ tarafı ince bir çizgi koyu ama sola doğru baya silikleşiyordu. Hatta o zaman çektiğimi ekledimKizlaaar fazla ovulasyon testiniz varsa yapar mısınız merak ediyorum pozitif cikcak mis_gofret Rhea Silvia . Lh ve hcg yapisal olarak birbirine cok benzer proteinlermiş ve bazi testler ikisini ayıramadığı için pozitif çıkıyormuş. Test etsek dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?