bastırılmış duygular...

detayları bilmiyorum ama bu da yanlış bence. sonuçta o kardeşinizin de hakkı vardır mutlaka

hiç şaşırmadım bu duruma.bu olayı yaşayan bir sürü insan var. erkek çocuk genellikle kayırılır. namaza başlamanla falan ilgisi yok.kaçmanla da olmayabilir.
boşver bence

hiç şaşırmadım bu duruma.bu olayı yaşayan bir sürü insan var. erkek çocuk genellikle kayırılır. namaza başlamanla falan ilgisi yok.kaçmanla da olmayabilir.
boşver bence
Namazla vs...alakası yok zaten keşke bizde kılsak derler hep ama her zaman kılmamak için bahaneleri vardır... Erkek Çocuktan dolayı değilmişte bugün biraz konuştum düğün masrafımda karşı taraf ödeme yapmak için herhangi bi atakta bulunmamayı annemde huzur bozulmamın diye hepsinin altına atmış imzayı...araba konusuna gelince de galiba biz gene eskisini verelim belki damadın babası alacaktır diye düşünüyorlardır çünkü Kayın pederim bi kaç defa dile getirdi ben arabalarını alacağım diye... Eşin be yengem Arasında ki fark ise eşimin dediği gibi eşini tam manasıyla tanınıyorlar bi kaç defa babamdan duymuştum bunu ben sana şunu alsam x neder diye sormuştu

abine seslenirken ağğğğbi mi diyorsun
Abimi senede bi defa belki görüyorum belki görnüyorum...nasıl seslendiğini unuttum :):) gene mi yazın hatasınyapyım :) siz de az hoş görün ne yapayım :) elim alışmış :) hiç olmasa ben ünlü harflerinizi kullanmaya Özen gösteriyorum :)

e bunların ayrımla alakası yokki. gelin için her aile yapar bunları ki.
sen bu soruyu kocanın ailesine soracaksın bana neden yapmadınız diye..

e bunların ayrımla alakası yokki. gelin için her aile yapar bunları ki.
sen bu soruyu kocanın ailesine soracaksın bana neden yapmadınız diye..
Herkesin Kazancı kendine zor yetiyor kendi kızına alamadığı bir şeyi ben kalkıpta isteyemem...gene asılsınlar ev aldık kredi ödememize yardımcı oluyorlar

Herkesin Kazancı kendine zor yetiyor kendi kızına alamadığı bir şeyi ben kalkıpta isteyemem...gene asılsınlar ev aldık kredi ödememize yardımcı oluyorlar
kızına yapmadıgını size yapıyormuş işte...kredi ödüemenize yardımcı oluyorlarmış.
demem o ki erkek olunca illaki yapılıyor geline de.

Sizin bir suçunuz günahınız yok ama ailenizle ortak paydada buluşamıyorsunuz.Elbetteki aileniz sizi çok seviyordur.Ama ortak zevkler veya paylaşım alanı olmadığı için sosyal olarak ailenizle daha az zaman geçiriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…