ben her gün ararım ama annemi.. orasını anlayamadım? neyi bahane edebilrler.. evet belkide abim ailemin beklentilerini karşılayan çocuktur ama ben hala neden hayal kırıklığıyım? onları düşünüyorum her zaman arıyorum evlendikten sonra anne ve babaının önemini daha çok anladım bunun bilincindeyim ama neden hala bu şekilde?Agbi değil gözünü seveyim abi yada ağabey yazabilirsin.
Ailenizle aranizda düşünce ayriliklari olusmus sanirim farklı hayatlar suruyorsunuz ve uzak kalmislar sizden. Kacarak evlenmek ile de cok buyuk darbe vurmussunuz bana kalirsa.
Bende surekli kimseyi aramadan sormam ama bi bağ vardir arada. Bunlarin hepsi ayrim yaptiklari icin onlarin bahanesi olabilir.
Birde sanirim abiniz ailenizin beklentilerini karsilayan çocuk siz ise hayal kirikligi olmussunuz onlarin gözünde
ama bi çözüm istiyorum artık kafama taktıkça kötü oluyorum içimde bastırılmış bir şeyler kalsın istmiyorumRabbim bilsin boşver. .
Her ailede oluyor bunlar. .
ama bi çözüm istiyorum artık kafama taktıkça kötü oluyorum içimde bastırılmış bir şeyler kalsın istmiyorum
elhamdülillah çok mutluyuz :) ama diğeridebenim ailem işte ortada bi sorun olsun hiç istemiyorum :)Kız kardeşim kaçtı. .
ona bir çay kaşığı vermeyecek ailem..
bana ve kız kardeşime 30ar milyar. .
Anne baba nın vicdanına kalmış durum. .
Şunu demek istiyorum; anne baba ayrım yapmamalı..
Fakat her ailede oluyor. .
bırak rabbim biliyor ya ..
boşuna üzülme. .
eşinle mutluysan ne mutlu sana..
Dünya malı boşuna. .
Mutlu günler. .
Nedenini bilemeyiz ki neden onlara sormuyorsunuz?ben her gün ararım ama annemi.. orasını anlayamadım? neyi bahane edebilrler.. evet belkide abim ailemin beklentilerini karşılayan çocuktur ama ben hala neden hayal kırıklığıyım? onları düşünüyorum her zaman arıyorum evlendikten sonra anne ve babaının önemini daha çok anladım bunun bilincindeyim ama neden hala bu şekilde?
inşaallah olay olmaz :) evleneli 3 yıl oldu hala unutamamışlar mıdır yani? bir de konumun kutusunde neyi büyük hissediyorsun anlamadım :):):)Konunun kutusunda büyük hissediyorum
Açık kapalı mevzusu kk da hep olaylı biter
Bence kaçarak evlendiğin için böyle davranıyorlar
sormayı düşünüyorum aslında ama gerekli cesareti toplayamıyorum galiba...Nedenini bilemeyiz ki neden onlara sormuyorsunuz?
elhamdülillah çok mutluyuz :) ama diğeridebenim ailem işte ortada bi sorun olsun hiç istemiyorum :)