- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.748
- 36
yanlış anlamışsınız :) benim evmde içkide içemezler sigarada bunu biliyorlar zten dikkat ediyorlar.. sadece istediğim hani senede bir kere görüyorsun ondada sigara içmeseler rahat rahat konuşsak hasret gidersek sadece bunu ypmıyorlar onada şimdilik katlanıyoruz ama hamile kaldığım andan itibarek dikkat etmezlerse o zaman baya bozuşcaz gibi..
Demin bana karışmıyorum demiştin ama şu an ileride bozuşuruz diyorsun.
Senin evinde içmiyorlar zaten e sende bu kadar rahatsızsan gitme. Onların evi. Ben bir kişi için evimin kuralını değiştirmem.
Karışmıyorum desen de demin içki sigara hasta olcaklar oğulları değil ben bakacağım dedin. Şimdi bu cümle de yine kinayeli. Siz böyle dokundurmalı konuşuyorsanız, rahatsız oluyorsanız, dini bir şeyler diyorsanız kusura bakmayın ama mesafe koyarlar soğuk davranırlar.
Ben de böyle şeylerden hiç hazzetmem mesela.
Benim bir arkadaşım sırf evimde içki kadehi var içki içiliyor diye plastik bardakla bana gelecek oldu o da son oldu. Zira bende o konuda saygılıyım bunu biliyor su bardağına içki koyacak değilim yani. Gayet alkol değmeyen bardaklarım varken bana ve tarzıma da müdahale ettirmem
Siz bence ailenizin yaşam tarzınızdan hiç hoşlanmıyorsunuz ve değişmesini istiyorsunuz. Burada hatalı olan sizsiniz. Değiştiremezsiniz. Bu çabanız ve sevmemeniz de onlara geçiyor. Ondan da haklı olarak mesafeliler.