bastırılmış duygular...

Kız kardeşim kaçtı. .
ona bir çay kaşığı vermeyecek ailem..
bana ve kız kardeşime 30ar milyar. .
Anne baba nın vicdanına kalmış durum. .

Şunu demek istiyorum; anne baba ayrım yapmamalı..
Fakat her ailede oluyor. .
bırak rabbim biliyor ya ..
boşuna üzülme. .
eşinle mutluysan ne mutlu sana..

Dünya malı boşuna. .

Mutlu günler. .

detayları bilmiyorum ama bu da yanlış bence. sonuçta o kardeşinizin de hakkı vardır mutlaka

merhaba arkadaşlar...
hep içimde tuttuğum bazen de tekrar gün yüzüne çıkıp beni üzen olaylar var... kafamı çok karıştırıyorlar bu yüzden sizin yorumlarınıza ihtiycım var çünkü artık bu duruma bir çözüm bulmak istiyorum.
öncelikle şunu bilmenizi isterim ben eşime kaçarak evlendim ama eşim ailemin desteklemediği biri değil bilhassa çok sevdikleri bir damattı ama bazı durumlar sebebiyle kaçmak zrunda kalmıştım.
ikincisi ise benim istediğim kesinlikle ailemin bana pahalı eşyalar alması vs.. de değil. sadece arada haksızlık varmı onu merak ediyorum..
başlıyorum..
ağbim çalışkan biridir fakatbir o kadarda duyarsız biridir misal olarak asla hiç bir kandille kimseyi aramaz ve asla beni bu güne kadr aranadı sadece bayramdan bayrama görüşürüz ben de bazen senede bir defa falan ararım o da onun için önemli bir gündür ve tebrik etmek istemişimdir.
ağbim lise yıllarınd evden bir çıktı okumak için bir dha da dönmedi her zaman ona ekstra masraflar yapılmıştır şuan tıp son sınıfta bu yaz düğünü var ve 6 senedir nişanlı.
nişan olduktan sonra sorunlar başadı ben de her zaman yengeme bir şeyler alınmıştır aldıkları kıyafet 1500tl yi bulur bir alış fiyatı bu. nişan olduolalı bilgisayarı ve telefonunu babam almıştır.
geçen yaz ağbime 30.000 likaraba alındı ve ağbimin eskiden kullandığı arabayı da bu yaz babam bize vermek istiyor arabayı satam 10.000 anca eder.
benim düğünümde babamlar sadece eşyalarıma 10.000 tl vermemişlerdir. ama ağbmin sadece eşyaları 24.000 tuttu.
ben anneme gittiğimde eşime aldığım her şeyin parasını öderim çünkü annem ben vereyim asla demez. kafm buralarda karışıyor ite... gelinlerine yaptıkları masrafın 10da birini eşime yapmamışlardır. ufak tefek aldıkları şeyler vardır bi ayakkabı bi eşofan gibi ama yengeme altın küpeler kolyeler kıyafetler her geldiğinde ve gittiklerinde dontırlar. neden?? onlar nişanlı olduğu içi mi?
biz kaçtığımız için mi? bizim değerimiz yokmu?
eşim ve ben sigara içmeyiz ve içilenortamda durmak istemeyiz.benim ailemin hepsi içiyor bayramda onlara gittiğimizde hava değişimin yanında birde sigara kokusu bizi mahvediyor ama buna hiç biri dikkat etmiyor yanımızda normalce içmeye devam ediyorlar ve benim evime geldklerinde -adece bir kere geldiler ben evleneli 3yıl oldu- balkondan içeri giremezler... ben anneannemlere gittiğimde kimse beni özlemez çok konuşmazlar...
bunların sebebini merak ediyorum... ben evlenmeden önce eşimle tnıştığımda değiştim kapandım namaza başladım sigarayı bıraktım eşim hafızdır.. ve ailemden hiç kimse bu tip konulara yatkın değidir ve konuşmayıda sevmezler bunlarda sebepolabilir mi?

hiç şaşırmadım bu duruma.bu olayı yaşayan bir sürü insan var. erkek çocuk genellikle kayırılır. namaza başlamanla falan ilgisi yok.kaçmanla da olmayabilir.
boşver bence

hiç şaşırmadım bu duruma.bu olayı yaşayan bir sürü insan var. erkek çocuk genellikle kayırılır. namaza başlamanla falan ilgisi yok.kaçmanla da olmayabilir.
boşver bence
Namazla vs...alakası yok zaten keşke bizde kılsak derler hep ama her zaman kılmamak için bahaneleri vardır... Erkek Çocuktan dolayı değilmişte bugün biraz konuştum düğün masrafımda karşı taraf ödeme yapmak için herhangi bi atakta bulunmamayı annemde huzur bozulmamın diye hepsinin altına atmış imzayı...araba konusuna gelince de galiba biz gene eskisini verelim belki damadın babası alacaktır diye düşünüyorlardır çünkü Kayın pederim bi kaç defa dile getirdi ben arabalarını alacağım diye... Eşin be yengem Arasında ki fark ise eşimin dediği gibi eşini tam manasıyla tanınıyorlar bi kaç defa babamdan duymuştum bunu ben sana şunu alsam x neder diye sormuştu

abine seslenirken ağğğğbi mi diyorsun
Abimi senede bi defa belki görüyorum belki görnüyorum...nasıl seslendiğini unuttum :):) gene mi yazın hatasınyapyım :) siz de az hoş görün ne yapayım :) elim alışmış :) hiç olmasa ben ünlü harflerinizi kullanmaya Özen gösteriyorum :)

e bunların ayrımla alakası yokki. gelin için her aile yapar bunları ki.
sen bu soruyu kocanın ailesine soracaksın bana neden yapmadınız diye..

e bunların ayrımla alakası yokki. gelin için her aile yapar bunları ki.
sen bu soruyu kocanın ailesine soracaksın bana neden yapmadınız diye..
Herkesin Kazancı kendine zor yetiyor kendi kızına alamadığı bir şeyi ben kalkıpta isteyemem...gene asılsınlar ev aldık kredi ödememize yardımcı oluyorlar

Herkesin Kazancı kendine zor yetiyor kendi kızına alamadığı bir şeyi ben kalkıpta isteyemem...gene asılsınlar ev aldık kredi ödememize yardımcı oluyorlar
kızına yapmadıgını size yapıyormuş işte...kredi ödüemenize yardımcı oluyorlarmış.
demem o ki erkek olunca illaki yapılıyor geline de.

ben her gün ararım ama annemi.. orasını anlayamadım? neyi bahane edebilrler.. evet belkide abim ailemin beklentilerini karşılayan çocuktur ama ben hala neden hayal kırıklığıyım? onları düşünüyorum her zaman arıyorum evlendikten sonra anne ve babaının önemini daha çok anladım bunun bilincindeyim ama neden hala bu şekilde?
Sizin bir suçunuz günahınız yok ama ailenizle ortak paydada buluşamıyorsunuz.Elbetteki aileniz sizi çok seviyordur.Ama ortak zevkler veya paylaşım alanı olmadığı için sosyal olarak ailenizle daha az zaman geçiriyorsunuz.

X