- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.394
- 133
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimseyi küçümsemem ama ,işte oraya ama kelimesini kattığınız an küçümsemiş oluyorsunuz hanımefendi(!)Çekemezdim o yüzden ayrıldım diyor .Baskasi olsa çoktan boşanmıştım da diyor zor insanmış. Kimseyi küçümsemem ama ben görüyorum sokakta kadın 1.55 adam 1.80 tip olarak çok cok üstün. Ama adam kadının gözünün içine bakıp,el üstünde tutuyor .Böyle tanıdığım insanlar var.Ben benimle eşim arasında hiç bir uyumsuzluk göremiyorum gayette yakiştırıyorum.Ama gördüğüm muamele ortada.Ne diyeyim ki bozuk karakterlisi bana denk gelmiş
Yani benim yapımda kırmak, kavga etmek gibi şeyler yok. Ama bu insanlara sustukça o kadar darlıyorlar ki şaşıyorum. Psikolog bana dedi ki seni rahatsız eden şeyi kavga etmeden ve korkmadan söyle ki içinde şişmesin, belki düzelmez ama sen topu karşıya at dedi bir de. Yoksa pasif agresif kişilik bozukluğu oluyormuş. Pasif kalınca öfke, kin sonra da agresiflik oluyormuş kişideSen de benim kafadansın
Herkesle anladığı dilden konuşmak lazım
O zaman siz denemeyin. Kendi kusurunu görmez çoğu erkek, ayrılalım der. Siz buna hazır değilsiniz. Benim gittiğim terapist, boşanmanın getirdiği birçok sıkıntı var ki bunlar evlilik sıkıntısından daha çok der. Kişiden kişiye göre boşanmayı ya da devam etmeyi öneriyor. Siz de bir terapi alsanız çok işe yararYaparım aslında ama fazlasıyla korkağım. Aman benim yüzümden yuvama bişey olmasin ,aman sabırlı olayım diye diye geçiyor işte . Zaten bitirmeyi göze alıyorsam onu yapmam lazım çünkü biraz delilik var kendisinde sinirlenince gözü bişey görmez yakar yıkar
Romantiklik mi değil mi bilmiyorum .Ama annesini o kadar çok seviyor ki aşkım falan diye sever o zaman bu söylediği hoş gelmişti .Bu şimdi romantiklikmi? Bir kadini annesi kadar sevmek? Bu bile tek başina büyük bir alarm vermesi lazim. Ekşideki her kadin anne değil konusunu hatirlatti bana. Hata kendisi açmiştir bence.
Hadi evlenmeden önce bilmiyordun, ya sonrasi? Niye hemen ilk yilda bebek yaptiniz? Şimdi boşansaniz bile, ömür boyu çocuktan dolayi birbirinize bağli kalacaksiniz.
Çok doğru, hem onlar karşıdakinin kırılmasını üzülmesini umursamıyor ki .Yani benim yapımda kırmak, kavga etmek gibi şeyler yok. Ama bu insanlara sustukça o kadar darlıyorlar ki şaşıyorum. Psikolog bana dedi ki seni rahatsız eden şeyi kavga etmeden ve korkmadan söyle ki içinde şişmesin, belki düzelmez ama sen topu karşıya at dedi bir de. Yoksa pasif agresif kişilik bozukluğu oluyormuş. Pasif kalınca öfke, kin sonra da agresiflik oluyormuş kişide
Sıskasın kilo alsan güzelliğin ortaya çıkar diyordu. Zaten dikkat ediyorum hoş dediği insanlar hep kilolu bildiğin balık etli kilolu kadın beğeniyorsevgililik döneminde de şakayla karışık olsa bile tipinizle alakalı lafları olur muydu ?
Bu kısmı baştan söyleseydiniz ya. Türkiye'deki üniversite mezunu erkeklerin bile çoğu vizyonsuz, siz eğitimsiz birinden ne bekliyorsunuz? Adam ailede o zihniyeti almamış, okula gitmemiş ki ucundan öğrensin, muhtemelen sosyal çevresi de öyle. Kasaba gidip sebze istemek gibi olmuş :)Ben öğretmenim o universte mezunu bile değil ve evet ona tav olacak kadar sığ demek ki .Ayrıca ben çirkin bir insan değilim zoruma giden de bu .O kadar insan beğeniyor da eşim niye beğenmiyor .Benim yakın çevremden bikac kişiye de anlattım eşimi.Hepsi esin hasta mesele güzellik değil dediler. Afedersiniz iç çamaşırı alsam git onuda ana mi göster güzel mi diycek az kaldı yani
Istediginizj anlayabilirsiniz. O kadınların üstüne üstlük pabuç kadar dilleri ve özgüvenleri tavan oluyor. Eşlerinin verdiği degerden dolayı galiba. Ben kendimi gayet te beğeniyor ve bu muameleyi haketmediğimi düşünüyorumKimseyi küçümsemem ama ,işte oraya ama kelimesini kattığınız an küçümsemiş oluyorsunuz hanımefendi(!)
Siz de dış görünüşe bakarak tercih yapmışsınız ama gördüğünüz gibi her şey dış görünüş değilmiş.
Aslında onun bir psikologa gitmesi lazım . Ama asla kabul etmez .Ben gidip eşime bir teşhis koymasını istiycem bilmek istyrm çünkü normal olmadığını düşünüyorumO zaman siz denemeyin. Kendi kusurunu görmez çoğu erkek, ayrılalım der. Siz buna hazır değilsiniz. Benim gittiğim terapist, boşanmanın getirdiği birçok sıkıntı var ki bunlar evlilik sıkıntısından daha çok der. Kişiden kişiye göre boşanmayı ya da devam etmeyi öneriyor. Siz de bir terapi alsanız çok işe yarar
Evet çok haklısınız, işte bu cahillik değil ahlaksızlık.Çok doğru, hem onlar karşıdakinin kırılmasını üzülmesini umursamıyor ki .
Aynen burunları kaf dağında. Üniverste okuyanlara da kulp bulurlar. Biraz paraları var diye bu tavırlarBu kısmı baştan söyleseydiniz ya. Türkiye'deki üniversite mezunu erkeklerin bile çoğu vizyonsuz, siz eğitimsiz birinden ne bekliyorsunuz? Adam ailede o zihniyeti almamış, okula gitmemiş ki ucundan öğrensin, muhtemelen sosyal çevresi de öyle. Kasaba gidip sebze istemek gibi olmuş :)
Ama birini yaptığı bir şey için uyarınca da sanane oluyor.Evet çok haklısınız, işte bu cahillik değil ahlaksızlık.
Geçen hafta fetva hattını aradım bir soru sordum :) dedim ki "cahil diye saçma sapan konuşup başkasını kıran insanlar, sırf cahil oldukları için, düşünmeden yaptıkları için ceza çekmeyecekler mi?" kadın dedi ki "dünyanın her yerinde kırıcı olan şeyler bellidir, bunun cahilliği mi olur, o cahilse ailesi uyaracak. Her insan iyiliği yayıp kötülüğü önlemekle sorumludur"
Evlendigimiz günden beri sıkıldım diyor .Ama ben evliliğimiz için o kadar fedakarlık yaptım ki Rabbim bilen .Benim de onurum,gururum var ama hep az daha sabır belki zamanla benimser beni düzelir diyorum .Ilerde biraz daha sabretseydim diye pişmanlık yaşamak istemiyorumAdam 1 sene içinde evlenmiş çocuk hemen olmuş ev sorunluluğu Eş sorunluluğu dengeyi bulamamış bence yeni hayatının farkında değil.
Evliliğiniz oturmamış daha.
Aslında bu Yüzden hersey.
Ben güzel Değilim beni beğenmiyor bahane.
Adam evlilikten sıkılmış sanki.
sizi sevdiğini söyler mi mesela?Çok seviyorum o yüzden çekiyorum zaten .Ama hani vardır yani it gibi sevsede,aşkından ölsede terk edebilen gidebilen kadınlar keşke o kadar gururlu olabilseydm
Çünkü sürekli boşanmaktan bahsediyor her sıkıştığında problem çıktığında. Vazgeçmek nasıl bu kadar kolay geliyor ona.Ben niye bunca yaptığına rağmen vazgeçemiyorum ondan .Ben de bu yüzden sevip beğenmediği için bahane aradığını düşünüyorumAnlatılanlara göre adam bana kötü niyetli gibi gelmedi, açık seninle karakterin için evlendim demiş.
Daha öncekileri güzel ama karakterleri kendine uygun değil diye evlenmemiş sonuçta sizinle evlenmiş.
Bu güzel bir şey aslinda, neden bu kadar güzellik konusuna takıldınız anlamıyorum.
Yok sürekli değil ama illa konu oraya geliyor. Zaten gelmesede ben kafamda getiriyorum artık . Çünkü ben artık bana yaptığı her terbiyesizliktir bu adam beni beğenmiyor diye böyle kaybetme korkusu yok diyr böyle diyorum,ve dediginiz gibi eşim sonuçta beğenmiyor diye zoruma gidiyor .Gerçi yalan gerçek bilemem ama sürekli sen değil çok cok güzel bir kadınla da evlenseydim bir sınırım çizgim var onu hiç kimse geçemez der .Onu bu zamanın kılıbıklarıyla karistirmayacakmısım